jkainmosni Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Υπάρχει κάποια εφαρμογή για Windows, που να σου δίνει την δυνατότητα, να έχεις "δυναμικό" wallpaper? να μπορείς δηλαδή να χωρίσεις την επιφάνεια εργασίας σε μικρότερα κομμάτια, ένα ημερολόγιο που να μπορείς να προσθέτεις σημειώσεις και άλλα τέτοια παρόμοια πράγματα?? Στα "gadgets" για win7 που έψαξα, δεν έχω βρει κάτι καλό.. Αν κάποιος ξέρει, ας το μοιραστεί..
Meraklis56 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 υπάρχουν πολλά προγράμματα για αυτόν τον σκοπό δοκίμασε το rainmeter. Για skins, ψάξε στο google και στο deviantart. (όσο πιο πολύ όρεξη έχεις,τόσο πιο ωραία θα βρεις.Υπάρχουν χιλιάδες)
jkainmosni Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστώ, θα το τσεκάρω και αν βρω και κάτι πολύ καλό θα το post-άρω
jkainmosni Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Έχω δοκιμάσει αρκετά από εχθές.. Το μόνο που δεν έχω καταλάβει πως γίνεται, είναι το πως ρυθμίζεις το iTunes ώστε να εμφανίζει τα στοιχεία του τραγουδιού, καλλιτέχνη κτλ.. Πάντα μου έχει τα defaults, από ότι φαίνεται, ψάχνει τα στοιχεία μέσω του iTunesPlugin.dll Κάποια βοήθεια πάνω σε αυτό..?? [MeasureTrack]Measure=Plugin Plugin=Plugins\iTunesPlugin.dll Command=GetCurrentTrackName
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα