Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά είμαι καινούριος στο forum και θα ήθελα τη βοήθειά σας.

Λοιπόν θέλω να πάρω σκληρό για να τον έχω σαν κύριο σκληρό του PC, δηλαδή για λειτουργικό και για εγκατάσταση games.

Διαθέτω 150-180 €

Έχω σκεφτεί τα εξής:

1. 2x Samsung SpinPoint F4 320GB σε RAID ή

2. Έναν Western Digital VelociRaptor 300GB

Θεωρώ τα 300GB το minimum που χρειάζομαι γι αυτό αποκλείω τους SSD αν και θα ήθελα πολύ έναν.

Τι μου προτείνεται; Υπάρχει κάποια καλύτερη λύση;

Δημοσ.

Mπορείς να παρεις ένα ssd για το λειτουργικό σου και ΜΟΝΟ + ένα old style σκληρό για ότι άλλο θες

+1 ετσι θα εισαι πιο γρηγορος απο οποιοδηποτε μηχανικο και θα εχεις και αποθηκη 1TB. στα 160-180 περιπου!!

πχ. http://www.skroutz.gr/s/353488/Corsair-Force-Series-3-60GB-SATA-3-6Gb-s-Solid-State-Hard-Drive.html

και εναν spinpoint...!!

Δημοσ.

Mπορείς να παρεις ένα ssd για το λειτουργικό σου και ΜΟΝΟ + ένα old style σκληρό για ότι άλλο θες

Αν πάρω ssd μόνο για το λειτουργικό θα δω κάποια διαφορά στις άλλες εφαρμογές και κυρίως στα παιχνίδια που με ενδιαφέρει;

Δηλαδή αυτό που ρωτάω είναι αν αξίζει, τελικά να δώσω 100+ € για 60GB. Θα αναβαθμιστώ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν χρειαζεται να δωσεις 100+, αλλα γινεται και με μονο €90 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24815&cat=6&sub=318&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined

και τα υπολοιπα σε HDD 1-1,5ΤΒ!!

τα παιχνιδια λογω μεγεθους, αναγκαστικα θα ειναι σε μηχανικο δισκο. αν και στα παιχνιδια, ο δισκος παιζει κυριως ρολο στο αρχικο φορτωμα του παιχνιδιου. απαξ και φορτωσει... τρεχει!!

Επεξ/σία από cabdik
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τα παιχνιδια λογω μεγεθους, αναγκαστικα θα ειναι σε μηχανικο δισκο. αν και στα παιχνιδια, ο δισκος παιζει κυριως ρολο στο αρχικο φορτωμα του παιχνιδιου. απαξ και φορτωσει... τρεχει!!

Αυτό ισχύει σίγουρα που λές? Άρα στον SSD? Μόνο λειτουργικό?

Δημοσ.

ναι! μονο λειτουργικο και οποια απαραιτητα προγραμματα δουλευεις!!

αλλωστε το παιχνιδι, σε καιει αν φορτωσει 2-3-5 δευτερολεπτα αργοτερα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...