prizi Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Οπως λεει και ο τίτλος μου μπλοκαρανε το Windows Live ID γιατι λεει λογικα χρησιμοποιηθηκε για spam. Για να το επαναφερω πρεπει να δωσω πληροφοριες μου. Το θέμα είναι ότι αυτό το e-mail το εφτιαξα το 2000 χωρις να εχω δωσει το κανονικο μου ονοματεπωνυμο. Επίσης εχω να το χρησιμοποιησω παρα πολλα χρόνια για να στειλω κατι έτσι ουτε αυτό το στοιχειο δεν μπορω να τους δωσω (επειδη ζητανε να τους πω που εστειλα προσφατα). Έτσι δε μου το ξεμπλοκαρουνε με τιποτα. Το ειχα μονο για το msn. Εχει κανεις καμια ιδεα αν υπαρχει καποια λύση;
prizi Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Αυτό προφανως ειναι μια λυση αλλα θα προτιμουσα να μην εχανα τις επαφες μου και καποια e-mail που ειχα
karmen1983 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 ναι αλλά απο πάνω λες, πως δεν έχεις δώσει πραγματικά στοιχεία, ούτε μπορείς να τους δώσεις κάποιο άλλο στοιχείο για να αποδείξεις ότι είσαι ο κάτοχος του λογαριασμού. Χλωμό έως αδύνατο δε το κόβεις να στο ξεμπλοκάρουν; Αν ήταν έτσι, θα έστελνα και εγώ για έναν/μία που θέλω να μάθω τα του inbox του και να μου στέλνανε κωδικούς κλπ να μπω σαν κυρία μέσα...
prizi Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Το θεμα ειναι πως αν εχω καποιο ειδος επικοινωνιας μαζι τους (αμεσης και οχι συμπληρωσης φορμας) θα μπορουσα να τους δωσ καποια στοιχεια...απο που λαλβανω e-mail,επαφες,πότε περιπου δημιουργησα το λογαριασμο,ποσες φορες αλλαξα κωδικο απο τοτε που το εφτιαξα και ποιοι ειναι οι διαφοροι κωδικοι μου και αλλα τετοια στοιχεια που δειχνουν οτι εγω ημουν ο κατοχος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα