katergaris79 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι... Αυτή η σειρά είναι πραγματικά καλή; Βλέπω τα ποστ σας και πιστεώ οτι κάτι έχω καταλάβει λάθος. Είδα σήμερα τα 3 πρώτα της s01 και είδα μία αλληλουχία τρελών γεγονότων που συνδέονται με περίεργο τρόπο. Εκτός του οτι δεν έχω καταλάβει το που το πάει, κάποια γεγονότα μου φαίνινται εντελώς ηλίθια. Αξίζει να την συνεχίσω αύριο ή να κατεβάσω καμια άλλη;;; Αν σου άρεσε σκηνοθετικά και γενικώς το κλίμα, φώτα, ύφος κλπ. συνέχισε την οπωσδήποτε. Αν εκτός από το στόρι δε σου είπαν κάτι και αυτά που αναφέρω ίσως δε σου αρέσει.
DKNI Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Kαι γενικα η 1η σεζον ηταν πιο "μαζεμενη" Αν σου φανηκε τρελη και χυμα η 1η, αστο, στη 2η γινεται μακελειο (σημειωση για να το ξέρεις, κάθε σεζον ειναι αυτοτελης ιστορία, οπότε μπορείς να δοκιμάσεις κατευθείαν την 2η αν δεν σου αρεσει η 1η, ειναι εντελώς διαφορετικές)
RottenLungs Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Τι εννοείς μαζεμένη;;; Το θέμα είναι έχει σενάριο; Ή απλα γράφει ότι νάνε και στο τέλος της σαιζόν αφήνει τον θεατή μ@λάκα... Το κλίμα και η ατμόσφαιρα δεν με χαλάνε και τα τρελό σενάριο επίσης, αρκεί να έχει αρχή μέση και τέλος. Αυτό ουσιαστικά ρωτάω και απο το προηγούμενο πόστ. Το οτι γίνονται χαζά πράγματα γίνονται, πχ. αυτό που θυμάμαι τώρα. Σε ένα ανοιχτό σπίτι γύρω γύρω που κυκλοφορεί μέρα και Νύχτα μία τρελή και το παιδί της με το σύνδρομο Down και απέξω γίνονται τούρ απο ένας βλαμμένο χοντρό, Ένας τύπος με το ένα του χέρι άχρηστο, σκοτώνει μία γυναίκα και στην συνέχεια ανοίγει (με το ένα χέρι παρακαλώ και σε ελάχιστο χρόνο - Εμένα θα με είχε πάρει το βράδυ) λάκκο και την θάβει.
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Εχει αρχη μεση και τελος. Και ειναι φοβερα και τα τρια 1
thermo-sifounas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι... Αυτή η σειρά είναι πραγματικά καλή; Βλέπω τα ποστ σας και πιστεώ οτι κάτι έχω καταλάβει λάθος. Είδα σήμερα τα 3 πρώτα της s01 και είδα μία αλληλουχία τρελών γεγονότων που συνδέονται με περίεργο τρόπο. Εκτός του οτι δεν έχω καταλάβει το που το πάει, κάποια γεγονότα μου φαίνινται εντελώς ηλίθια. Αξίζει να την συνεχίσω αύριο ή να κατεβάσω καμια άλλη;;; Το μονο που χρειαζεται να ξερεις γι αυτην τη σειρα φιλε μου ειναι οτι δημιουργος ειναι ο Ryan Murphy, δημιουργος του Nip/Tuck, το οποιο αφου ξεκινησε με ενδιαφερον και ωραιο στορυ εξελιχθηκε σε ενα ρεσιταλ over the top ιστοριων με μονο στοχο να σοκαρουν και να τραβηξουν λιγο τηλεθεαση (ειχαμε δει απο πριονισμα γυναικειου στηθους, μεχρι serial killer να δολοφονειται τυχαια απο αλλον serial killer)
lefteror Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Αν δεν κάνετε παραδοχή ότι θα δείτε πράγματα που δεν συμβαίνουν στην πραγματικότητα (ή μήπως όχι; ) δεν θα σας αρέσει... Βλέπε X-files κτλ.. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2013 από lefteror
Moderators Praetorian Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Για μένα γενικά η 2η season είναι καλύτερη της 1ης σε premise, χαρακτήρες και ίσως ιστορία, αν δεις μόνο την πιο "κεντρική" από τις ιστορίες της 2ης season ως ραχοκοκαλιά. Τα βασικά προβλήματα στη 2η είναι ότι έβαλαν πολύ περισσότερα πράγματα στο σενάριο από όσα μπόρεσαν να διαχειριστούν (επαρκώς) και ότι έκαναν μια σειρά από κακές επιλογές στο τί "έκλεισε" νωρίτερα και τί αργότερα. Ίσως γιατί σκόπευαν σε αλλεπάλληλες wtf αντιδράσεις από τον θεατή. Να πω την αλήθεια, ακόμα και οι πιο κεντρικοί χαρακτήρες δεν μπορώ να πω ότι εξελίχθηκαν με κάποια συνέπεια. Δεν συμφωνώ ότι είναι σειρά χαρακτήρων ή ότι εκεί έπεσε το κυρίως focus σε αυτή τη season. 4
RottenLungs Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μπουρδέλο είναι αυτή η σειρά!!! Οι μισοί νεκροί ή άλλοι μισοί ζωντανοί, μία έρχεται ο ένας, μία άλλος σε κάθε επεισόδιο λες και έχουν βγάλει πρόγραμμα (αναβάσεων στην γή των ζωντανών). Αλλα θα την συνεχίσω γιατι μου έχει εξάψει την περιέργια και γιατι βαριέμαι άπειρα φυσικά...
RottenLungs Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) American Twilight Story έπρεπε να λέγεται... Καλα οτι θα έβλεπε και ρομάντζο μεταξύ πνευμάτων , ποιος θα μου το έλεγε και ποιος θα το πίστευε... Έχει όμως την φάση του. edit: Τέλειωσα την πρώτη σαιζόν και μπορώ να πώ οτι οι δημιουργοί είναι ψυχοπαθής (αλλα βέβαια μου έβγαλε κάτι το επιτηδευμένος, οπότε μπορεί απλα να προσπαθούσαν να το παίξουν έτσι). Άμα ήταν λίγο πιο προσεγμένο και πιο μαζεμένο, θα ήταν πολυ καλό (είχε κάποιες καλές ιδέες για ανάπτυξη) αλλα τώρα είναι απλα μέτριο και σε πολλά σημεία τραβηγμένο απο τα μυαλιά. Καλα το τέλος εντελώς για τον π!@@#!&** Πολυ γλυκιά αυτή η Farmiga, παίζει και στον 2ρο κύκλο;;; Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2013 από RottenLungs
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Πολυ γλυκιά αυτή η Farmiga, παίζει και στον 2ρο κύκλο;;; Οχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα