viper2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 απο 24 του μηνου και το δεμα μου δεν εχει ερθει απο uk...
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 ok, ταχυδρομήθηκε στις 14/10 απλό από UK και το παρέλαβα σήμερα. Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές και τη συμπαράσταση! Αλήθεια, τι γίνεται σε περίπτωση που κάτι χαθεί, ενώ το έχουμε ήδη πληρωμένο?
_chris_ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 ok, ταχυδρομήθηκε στις 14/10 απλό από UK και το παρέλαβα σήμερα. Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές και τη συμπαράσταση! Αλήθεια, τι γίνεται σε περίπτωση που κάτι χαθεί, ενώ το έχουμε ήδη πληρωμένο? ενδιαφέρουσα ερώτηση @chris μιλας μαζι τους και αν σε γραψουν κανεις https://www.paypal.com/helpcenter/main.jsp?cmd=_help&solutionId=1205177&t=solutionTab&bn_r=m σε όσους έχουν εμπειρία από τέτοιες περιστατικά.. τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; σου επιστρέφει το pay pal τα χρήματα; σου ξαναστέλνουν το πακέτο; (σίγουρα εξαρτάται και από τον πωλητή και πιθανόν την αξία του αντικειμένου). διότι μπορεί να ισχυριστεί (και όχι άδικα) ότι δεν είναι δικό του λάθος. για να ξέρω τι γίνεται. μπορώ να απαιτήσω να το ξαναστείλουν;
_chris_ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 @chris μιλας μαζι τους και αν σε γραψουν κανεις https://www.paypal.com/helpcenter/main.jsp?cmd=_help&solutionId=1205177&t=solutionTab&bn_r=m επανέρχομαι στο θέμα. τους έστειλα mail και μου απάντησαν άμεσα. μου είπαν πως πολλά πακέτα προς την ελλάδα έχουν καθυστερήσει αυτή την περίοδο και ότι αυτές τις μέρες μαλλον θα έρθει. αυτά σύμφωνα με ότι τους είπαν από το ταχυδρομικό γραφείο. θα περιμένω μιας και έχω ξαναπαραγγείλει από τους ίδιους και ήταν οκ στην προηγούμενη συναλλαγή μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα