Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω κάνει μια παραγγελία από 18/9 από κίνα.

πατώντας το track number βλέπω ότι από τις 5/10/2011 είναι σε κατάσταση

departure from outward office of exchange .

τι σημαίνει αυτό; που βρίσκεται το πακέτο;

έχω παραγγείλει και άλλες φορές αλλά αυτη τη φορά άργησε πολύ.

με ανησυχεί και το γεγονός ότι εδώ και τόσες μέρες έχει κολήσει σε αυτή την κατάσταση.

πρόκειται για μικρό πακετάκι αξίας 5€.

Δημοσ.

Δεν νομιζω πως εχει κολλησει, απλά τα εθνικά ταχυδρομεία με το track number δείχνουν μόνο την πορεία του δέματος εντός της εν λόγω χώρας. Δεν θα σου δείξει δηλαδή που βρίσκεται από τη στιγμή που βγει από Κίνα/USA/UK κλπ.

Αν ήταν με υπηρεσία κούριερ, ναι εκεί σου δείχνει όλη τη διαδρομή. Κοντεύεις μήνα βλέπω, ε δεν είναι κ σπάνιο για Κίνα, μια φορά μόνο μου ήρθε από Κίνα κατι σε 10 μέρες κ όλα τα άλλα τον φάγανε τον μήνα (κ λίγο περισσότερο κάποιες φορές).

ΥΓ.Βάλε κ στο πρόγραμμα όλες τις απεργίες που παίζουν στο Ελλάντα αυτές τις μέρες (κ τις επόμενες).

εδιτ: Ρίχνοντας βλέφαρο σε google επιβεβαιώνεται ότι "Inward/outward office of exchange" είναι κοινώς, το τελωνείο. Οπότε αν 5/10 έφυγε από τα δικά τους (κ είπαμε, σταματαει η ενημερωση με το που βγει από τη χώρα), έχεις λίγο μέλλον ακόμα ;)

Δημοσ.

το ανησυχητικό είναι ότι μια άλλη παραγελία που έκανα από το ebay στις 5/10 μου ήρθς χθές 18/10 (ήταν χωρίς Track number).

και επίσης όσες αγορές έχω κάνει από εξωτερικό ποτέ δε μου αργήσανε τόσο (Αμερική - Ασία). σε ~2 εβομάδες τα είχα.

άλλες φορές που είχα παραγγείλει κάτι με track number και κοιτούσα την πορεία του, έβλεπα πως το status άλλαζε ανα μερικές μέρες.

τώρα έχει κολλήσει 15 μέρες σε αυτό το σημείο.

Δημοσ.

Μην ανησυχείς θα σου έρθει.Είναι λίγο ότι να ναι τα ταχυδρομεία.

Πχ είχα παραγγείλει κάτι πράγματα από Αγγλία και Αμερική στις 2/9.Μέχρι τις 10/9 με 15/9 είχαν έρθει όλα εκτός από ένα από Αγγλία που ήρθε χτες :shock:

Δημοσ.

http://212.205.82.71/trackandtrace/ τσεκαρε εδω

No information was found.

απ ότι κατάλαβα, για να βγάλει στοιχεία το site των ελτα πρέπει το δέμα να μπει ελλάδα.

και σε άλλο δέμα δε μου έβγαζε στοιχεία ενώ το αντίστοιχο κινέζικο έδειχνε κανονικά τη ροή. μόλις μπήκε ελλάδα τότε και στα ελτα φαίνοταν το δέμα.

δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο ή απλά έτσι λειτουργεί το σύστημα. αν ξέρει κανείς ας μας πει. απλά από περιέργεια

Δημοσ.

δεν ισχυει αυτο με τα tracking number.ειναι αναλογα με τις συνεργασιες που εχουν...συνηθως ψαχνεις και στα 2 σιτε οπως ειπε παραπνω ο chris.

παντως εμενα παραγγελια εβδομαδας απο αγγλια ηρθε χτες και νομιζω οτι απεργουσαν

Δημοσ.

Απλό δέμα δηλ. που δεν είναι ούτε συστημένο, ούτε αντικαταβολή κλπ., μόνο λόγω όγκου δεν θα στο αφήσουν. Και το σημείωμα ειδοποίησης θα έχει επάνω τσεκαρισμένο το "ογκώδες" ως αιτιολόγηση. Οπότε κι αντίστροφα, ότι δεν είναι ογκώδες από τη στιγμή που είναι απλό, στο αφήνουν.

Δημοσ.

Ν'αρχίσω ν' ανησυχώ σοβαρά που μια εβδομάδα μετά το ένα από τα 4 δεματάκια ΔΕΝ μου έχει έρθει? Δεν έχει ξανασυμβεί :fear: τι μπορώ να κάνω, ΑΝ κάποιος ξέρει? Πχ την εταιρεία στο εξωτερικό μήπως πρέπει να την ενημερώσω ότι δεν παρέλαβα? Τα ΕΛ.ΤΑ ?

Δημοσ.

Μπα, στη 1 βδομάδα δεν θα ανησυχούσα ακόμη (κι ας ήρθαν ήδη τα υπόλοιπα 3), ειδικά επειδή είναι από εξωτερικό. Τώρα,

- Αφού είναι απλό δέμα, δεν έχεις track number, άρα να τσεκαρεις τα αντίστοιχα T&T σαιτ των ταχυδρομείων δεν παίζει, κι αμφιβάλω αν μπορούν να σου πουν και κάτι από τα ελτα (είχα ρωτήσει και 'γω για απλό κάποτε και μου είπαν ότι δεν υπάρχει τρόπος να το ψάξουν αφού είναι απλό).

- Εμένα επιτέλους ήρθαν 2 διαφορετικά δέματα μετά από 11 μέρες (που κανονικά παίρνει 5-6) από αγγλία, οπότε αν περιμένεις απο εκεί, περίμενε λίγο ακόμη.

- Επίσης, αν είναι κάτι από άμαζον, θα σου απαντήσουν ότι προυπόθεση για να το θεωρήσουν χαμένο και να μπουν στη διαδικασία ψαξίματος/ή να στο ξαναστείλουν, είναι οι 14-15 μέρες, αν θυμαμαι καλά..

- Αν είναι κάτι από Γερμανία, αυτοί απ' ότι έχω καταλάβει είναι χειρότεροι και από τα ελτά κι από την ίδια την καθυστέρηση, οπότε και πάλι στη βδομάδα επάνω δεν θα το έψαχνα ακόμη.

- Σε όλα αυτά, θα υπολόγιζα έξτρα κ τις τυχόν απεργίες (λιμανια, αεροδρόμια, τελωνεία, ταχυδρομεία) + αργίες που έχουμε εδώ κ που μπορεί να μεσολαβήσανε στις μέρες που απεστάλη.

Κατα τ'άλλα -άσχετο με ταχυδρομείο- ν'ανησυχείς αν έχετε παρελθόν στην περιοχή/οικοδομή με το να βουτάνε δέματα από γραμματοκιβώτια.

Προσωπικά για να ενοχλήσω την εταιρία, θα περίμενα ακόμη 1 βδομάδα top, να έχουν περάσει και οι αργίες κ το 10ημερο (εργάσιμες) που γενικά κάνει πλέον συχνά-τελευταία όπως το 'χω κόψει σε δικές μου παραγγελίες- να φτάσει κατι ακόμη κι από ευρώπη. Μετά ναι, τους ειδοποιείς.

Τα παραπάνω, σύμφωνα με τις δικές μου εμπειρίες, πάντα.

Δημοσ.

έχω κάνει μια παραγγελία από 18/9 από κίνα.

πατώντας το track number βλέπω ότι από τις 5/10/2011 είναι σε κατάσταση

τι σημαίνει αυτό; που βρίσκεται το πακέτο;

έχω παραγγείλει και άλλες φορές αλλά αυτη τη φορά άργησε πολύ.

με ανησυχεί και το γεγονός ότι εδώ και τόσες μέρες έχει κολήσει σε αυτή την κατάσταση.

πρόκειται για μικρό πακετάκι αξίας 5€.

ακόμα και τώρα 26/10 εμφανίζεται το ίδιο μήνυμα (από 5/10)

ενω΄στη σελίδα των ΕΛΤΑ δεν εμφανίζει τίποτα.

μου φαίνεται περάσανε πολλές μέρες και σίγουρα κάτι δεν πάει καλά.

μπορώ να κάνω κάτι η να θεωρήσω ότι το έχασα;

υπάρχει περίπτωση να μου το ξαναστείλουνε;

η αγορά έχει γίνει από εδώ

Δημοσ.

ενα μικρο δεμα 33$ απο hk ηρθε χτες μεσα σε 7 ή 11μερες(αν οντως αργησε να το στειλει 4 μερες που γραφει dispatched)...

@chris μιλας μαζι τους και αν σε γραψουν κανεις https://www.paypal.com/helpcenter/main.jsp?cmd=_help&solutionId=1205177&t=solutionTab&bn_r=m

@fratzeska πηγαινε ρωτα στα ελτα της περιοχης σου αν υπαρχει δεμα στο ονομα σου.μαζι σταλθηκαν και τα 4?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...