Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

Πως γίνεται να εγκαταστήσω παιχνίδια ή να αποθηκεύσω αρχεία στην μεγάλη (16gb) του SGS2?

Μέχρι τώρα, όποτε κάνω εγκατάσταση ένα παιχνίδι, το κάνει στη μνήμη των 1.8 gb.

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Πρέπει να κανείς λάθος. Στη μικρή μνημη αποθηκεύει ελάχιστα που είναι απαραίτητα. Τα μεγάλα αρχεία τα παει στην 16αρα. Πανω απο 300 εφαρμογές και παιχνίδια ακόμα δε γέμισε η μικρή.

android.png

Δημοσ.

Απλά,

όταν πηγαίνω στην διαχείριση εφαρμογών, βλέπω ένα ribbon από πάνω που λέει RAM, Λήψη ολοκληρώθηκε, SD Κάρτα...και επίσης στο ARXEIA MOU, βλέπω φακέλους διάφορους DCIM, SAMSUNG, sdcard....ποια απόλες είναι η μεγάλη?

Δημοσ.

Θα παει αυτόματα οπου είναι σχεδιασμένο να παει. Πχ έστω ότι εγκαταστας ένα μεγαλο game, πχ need for speed. Ας πουμε πως το αρχείο είναι. Apk και είναι 500 mb. Στη μικρή μνημη μπορεί να σου φαει 10 mb που είναι απαραίτητα αρχεία που πρέπει να βρίσκονται εκεί, και στη μεγάλη θα πανε 490 mb. Θεωρητικά παντα γιατί στην πραξη θα αποσυμπιεστούν οπότε μπορεί να δεις και 600 mb να πανε στη μεγάλη. Κακώς ασχολησαι όλα γίνονται αυτόματα, εκτός απο καμία πολυ παλαιά εφαρμογή, κανένα navigator σπανία κλπ. Εννοείται ότι αμα θες να κρατας τα. Apk αρχεία που κατεβάζεις σε ένα φάκελο, αυτον τον φάκελο θα τον έχεις στην sd, και όχι στη μικρή μνημη.

android.png

Δημοσ.

Εχω την ιδια απορια με το φιλο που ανοιξε το θεμα.εχω galaxy s στο οποιο ωε καρτα sd εμφανιζει την εσωτερικη sd που ειναι περιπου 6γιγα.οταν μεταφερω τα αρχεια στη 16αρα εξωτερικη,δεν ανοιγουνε και μου ζητανε να τα ξανακατεβασω!μια λυση;

android.png

Δημοσ.

Εχω την ιδια απορια με το φιλο που ανοιξε το θεμα.εχω galaxy s στο οποιο ωε καρτα sd εμφανιζει την εσωτερικη sd που ειναι περιπου 6γιγα.οταν μεταφερω τα αρχεια στη 16αρα εξωτερικη,δεν ανοιγουνε και μου ζητανε να τα ξανακατεβασω!μια λυση;

android.png

Αυτά που γράφεις δεν ισχύουν. Η εσωτερική είναι 16 και όχι 6 που γράφεις. Αν ενοεις τη μικρή είναι κοντά στο 1 και όχι 6.

android.png

Δημοσ.

Εχω το galaxy s 8 gb αλλα στην ουσια χρησιμα ειναι τα 6.αυτο εννοουσα.στο θεμα τωρα.με το app2sd μου τις μεταφερει απλα στην εσωτερικη αυτη μνημη.εγω θελω να πανε στην 16αρα εξωτερικη!

android.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...