fragment_ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 παιδιά μια ερώτηση, υπάρχει κάποιο tutorial η ένα αντίστοιχο προϊόν σε ηλεκτρονικό κατάστημα για ένα καλώδιο που θέλω; συγκεκριμένα θέλω να κάνω μία από τις υποδοχές του UPS (έχει θηλυκή υποδοχή, και επίσης έχω αρσενικό καλώδιο) σε πρίζα. δε θέλω να πειράξω το Ups συνεπώς αν γίνεται το καλώδιο που έχω στην άλλη μεριά αντί να καταλήγει σε βύσμα οθόνης/υπολογιστή να καταλήγει σε πρίζα ευρωπαϊκού τύπου. αυτά, δε ξέρω πως να μεταφέρω τα τρία καλώδια που έχει μέσα το καλώδιο υπολογιστή σε ρεύματος ...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Σίγουρα έχει θηλυκή υποδοχή; http://www.voltageconverters.com/itemdesc.asp?ic=PC03
fragment_ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Σίγουρα έχει θηλυκή υποδοχή; http://www.voltageconverters.com/itemdesc.asp?ic=PC03 ναι θυληκο ρευματος (μπριζα) και αρσενικου τυπου υπολογιστη, με λιγα λογια πως ειναι η εικονα, ο ιδιος τυπος σε καθε μερια, αλλα σε αντιθετο γενος...
profi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 επέμβαση αλλαγής φύλου στο καλώδιο!! βρές με ένα πολύμετρο φάση ουδέτερο γείωση...πάρε κ ένα θυληκό φίς (όπως είναι η μία μεριά μίας μπαλαντέζας πχ)...,κόψε το καλώδιο εκεί που είναι αρσενικό για μπρίζα σύνδεσέ το θυλικό σωστά κ έτοιμος!
stivi1981 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 δεν χρειαζεσε πολυμετρο και αλλα τετοια που δεν τα κατεχεις.. παρε ενα φις θυληκο...κοψε το σημειο που εχει αρσενικο φις στο καλωδιο που εχεις και μεσα θα εχει 3 καλωδια...το πρασινο ασπρο ειναι η γειωση και τα αλλα δυο φαση και ουδετερος...συνδεσε τα στο θηλυκο φις και εισαι ετοιμος.. προσοχη γιατι εχεις να κανεις με ρευμα.οτι κανεις να το κανεις χωρις να εχεις συνδεσει κατι πανω στο ρευμα ελπιζω να ξερεις πως να συνδεσεις τα καλωδια στο θυλυκο φις.. αν δεν ξερεις πηγενε σε ενα ηλεκτρολογειο...δεν θα σου παρει χρηματα ο μαστορας εκτος αν ειναι πολυ μα.....ας...μονο τα υλικα θα σε χρεωση γραψε λαθος...εσυ θες θυληκα και απο τις δυο μεριες απο οτι καταλαβα...οποτε παιρνεις αυτο στην εικονα...το κοβεις απο την μια και του βαζεις θυληκο φις απο την αλλη...βεβαια υπαρχει και απλο φις και του βαζεις οσα μετρα καλωδιο θελεις..κοιτα στις φωτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα