sifounas1 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 ντυστες με ταινια και μη φοβασε τιποτα χρονια τωρα ολες μου οι μπαταριες ετσι ειναι :devil:
mchls Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 1. Ε, άμα είναι φρεσκοφορτισμένη και σκαλώσει και βραχυκυκλώσει, όλα παίζονται. 3. Πχ βάζω εγώ ένα συνδετήρα και τη βραχυκυκλώνω, τα 2 χιλιοστά του συνδετήρα που ακουμπάνε εκεί αρχίζουν και φεγγοβολάνε από τη πυράκτωση και μετά διαλύεται το μέταλλο λόγω θερμοκρασίας και σταματάει εκεί. Με τις NiCd θυμάμαι που τις είχα για πέταμα και μόλις ανακάλυψα αυτή τη δύναμη έπαιζα για πλάκα μετά... 4. Μόνο αν το δείξω σε βίντεο, δε μπορώ με τα λόγια. 5. Ε, μάλλον δε τρέχει τίποτα για μέσα εκεί. Μόνο όταν τις βγάζεις και τις πετάς από εδώ κι από εκεί να προσέχειςτις γυμνές. Μην αγχώνεσαι, απλά επισήμανα πως θέλει προσοχή γι αυτό το λόγο. Αν προσέχεις δε τρέχει τίποτα. Αυτή τη στιγμή έχω κι εγώ μπαταρίες που είναι έτσι και τις χρησιμοποιώ, απλά προσέχω πού τις ακουμπάω. Α οκ... Χωρητικοτητα ειναι 2000mah και ρευματα 1.2v...Πληροφοριακα. . .
PCharon Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Α οκ... Χωρητικοτητα ειναι 2000mah και ρευματα 1.2v...Πληροφοριακα. . . 1,2 είναι η τάση. Όταν τη βραχυκυκλώσεις το ρεύμα περιορίζεται μόνο από την εσωτερική αντίσταση της μπαταρίας και από την αντίσταση στα σημεία του βραχυκλώματος, οπότε ανάλογα με την ισχύ (μέγιστο ρεύμα που μπορεί να δώσει και διαφέρει από περίπτωση σε περίπτωση) περνάνε μερικά ολόκληρα αμπέρια... Υ.Γ. Είναι τρόπος να ανάψεις και τσιγάρο αυτός.
mchls Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 1,2 είναι η τάση. Όταν τη βραχυκυκλώσεις το ρεύμα περιορίζεται μόνο από την εσωτερική αντίσταση της μπαταρίας και από την αντίσταση στα σημεία του βραχυκλώματος, οπότε ανάλογα με την ισχύ (μέγιστο ρεύμα που μπορεί να δώσει και διαφέρει από περίπτωση σε περίπτωση) περνάνε μερικά ολόκληρα αμπέρια... Υ.Γ. Είναι τρόπος να ανάψεις και τσιγάρο αυτός. Κριμα, δεν καπνιζω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα