flandra Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Οπως λεει και ο τιτλος μπορω να κανω μονη μου (ως ασχετη) format? Καταλαβαινω οτι θα σβηστουν ολα μου τα αρχεια αλλα windows θα εχω κανονικα? Γενικα τι πρεπει να ξερω? Και αν μπορω και πως να σωσω καπου τις favorites διευθυνσεις που εχω σωσει? Ευχαριστω.........
xristoforos89 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δισκακι των windows που θα περαστουν υπαρχει;
flandra Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Εχω ενα cd που λεει αποκατασταση προιοντος.....αυτο ειναι?
TheELF Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Φλάνδρα φαντάζομαι(μιας και δεν το λες)ότι έχεις windows οπότε ρίξε μια ματιά εδώ http://www.insomnia.gr/page/wiki/_/windows/ για να πάρεις μια γενική ιδέα και αν κολλάς κάπου ρώτα μας. Και για της συντομεύσεις πες μας ποιο browser έχεις να σου βρούμε τον τρόπο.
flandra Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Φλάνδρα φαντάζομαι(μιας και δεν το λες)ότι έχεις windows οπότε ρίξε μια ματιά εδώ http://www.insomnia.gr/page/wiki/_/windows/ για να πάρεις μια γενική ιδέα και αν κολλάς κάπου ρώτα μας. Και για της συντομεύσεις πες μας ποιο browser έχεις να σου βρούμε τον τρόπο. Ναι windows εχω. Θα το διαβασω......τον βρηκα τον τροπο για τις συντομευσεις.....ευχαριστω Λιγο διαβασα και ανχωθηκα....με βλεπω να το πηγαινω στη toshiba
quic307 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Ευκολο ειναι δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσαι...απο την στιγμη που δεν σε νοιαζουν τα δεδομενα σου.
TheELF Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Βασικά διάβασε τα εγχειρίδια,το δισκάκι που έχεις μπορεί να είναι του τύπου «πάτα τρεις φορές κάπου με το ποντίκι και είσαι έτοιμη».
flandra Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Διαβασα τις οδηγιες, ευκολο φαινεται. Ειναι παντως αυτο το Cd ετσι δεν ειναι?
xristoforos89 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Πανω το δισκακι τι λεει; Αν λεει '' Η Τζουλια σε νεες περιπετειες'', οχι δεν ειναι αυτο.
TheELF Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Πανω το δισκακι τι λεει; Αν λεει '' Η Τζουλια σε νεες περιπετειες'', οχι δεν ειναι αυτο. Αμά ρε'συ... αφού λέει πάνω τι γράφει...
flandra Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Να εισαι καλα, πεθανα στο γελιο!!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα