Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπονε...

ψάχνω κάτι σε software/script/cmd η ότι αλλο ναναι το οποίο θα γράφει στο usb μια λίστα με mp3 με τη σειρά που θέλω εγω.

τι εννοώ...

φάκελος με mp3 μέσα ξέρω γω: με όποια σειρά και να τα βάλεις μέσα στο ραδιο-cd του αυτοκινήτου θα τα δειξει διαφορετικά.

πχ εχω ενα φάκελο και τα δείχνει αλφαβητικά τα περισσότερα. αν βάλω ενα τραγουδι μέσα θα το βάλει στο τέλος και ας εχω κάνει sort by name(η άλλο) μέσα απο τα win.

 

βρήκα τα DriveSort και FolderSort αλλά τα κάνουνε ταξινόμηση μονο αλφαβητικά.

 

θαθελα ενα αν υπαρχει που να μου τα κάνει sort by date added ημερομηνια δλδ, ώστε καθε τραγουδι καινουριο που βρισκω να βγαινει στην αρχή της λίστας.

 

μια λύση ειναι να βάλω πχ μπροστά ξερω γω 001 μπλα μπλα.mp3 αλλα μου φαίνεται λίγο ψυχοπαθές.

 

ελεήστε και ΘΕΝΞ.

Δημοσ.

Η ταξινόμηση γίνεται από την συσκευή αναπαραγωγής και δεν υπάρχει περίπτωση να την παρακάμψεις με κόλπα τύπου sorting από το pc. Θα στα παίζει πάντα με τον τρόπο που ξέρει αυτό και ανάλογα με την ευελιξία του Player.

Ο πιο απλός τρόπος είναι με την αρίθμηση, όσο και αν σου φαίνεται ψυχοπαθές, αλλά αν το Player διαβάζει και σορτάρει με βάση το id3 tag των τραγουδιών τότε ούτε αυτό θα δουλέψει.

Μια άλλη λύση είναι να δημιουργείς playlists, αλλά και πάλι πρέπει να τις υποστηρίζει ο Player.

Δημοσ.

και απο την αλλη εδω κατεβαζεις ολοκληρο τραγουδι και κανεις copy/paste και στανταρακι και κανα unzip, το rename σε πειραξε; ειναι μεχρι να κανεις το sortaρισμα μετα θα ειναι παιχνιδακι καθε νεο track που θα περνας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...