Προς το περιεχόμενο

American horror story

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόνο η Λανγκ ότι θα είναι πες μου,μόνο αυτό.ΤΕΛΟΣ :mrgreen:

Στο λεω.

Το επιβεβαιωσε ο Μερφι :mrgreen:

Δεν ειπε αν θα κανει τον ιδιο χαρακτηρα ή νεο (το οποιο θα ειναι το μεγαλυτερο λαθος, χαραμιζει την "Κονστανς" αλλα ειναι αληθεια οτι ειχε πει οτι η 2η σεζον θα ειναι σε αλλο "συμπαν". Ισως αλλαξε γνωμη και καθε σεζον ειναι διαφορετικη ιστορια στο ιδιο Συμπαν)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Eχουμε νεα για τη σειρα

Γυρναει η Λανγκ, ο Κουιντο και η τυπισσα που επαιζε το μέντιουμ. Σε αλλους ρολους ομως

Λενε οτι η 2η σεζον θα ειναι σε ιδρυμα και ΔΕΝ θα εχει φαντασματα (ή μαλλον δεν θα ειναι focused σε φαντασματα αλλα σε αλλου ειδους Horror. Σε αυτο οι δημιουργοι προσθεσαν οτι θελουν να εξερευνησουν αλλα ειδη ταινιων τρομου - γιουπι!! - και πως αποκλειουν λυκανθρωπους και βρυκολακες - παλι γιουπι!!!)

Ειπαν οτι μπορει να κανουν address και σε θεματα και Plots της Σεζον 1 που με μπερδευει γιατι...πως γινεται να εμφανιστει καποιος απο τη Σεζον 1 και να συναντησει χαρακτηρες της Σεζον 2 που θα τους παιζουν ηθοποιοι της Σεζον 1 και να μην το σχολιασει?

• 4 μήνες μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τα εχει ολα τα βιντεακια μαζεμενα στο facebook και ναι παμε για πολυ καλη δευτερη σεζον αν και εχω περιεργια να δω πως θα συνδυάσουν τους χαρακτήρες απο τη προηγουμενη σεζον που συνεχίζουν με τη καινουργια ιστορια.

Δημοσ.

Πολυ καλο και το ογδοο(ή ενατο) βιντεακι που ανεβηκε fb σημερα

Βλαχ, σιγουρα η Τζεσικα αλλα και αρκετοι αλλοι (δεν θυμαμαι ονοματα, οχι σιγουρα ο ΜακΝτορμαντ και η Κονι Μπραιτον αλλα καποιοι απο το υπολοιπο καστ)

Θυμιζω οτι σε καθε σεζον μπορει να επιστρεφουν καποιοι ηθοποιοι αλλα θα παιζουν αλλους ρολους

τα εχει ολα τα βιντεακια μαζεμενα στο facebook και ναι παμε για πολυ καλη δευτερη σεζον αν και εχω περιεργια να δω πως θα συνδυάσουν τους χαρακτήρες απο τη προηγουμενη σεζον που συνεχίζουν με τη καινουργια ιστορια.

Δεν θα τους συνδυασουν. Καθε σεζον θα ειναι αυτοτελης ιστορια και οι ηθοποιοι θα παιζουν αλλους ρολους

Δημοσ.

Το ότι οι ίδιοι ηθοποιοί θα έχουν άλλους ρόλους, δεν ξέρω κατά πόσο είναι πετυχημένη ιδέα.

Είδωμεν.

Δημοσ.

Γαματο viral που χρησιμοποιει τα promos

www.AHSAsylum.com

Προμηνυεται επεικη σεζον - και τρελο πορνιδιο Σεβινι

(μπονους, μαθαινεις οτι κοντα στο ασυλο, υπαρχει νεκροταφειο)

ΥΓ. Ασχετο, λεει οτι ειναι fake το test, παντως στην "διαγνωση" μου επεσε μεσα, οντως, το εχω αυτο

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι... Αυτή η σειρά είναι πραγματικά καλή; Βλέπω τα ποστ σας και πιστεώ οτι κάτι έχω καταλάβει λάθος. Είδα σήμερα τα 3 πρώτα της s01 και είδα μία αλληλουχία τρελών γεγονότων που συνδέονται με περίεργο τρόπο. Εκτός του οτι δεν έχω καταλάβει το που το πάει, κάποια γεγονότα μου φαίνινται εντελώς ηλίθια. Αξίζει να την συνεχίσω αύριο ή να κατεβάσω καμια άλλη;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...