Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω την καρτα που αναφερει ο τιτλος και επειδη εχω ανοιχτο το πλαινο καπακι του υπολογιστη μου εχω παρατηρησει το εξης:Οσο ειναι ανοιχτος ο υπολογιστης υπαρχει ενα πρασινο λαμπακι που αναβει στο πισω μερος της καρτας.Πολλες φορες ομως αναβει και ενα μπλε λαμπακικατω απ αυτο και συνηθως αναβει κατα την εκκινηση.Τι ειναι το καθενα και γιατι ο υπολογιστης μπορει και δουλευει οταν αναβει ακομα και μονο το πρασινο;Τι ειναι το μπλε;

Ευχαριστω

Δημοσ.

Δεν ειναι κανενα προβλημα.

Απο εδω λεει αυτα:

A blue light lets you know you have the proper power connections attached and a green light indicates that at least one display was correctly attached. If things light up red then you have a problem and it is usually a sign that a power connector is unplugged.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ φιλε μου.Απλα ρωτησα επειδη (τωρα βεβαια ανοιγω καινουριο θεμα) παρα πολλες φορες πατω το κουμπι για να ανοιξω το pc και δεν αρχιζει τη διαδικασια για να μπε στα windows.Το μονο που φαινεται ειναι μια μαυρη οθονη.Διαβασα καπου οτι κι αλλοι εχουν παρομοιο προβλημα που εχουν την ιδια καρτα με μενα,και λεω μηπως τελικα αυτο φταιει για το δικο μου προβλημα.Ολα τα υπολοιπα ειναι ενταξει (ram,σκληρος,τροφοδοτικο).

Δημοσ.

Αρα λογικα δεν εχει προβλημα το τροφοδοτικο(εαν δεν ειναι χαλασμενο).και ποιοτικο και με πολλα watt.

Καπου αλλου θα ειναι το προβλημα σου.Ο επεξεργαστης ειναι κανενας phenomII ξεκλειδωτος?

Δημοσ.

Asus P8H61-M LE

Intel Sandy Bridge

Intel Core i5 @ 2900MHz

4096MB (1 x 4096 DDR3-SDRAM )

NVIDIA GeForce GTX 295

Western Digital WD2500JS-63MHB5 ATA Device (250GB)

Optiarc DVD RW AD-5260S

Το τροφοδοτικο ειναι 10 ημερων.Δε παιζει να χει προβλημα.ΜΟυ τα κανε αυτα και πριν.Και το υπολοιπο συστημα ειναι 3 μηνων.Αλλα το προβλημα δεν εχω ιδεα απο που δημιουργειται

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ φιλε μου.Απλα ρωτησα επειδη (τωρα βεβαια ανοιγω καινουριο θεμα) παρα πολλες φορες πατω το κουμπι για να ανοιξω το pc και δεν αρχιζει τη διαδικασια για να μπε στα windows.Το μονο που φαινεται ειναι μια μαυρη οθονη.Διαβασα καπου οτι κι αλλοι εχουν παρομοιο προβλημα που εχουν την ιδια καρτα με μενα,και λεω μηπως τελικα αυτο φταιει για το δικο μου προβλημα.Ολα τα υπολοιπα ειναι ενταξει (ram,σκληρος,τροφοδοτικο).

Εκει στην μαυρη οθονη μετα τι κανεις?Ακους το μπιπ της μητρικης και τον ηχο των windows(φορτωνουν κανονικα δλδ)ή πατας το reset για επανεκκινηση?

Δημοσ.

Εκει στην μαυρη οθονη μετα τι κανεις?Ακους το μπιπ της μητρικης και τον ηχο των windows(φορτωνουν κανονικα δλδ)ή πατας το reset για επανεκκινηση?

Παταω το reset για επανεκκινηση καθοτι οση ωρα και να περιμενω δε γινεται κατι.Η αληθεια ειναι οτι ο ηχος των windows δεν ακουγεται οποτε μαλλον δε μπαινει καθολου.Απλα ανεφερα τη καρτα γιατι δε ξερω τι ακριβως ειναι αυτο το μπλε λαμπακι που βλεπω.Ας πουμε πριν λιγο μπηκε στα windows κανονικα χωρις να αναψει καθολου,ενω αλλες φορες αναβει και μενει αναμενο και παλι μπαινει.Τελικα ποιο ειναι το σωστο δεν εχω ιδεα.Παντως με το συγκεκριμενο προβλημα εχω βρει το μπελα μου.Τροφοδοτικο αλλξα τιποτα.Τη ram την εβγαλα και την εβαλα σε αλλη θυρα τιποτα.Εξεταση δισκων εκανα χωρις αποτελεσμα.Το τελευταιο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι η καρτα γραφικων δεν εχει "κουμπωσει" καλα στη μητρικη αλλα και παλι καποιος μπορει να ισχυριστει οτι ακομα κι αν ειναι ετσι τοτε γιατι δουλευει οποτε θελει...Και κατι τελευταιο.Η ζημια ειναι κατα 99% θεμα hardware.To προβλημα παρουσιαζεται ΜΟΝΟ οταν ο υπολογιστης "ανοιξει μετα απο πολυ ωρα απ τη τελευταια φορα που εκλεισε.Αν για παραδειγμα τον κλεισω και τον ξανανοιξω στο καπακι ανοιγει διχως προβλημα.

Δημοσ.

Κοιτα αν εχει βγαλει καινουργιο bios για την μητρικη σου η ASUS και βαλτο (αν δεν εχεις ηδη το τελευταιο).Δοκιμασε οπως ειπες αν εχει κουμπωσει καλα η καρτα στην μητρικη.Θεμα καρτας δεν νομιζω να ειναι διοτι ναι μεν δεν θα εβλεπες εικονα (οπως τωρα) αλλα θα ακουγες μπιπ και τα windows να φορτωνουν κανονικα.Μαλλον κατι με την μητρικη παιζει.

Δημοσ.

παιδες τελικα το πιθανοτερο ειναι να μην εχει κουμπωσει καλα gtx πανω στη μητρικη.εαν βαλω το vga καλωδιο στην υποδοχη της μητρικης τοτε ο υπολογιστης μπαινει κανονικα στα windows.

Δημοσ.

Την καρτα γραφικων της μητρικης την εχεις ενεργοποιημενη η απενεργοποιημενη απο το bios?

Δε γνωριζω...

Κοιτα αν εχει βγαλει καινουργιο bios για την μητρικη σου η ASUS και βαλτο (αν δεν εχεις ηδη το τελευταιο).Δοκιμασε οπως ειπες αν εχει κουμπωσει καλα η καρτα στην μητρικη.Θεμα καρτας δεν νομιζω να ειναι διοτι ναι μεν δεν θα εβλεπες εικονα (οπως τωρα) αλλα θα ακουγες μπιπ και τα windows να φορτωνουν κανονικα.Μαλλον κατι με την μητρικη παιζει.

Η ιδεα σου ακουγεται εξαιρετικα καλη και πολλα υποσχομενη.Ομως σε παρακαλω.Επειδη δε τα παω καλα μ αυτα και φοβαμαι μη κανω καποιο λαθος θα μπορουσες να μου υποδειξεις τη σελιδα για να κατεβασω το bios συμφωνα με το μοντελο της μητρικης μου;;;

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Παιδια μετα απο πολλους παρα πολλους πειραματισμους διαπιστωσα το εξης.Η καρτα ανοιγει κανονικα (και το νπλε λαμπακι) μονο οταν το vga καλωδιο δεν ειναι συνδεδεμενο πανω της.Με το high definition δεν υπαρχει προβλημα.Αλλαξα λοιπον καλωδιο και παρ ολοα αυτα το προβλημα παρεμεινε.Εδω να προσθεσω οτι θα ξερετε οτι για να συνδεθει το vga καλωδιο στη καρτα χρησιμοποιω ενα ανταπτορακι.Αραγε να φταιει αυτο;Αυτο δε το αλλαξα (δεν εχω αλλο).Οπωςς και να χει,ειναι περιεργο.

Δημοσ.

Αφου αλλαξες καλωδιο,δοκιμασε μια να αλλαξεις και ανταπτορακι.Αν το προβλημα επιμενει,μετα κανεις το bios update και αν και μετα και απο αυτο το πραβλημα συνεχισει μαλλον εχει προβλημα η υποδοχη της καρτας.Για το bios update πας εδω:Link.Βαζεις το λειτουργικο συστημα που εχεις,πατας στο bios και σου βγαζει τις διαθεσιμες εκδοσεις.Εσυ παρε την τελευταια που ειναι η 1001 απ΄οτι βλεπω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...