xlapatsas4000 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Μου αρέσει πολύ το παραπάνω αυτοκίνητο και είναι και σε πολύ καλή τιμή, κάνει γυρω στα 33.000 δολλάρια, ξερεται αν και ποσο πουλιέται στην Ελλάδα ? Αν έρθει από αμέρικα ποσο επιπλεον θα βγει για να το κυκλοφορώ εδω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Γιατι δεν ξεκινας απ' την αναποδη; Ποσα κυβικα ειναι και ποσο πετρελαιο θελει για να κινηθει; Και ποσα τελη κυκλοφοριας θα πληρωνεις το χρονο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 πετρελαιο; μιλαμε για εκτος αθηνας και σαλονικας; γιατι αν μιλαμε γι αυτες...next year! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Οι κινητήρες παίζουν από 3,6λίτρα ώς 6,2λίτρα. Και θες να το φέρεις Ελλάδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Μου αρέσει πολύ το παραπάνω αυτοκίνητο και είναι και σε πολύ καλή τιμή, κάνει γυρω στα 33.000 δολλάρια, ξερεται αν και ποσο πουλιέται στην Ελλάδα ? Αν έρθει από αμέρικα ποσο επιπλεον θα βγει για να το κυκλοφορώ εδω ; Ωραιο. Αμαξαρα. Πρωτη μουρη. Γρηγορο. Αλητεια. Το γουσταρω με 1000. Και σε πολυ προσιτη τιμη αν το βαλεις πεισμα να το αποκτησεις, αν και δυσκολοι καιροι για εξοδα (παντως εγω θα προτιμουσα ενα mustang αν ηταν να ψαχτω Αμερικη). ΑΛΛΑ: -Πως θα το εκτελωνισεις? Μονο για δασμους θα πληρωσεις τοσα, ωστε να συμπερανεις οτι τελικα δεν ηταν φθηνο, αλλα πανακριβο. -Πως θα συντηρεις αμαξι 3.600 κυβικων? (τελη κυκλοφοριας, τεκμηρια, ασφαλειες κλπ). Μονο για να το εχεις και να καθεται στο γκαραζ θα θες καμια 10-15 ευρω τη μερα, μπορει και παραπανω. Διοτι αν το βγαλεις εξω να το κυκλοφορησεις: -Πως θα του βαζεις βενζινη με τις ελληνικες τιμες? Και αν μπορεις να ανταπεξελθεις και σε αυτο, και το κινεις χωρις προβλημα: -Πως θα βρισκεις ανταλλακτικα για τα σερβις, τις φυσιολογικες φθορες και καθε μικρο η σοβαροτερο προβλημα? Παρε καλυτερα κανα Καγιεν, πιο συμφερον θα σου βγει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Είχα δει ένα τέτοιο στο ερότικα το στριπτιτζάδικο απέξω και καθόμουν και το χάζευα. Ωραία ρόδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlapatsas4000 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 .για αυτό ρωτάω, μου αρέσει πολύ και το scirpco vw, αλλά αυτό είναι πολύ ανωτερο, στην ελληνικη αγορά δεν κυλλοφορει ? Παντός αν εμένα αμέρικα το περνάμε 1000 γυρω στα 25.000 € για τέτοιο αμάξι είναι πολύ καλα λεφτά αλλά είμαστε στο Ελλάντα ! γενικότερα μέχρι το πολύ 25000 € τι μπορώ να δω ; σε τέτοιο στυλ ; καλα ε και υπ' mustang μαμαει !!; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 κανα μεταχείρ. S2000... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlapatsas4000 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 κανα μεταχείρ. S2000... δεν μου αρέσει ιδιαιτερα ρε συ, το θέλω λίγο ποιο βαρύ λίγο ποιο "Camaro" το mustang ποσο βγαίνει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis123 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Link παρε ενα στην τυχη, μπες στο car.gr εχει διαφορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 καταρχας στα καινουργια αυτοκ. τελωνεια,τελη κυκλοφοριας,τεκμηρια πανε με τους ρυπους. ΟΛΑ τα αυτοκ.ειναι φτηνοτερα στο εξωτερικο δεν εχει σημασια.κυριως στα μεγαλα οι διαφορες ειναι τεραστιες!(να ναι καλα οι φοροι). δεν πρεπει να το εισαγουν καν στην Ελλαδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Εάν σκέφτεσαι για αγορά "τέτοιου" αυτοκινήτου, θα κοιτάξεις ΜΟΝΟ μεταχειρισμένο. Ο λόγος ειπωθηκε ακριβώς παραπάνω. Τα νέα αυτ/τα φορολογούνται με τους ρύπους. Οπότε κλάφτα. Για τη συντήρηση δε ενός τέτοιου αυτ/του, κλάφτα Χ10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlapatsas4000 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Εάν σκέφτεσαι για αγορά "τέτοιου" αυτοκινήτου, θα κοιτάξεις ΜΟΝΟ μεταχειρισμένο. Ο λόγος ειπωθηκε ακριβώς παραπάνω. Τα νέα αυτ/τα φορολογούνται με τους ρύπους. Οπότε κλάφτα. Χαχαχαω δυσκολεύει το πράγμα.... Με βλέπω να καταλήγω στο sciroco...γενικα τι αυτοκίνητο θα προτείνατε για έναν νέο 21 χρόνων του κουτιού όμως, δεν θέλω να με πετσοκοψουν ομως σε φόρους και σε τέλη ! Κάτι λογικό σαν το sciroco, καλό αυτοκίνητο παντος Για τη συντήρηση δε ενός τέτοιου αυτ/του, κλάφτα Χ10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moldovan20 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Τα 10 λίτρα εκτός πόλης πως ακριβώς τα καίει ? Πηγαίνοντας με 80 ? Εκτός των άλλων που αναφέρθηκαν πρέπει να ψάξεις και που θα το κάνεις service και πόσο θα κοστίζει μη σου έρθει απότομο μετά Είναι πολύ καλή περίοδος για αγορά τέτοιου αυτοκινήτου μια και τα σκοτώνουν ,αλλά να έχεις και τις ανάλογες πλάτες να το συντηρείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlapatsas4000 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Χαχαχαω δυσκολεύει το πράγμα.... Με βλέπω να καταλήγω στο sciroco...γενικα τι αυτοκίνητο θα προτείνατε για έναν νέο 21 χρόνων του κουτιού όμως, δεν θέλω να με πετσοκοψουν ομως σε φόρους και σε τέλη ! Κάτι λογικό σαν το sciroco, καλό αυτοκίνητο παντος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα