Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να παρω οθονη για το pc ολο το forum απο οτι εχω διαβασει εχει την Dell Ultrasharp U2311H

Θελω να διευκρινισω οτι την θελω μονο για το pc.

Εχω τσεκαρει και αυτην εδω Dell Ultrasharp U2312ΗΜ που ειναι και led δεν εχω ασχολιθει ιδιαιτερα απο κατι ψιλα που εχω ακουσει τα led εχουνε καλυτερες αποδοσεις.

Περιμενω να μου πειτε τις γνωμες σας και γιατι η Dell Ultrasharp U2311H ειναι τοσο ιδιαιτερη?Και απο'τι φαινετε και καλυτερη απο την 2312.

Επισης παει για fps gaming θα με επηρεάσουν τα 8 ms ?

Δημοσ.

Έχουν ειπωθεί πολλάκις τα συν και πλην των IPS.

Κανε μια βολτα απο το DELL U2311 thread και θα παρεις ολες τις απαντησεις και περισοτερες απο αυτες που ρωτας! ;)

Δημοσ.

Σας ευχαριστω και τους 2 για τις απαντησεις αλλα αν μπορειτε να μου πειτε συγκεκριμενα αυτα που ρωταω . Θα με διευκολύνατε απο το να διαβαζω 48 σελιδες φορουμ.. ;p

Δημοσ.

Σας ευχαριστω και τους 2 για τις απαντησεις αλλα αν μπορειτε να μου πειτε συγκεκριμενα αυτα που ρωταω . Θα με διευκολύνατε απο το να διαβαζω 48 σελιδες φορουμ.. ;p

Τα αγαθα κοποις κτωνται!!!

Τελοσπαντων, η 2312 ειναι η αντικατασταση της 2311 ειναι γενικα λιγο καλυτερη και το LED που λες απλα την κανει ποιο λεπτη και ελαχιστα οικονομικοτερη στην καταναλωση ρευματος. Απο την αλλη στα λεφτα που δινουν τωρα την 2311 ειναι αμαρτια να μην την παρεις(το ξερει και ολο το υπολοιπο φορουμ!). Και τα 8ms ειναι παραμυθι για την αισθηση στα παιχνιδια! Εχω μια Samsung 19 ιντσων που λεει πως εχει 4ms και η Dell μπροστα της κανει θαυματα! Καλα υπαρχει και η 46αρα μου :wub: αλλα εκει παμε σε αλλα νερα! :-D . Για μενα 2311.

Δημοσ.

Τα αγαθα κοποις κτωνται!!!

Τελοσπαντων, η 2312 ειναι η αντικατασταση της 2311 ειναι γενικα λιγο καλυτερη και το LED που λες απλα την κανει ποιο λεπτη και ελαχιστα οικονομικοτερη στην καταναλωση ρευματος. Απο την αλλη στα λεφτα που δινουν τωρα την 2311 ειναι αμαρτια να μην την παρεις(το ξερει και ολο το υπολοιπο φορουμ!). Και τα 8ms ειναι παραμυθι για την αισθηση στα παιχνιδια! Εχω μια Samsung 19 ιντσων που λεει πως εχει 4ms και η Dell μπροστα της κανει θαυματα! Καλα υπαρχει και η 46αρα μου :wub: αλλα εκει παμε σε αλλα νερα! :-D . Για μενα 2311.

Αν καταλαβα καλα μου λες οτι η 2312 ειναι λιγο καλυτερη απο την 2311

Οσο για τα λευτα πιο φτηνη ειναι η 2312 για τσεκαρε

Link 2311

Link 2312

Δημοσ.

Αν καταλαβα καλα μου λες οτι η 2312 ειναι λιγο καλυτερη απο την 2311

Οσο για τα λευτα πιο φτηνη ειναι η 2312 για τσεκαρε

Link 2311

Link 2312

μεχρι πριν λιγο καιρο την εδιναν 178 ευρω οποτε ηταν φτηνοτερη. αρα τωρα πανε στην 2312.

Δημοσ.

μεχρι πριν λιγο καιρο την εδιναν 178 ευρω οποτε ηταν φτηνοτερη. αρα τωρα πανε στην 2312.

Και εγω με κοβω για την 2312.

κατι τελευταίο τι ειναι η Αναλογία Αντίθεσης?

Η 2311 εχει 10.000:1

Kαι η 2312 εχει 2.000.000:1

Δημοσ.

Ονομαστικές είναι αυτές οι τιμές και δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, οπότε μη δίνεις βάση.

Αναλογία αντίθεσης απ' όσο ξέρω είναι ο λόγος που συγκρίνει το πιο μαύρο με το πιο άσπρο που παράγει το monitor.

Ισχύει μόνο για το Dynamic Contrast όμως (επίσης απ' όσο ξέρω).

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδια! Μου δωσατε λιγο απ'τα φωτα σας ..Περιμενω και αλλες γνωμες αν και σε αυτα τα μονιτορ απο οτι εχω καταλαβει τα λογια ειναι περιττά :)

Δημοσ.

Κοίτα, για να λέμε τα πράγματα με τ' όνομά τους, όταν υπάρχουν monitors που το κόστος τους ανάγεται σε 4ψήφιους και 5ψήφιους αριθμούς, καταλαβαίνεις ότι εδώ μιλάμε για μέτρια monitors στην ουσία.

Αλλά στα χρήματά τους και με τα ΤΝ να κυμαίνονται περίπου στα ίδια, δεν υπάρχουν αντίπαλοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...