Vintage Jewel Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Ωραιος... Εχω κολλησει με το γιατι η Μοιρα δειχνει γερασμενη ακομα και σε φαντασματα και σε αλλους αντρες. Η καλυτερη απαντηση που εχω βρει στο ιντερνετ ειναι το "γιατι ειναι η μονη που το πτωμα της ειναι ακομα στο σπιτι" (ολες οι αλλες ειναι του στυλ "γιατι εχει βαρυνει ο χρονος την ψυχη της" λες και δεν υπαρχουν αλλα φαντασματα, πχ οι νοσοκομες, οι γκευ που βαρεθηκαν να ειναι εκει και εχουν "κουραστει" οποτε τις θεωρω ακυρες) αλλα δεν μου αρεσει, την βρισκω λιγο lame οτι συνεχιζει να γερναει επειδη ειναι το πτωμα ακομα στο οικοπεδο, δλδ σε 100 χρονια πως θα ειναι? Εχει κανεις καμια καλυτερη? Σε μια συνεντευξη ο σεναριογραφος ελεγε οτι ουτε η Μοιρα ξερει γιατι γινεται αυτο το πραγμα.Εγω παντως πιστευω οτι ειναι η μοναδικη ,απο ολα τα φαντασματα, που εχει συναισθηματικα ωριμασει.Ολοι οι αλλοι αν παρατηρησεις ειναι στην ιδια πανω κατω ψυχολογικη κατασταση λιγο πριν πεθανουν.Η Μοιρα στο τελος της σειρας οταν ειχε παρει αγκαλια το μωρο της Vivian ειχε πει σε αυτην: Θα ειχα κανει και γω παιδια αν δεν ημουν τοσο tramp οσο ζουσα.Eχει αποδεχτει τα λαθη της ζωης της..Ειναι σε αλλο level που λεμε.
Sellers Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Βασικα DKNI το ahs πιο πολύ δεν είχε σκοπό να εξηγήσει πράγματα. Απλά ήθελε να χτίσει ιστορία με ατμόσφαιρα χωρίς γιατί. Και τα 2-3 που δικαιολόγησαν μαγκιά τους και μπράβο, αλλα και πάλι δεν θα με χαλούσε να μέναν έτσι.
timoboll Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Σε μια συνεντευξη ο σεναριογραφος ελεγε οτι ουτε η Μοιρα ξερει γιατι γινεται αυτο το πραγμα.Εγω παντως πιστευω οτι ειναι η μοναδικη ,απο ολα τα φαντασματα, που εχει συναισθηματικα ωριμασει.Ολοι οι αλλοι αν παρατηρησεις ειναι στην ιδια πανω κατω ψυχολογικη κατασταση λιγο πριν πεθανουν.Η Μοιρα στο τελος της σειρας οταν ειχε παρει αγκαλια το μωρο της Vivian ειχε πει σε αυτην: Θα ειχα κανει και γω παιδια αν δεν ημουν τοσο tramp οσο ζουσα.Eχει αποδεχτει τα λαθη της ζωης της..Ειναι σε αλλο level που λεμε. ναι αυτό πρέπει να είναι συμφωνώ στο full
Kassandros Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Χρυσή Σφαίρα 2ου γυναικείου ρόλου στη ΘΕΑ Jessica Lange!!! http://www.youtube.com/watch?v=-gv3_rjYMGc
vlachaquito Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Ευκολακι, ηταν απιστευτη στην σειρα, κατι σαν τον walter bishop ενα πραμα
polonos1313 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Απορια: τη στολη του Rubber Man, ο Μπεν δεν την ειχε πεταξει εκτος σπιτιου? Πως την πηρε ο Τειτι? Good Question..... Μάλλον η αδερφή του.
sheik Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Good Question..... Μάλλον η αδερφή του. Μα αν δεν κανω λαθος εδειξε σε μια σκηνη αφοτου την πεταξε, ενα χερι να την παιρνει απο τον καδο
Cloud_7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Πραγματικά τα έσπασε η σειρά. Φοβερή ατμόσφαιρα και εξαιρετικές ερμηνείες απ' όλους τους πρωταγωνιστές, κλισέ ξε-κλισέ κατορθώνει να σε συνεπάρει όσο λίγες. Ανυπομονώ για τη 2η σεζόν.
star12 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 μαλιστα πριν λιγο ειχε το μεγκα το messengers με μια οικογενοια με μια προβληματικη κορη που πανε σε μια φαρμα να μεινουν και η φαρμα ειναι στοιχειωμενη και η κορη τα βλεπει και ο πατερας δεν πιστευει .και ο πατερας ειναι ο dylan mc dermot <ring a bell> ;λετε για αυτο να τον επελεξαν και στη σειρα;; ιδιος ρολοσ
DKNI Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 μαλιστα πριν λιγο ειχε το μεγκα το messengers με μια οικογενοια με μια προβληματικη κορη που πανε σε μια φαρμα να μεινουν και η φαρμα ειναι στοιχειωμενη και η κορη τα βλεπει και ο πατερας δεν πιστευει .και ο πατερας ειναι ο dylan mc dermot <ring a bell> ;λετε για αυτο να τον επελεξαν και στη σειρα;; ιδιος ρολοσ Xαχα, το πετυχαμε με τη συζυγο λιγο πριν κοιμηθουμε και σκεφτηκαμε ακριβως αυτο Παλι ο ΜακΝτερμποντ πατερας, με εφηβη κορη, πανε σε νεο σπιτι, ειναι στοιχειωμενο και ΦΥΣΙΚΑ διαλογος πατερα-κορης - Φοβαμαι, θελω να παω σπιτι - Αυτο ειναι πλεον το σπιτι μας Δεν το αντεξα μεχρι τελους, πες μου οτι ηταν νεκρη η κορη :mrgreen:
ΤόξοΛονδρέζος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 μεγαλο σκαλωμα με την σειρα.Την εχω δει 2 φορες μονορουφι με τον παρτνερ και καθε φορα γουσταρω παραπανω. Ενταξει η Τζεσικα απλά θεα κ υποκλινομαστε.Επισκιαζει κατα πολυ την Kονροι που αμφιβαλω οτι μπορει να αναμετρηθει σε ερμηνεια με την Λανγκ.Γενικα γουσταρω ιδιαιτερα ερμηνειες απο αυτο το ντουο ,ατμοσφαιρα σουπεργουαυ κ μου κραταει την προσοχη καθως με ψηνουν τα τουιστ του ως τωρα.Να δουμε δευτερη σεζον. Ξερει κανεις ποτε αιρς το σηζον 2? Ρε σεις, μια απορια, τωρα που ξαναβλεπω τον 4ο κυκλο Η Κονστανς ειπε στη Βιβιεν οτι εκανε 4 παιδια. Το 4ο ποιο ειναι? Καλα αυτο επεσε στα υποψην εξ αρχης.Χτυπιομουν να μαθω ποιο ειναι το 4ο να διαβασω συμπεριφορες κτλ.Εκει θα εχει ψωμι πιστευω.
DKNI Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Man, μην παρεξηγηθεις αλλα ειδικα σε σενα περιμενα να αρεσει Πες μου οτι πηρατε και rubber suit και στολισατε για Halloween (no offence, ετσι? πλακιτσα) Για αυτα που ρωτας 2η σεζον του χρονου τελος Σεπτεμβρη Μην περιμενεις ψωμι, τελος η 1η σεζον, η 2η ειπανε οτι θα ειναι εντελως ασχετη, ακομα και καποιοι ηθοποιοι θα γυρισουν σε αλλους ρολους (αρα δεν θα ειναι στο ιδιο universe). Δεν θα μαθουμε ποτε για το 4ο παιδι
ΤόξοΛονδρέζος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Man, μην παρεξηγηθεις αλλα ειδικα σε σενα περιμενα να αρεσει Πες μου οτι πηρατε και rubber suit και στολισατε για Halloween (no offence, ετσι? πλακιτσα) Για αυτα που ρωτας 2η σεζον του χρονου τελος Σεπτεμβρη Μην περιμενεις ψωμι, τελος η 1η σεζον, η 2η ειπανε οτι θα ειναι εντελως ασχετη, ακομα και καποιοι ηθοποιοι θα γυρισουν σε αλλους ρολους (αρα δεν θα ειναι στο ιδιο universe). Δεν θα μαθουμε ποτε για το 4ο παιδι Μόνο η Λανγκ ότι θα είναι πες μου,μόνο αυτό.ΤΕΛΟΣ όσο για το rubber suit,ναι από μια σειρά περιμένα.Αυτά για εραχιτέχνες κ μιλάς σε προ άτομα!!
DKNI Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δεν νομιζω ρε συ η Λανγκ Με χρυση Σφαιρα για το ρολο της, θα χασει "αξια" αν παει να κανει αλλον ρολο Δεν ειναι και πιτσιρικα να κυνηγαει δουλειες να φτιαξει καριερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα