kk1991 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=adLCIe5Ndd4 http://www.youtube.com/watch?v=YvsBSw-fPmo&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=FDb4SqqiQag&feature=related επειδη εχουν παιξει δυο επισοδεια και ηδη υπαρχουν μεγαλες αντιθεσεις στις αποψεις, νομιζω του αξιζει ενα δικο του θεμα.
kk1991 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 εχω ακουσει πολλους να το εκθιαζουν και πολλους να το θεωροουν τη μεγαλυτερη πατατα που εχουν δει. εμενα προσωπικα μαρεσει παρα πολυ μεχρι τωρα.
anthony_88 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Ειναι αυτο που παιζει η ξανθια μαμα απο το friday night lights ή καπου εχω μπερδευτει;
DKNI Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Kαι μενα μαρεσει παρα πολυ, κυριως για το bizzare υφος του Μην σου πω οτι ο πιλοτος που ηταν λιγοτερο τρομου και περισσοτερο περιεργος μου αρεσε περισσοτερο απο το 2ο οπου ειναι πιο "συμβατικο" και περισσοτερο θριλερ παροτι στο internet γενικα αρεσε το 2ο περισσοτερο
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Αρκετα καλο και δεν το πολυπεριμενα. Βεβαια δεν ξερω πως θα το κανουν κανονικη σειρα, ισως να ηταν καλυτερο σε mini series φαση. Μου αρεσει που αφηνει ερωτηματικα οπως τι ρολο παιζει η γειτονισσα, τι ρολο παιζει ο psycho νεαρος, τι ρολο παιζει η οικονομος (και γιατι της ειπε η γειτονισσα πως θα την σκοτωσει ξανα) και τι μωρο θα φερει στον κοσμο η γυναικα. Αυτα μου φαινονται πιο ενδιαφεροντα απο το τι κρυβεται στο υπογειο παρεμπιπτοντως.
kk1991 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 νομιζω το μωρο ειναι του τυπου με τη στολη που νομιζε αυτη οτι ηταν ο αντρας της... εγω αλλο δε καταλαβα, στην αρχη καθε επισοδειου η ιστορια που δειχνει σχετιζετε μεν με το επισοδειο αλλα σχετιζονται και μεταξυ τους η οχι? δηλ. τα παιδακια που μπηκαν στο σπιτι 10 χρονια μετα τις δολοφονιες των νοσοκομων εχουν καποια σχεση με την ιστορια η ηταν απλα για να δουμε το κοριτσακι και το οτι ειναι κατι στο υπογειο? και κατι αλλο θυμαται κανεις ποτε ειπε ο αλλος οτι εκαψε την οικογενεια του?
DKNI Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 @ΚΚ Τι εννοεις "ποτε"? Χρονολογια? Ερωτηση, με την τελευταια σκηνη στο 2ο επεισοδιο μηπως ο Τειτ ειναι ο γιος της Κονστανς, που ειπε "εχω εναν γιο κανονικο αλλα τον εχασα απο αλλα πραγματα"
Sellers Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Ωραίο και το δεύτερο. Ντάξει βλέπετε ευχάριστα μέσα στην αφέλεια της. Ξέρει κάνεις για πόσα επεισόδια προορίζεται?
xavier Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 λογικα θα ακολουθει τη φορμα και των υπολοιπων σειρων του fx ...οποτε 13 επς η σεζον. εμενα τα 2 πρωτα παντως μου αρεσαν...απο το καστ δεν μου αρεσει μονο ο μπαμπας, το σεναριο και οι υπολοιποι ειναι ωραιοι...
kk1991 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 @ΚΚ Τι εννοεις "ποτε"? Χρονολογια? Ερωτηση, με την τελευταια σκηνη στο 2ο επεισοδιο μηπως ο Τειτ ειναι ο γιος της Κονστανς, που ειπε "εχω εναν γιο κανονικο αλλα τον εχασα απο αλλα πραγματα" πριν ποσα χρονια? ηταν αυτος που εμενε εκει πριν μεινουν οι γκει ή πιο παλια? αυτο εννοω.... αν ισχυει αυτο που ρωτας νομιζω καποιος πρεπει να επαναπροσδιορισει την εννοια του 'κανονικου'.
DKNI Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Ωραιο και το 3ο Δεν ηταν φοβιστικο, ουτε ανωμαλο, ηταν απλα μυστηριου και δινει στοιχεια για τη μυθολογια Επισης ξεκαθαριζει το θεμα γιατι δεν φευγουν απο το σπιτι βαζωντας τοσα εμποδια που πλεον το δεχεσαι Και παροτι ειναι η αληθεια οτι σε καποια πραγματα ο θεατης πρεπει να κλεισει την νοημοσυνη του για να τα δεχτει, σε τετοιες σειρες, τι να κανουμε, κανεις και τα στραβα ματια λιγο στοιχημα οτι θα εχουμε νεο φαντασμα, την εγκυο γκομενα του Μπεν
tzinos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 1.10 παιζεται στην betandwin, μπορει να βρεις και καλυτερες αποδοσεις
DKNI Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μου κανει το 1,10. Θα πονταρω το σπιτι μου geddit? See what I did there? Θα πονταρω..."το σπιτι μου" Lol?
Moderators Praetorian Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Έχω δει δύο επεισόδια και δεν σκοπεύω να δω άλλα, όχι για πολύ καιρό τέλος πάντων. Για μένα δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για χοντρή προχειρότητα και εν τέλει μπούρδα. Κι όχι τίποτα άλλο, αλλά νομίζω ότι το έχει και ως σημαία της αυτό η σειρά. Κάνουμε κάτι που φέρνει λίγο σε παρωδία, αρκετά στις 1000+1 ταινίες του είδους, έχει απίθανα ανόητους και οριακά καταθλιπτικούς και σεξομανείς χαρακτήρες, πετάμε μέσα και αρκετές προκλητικές εμφανίσεις/γυμνό ή/και σεξ και αυτό το μπριαμ είναι το American Horror story. Αν η σειρά είχε στόχο να κάνει τους χαρακτήρες όσο πιο αντιπαθητικούς γίνεται σε σημείο από το πρώτο επεισόδιο να θέλεις να τους μακελέψει μια οποιαδήποτε υπερφυσική ή μη παρουσία, τον πέτυχε για μένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα