Προς το περιεχόμενο

ati sapphire 5870/case couler master scout

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα... ευχαριστώ που μπήκατε πρώτον!!!

ήθελα απλά μια ερώτηση είναι να μου έρθει μια *ati saphhire 5870* ωραια; λοιπόν το προβλημά μου είναι....έχω ένα κουτί το couler master scout και εχω δει το κουτι και την καρτα!

και νομίζω πως δεν χωράει δώστε μου τα φώτα σας μην την πάρω τσάμπα.... σιτε για το κουτι (πληροφοριες) καρτα γραφικών!

είχα πριν λίγο καιρό την 5850 και χόραγε αυτή δεν ξέρω αν χοράει...!!!! ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! περιμένω καπιο παλικάρι να βοηθήσει η κοπέλα...!!!

Δημοσ.

11inches είναι η 5870 άρα 27,9 πες 28 εκατοστά

Μέτρα και δες αν μπαίνει

Βρήκα αυτό το θέμα και λέει ένας ότι μπαίνει αν αφαιρέσεις τον ανεμιστήρα στους δίσκους

http://www.overclock.net/amd-ati/592130-5870-scout.html

Το καλύτερο για μένα είναι να μετρήσεις

Δημοσ.

Σε ενα review του κουτιου σου εδω review κενε οτι χωρεσανε με το ζορι μια 9800gtx η οποια συμφωνα με εδω εχει 10.5 ιντσες μηκος.

Επισης και η 5870 ειναι και αυτη 10.5 ιντσες δηλαδη 27 εκατοστα οποτε στην θεωρια με το ζορι πρεπει να χωραει.

Ελπιζω την καρτα να την αγορασες μεταχειρισμενη η να σου την εκαναν δωρο ετσι?

Δημοσ.

εχετε δει πως ειναι το κουτι μέσα αν βγαλω τον σκληρο μετα που θα τον παω;; :P

Ποιο σκληρό βρε;

Μέτρησες μέσα να δεις;

Δημοσ.

Δεν είπα βγάλε το δίσκο. ΑΝ είχες ανεμιστήρι στη μεριά των δίσκων να το βγάλεις και να μετρήσεις είπα

Βρήκα αυτό το θέμα και λέει ένας ότι μπαίνει αν αφαιρέσεις τον ανεμιστήρα στους δίσκους
Δημοσ.

28 ακριβως πεφτει...

Δεν είπα βγάλε το δίσκο. ΑΝ είχες ανεμιστήρι στη μεριά των δίσκων να το βγάλεις και να μετρήσεις είπα

έχει απο την μπροστινη πλευρα....οπως βλεπεις και στην φωτογραφια απο την αλλη μερια του δισκου!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...