NightOwl Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Καλημέρα, Θέλω να αγοράσω μια κάρτα SDHC για το κινητό μου και θέλω γενικά να ξέρω ποια είναι η ελάχιστη ταχύτητα εγγραφής που απαιτείται για εγγραφή 720p με 30fps
TheELF Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Αυτό εξαρτάτε από το bitrate με το οποίο γράφει το κινητό σου γράψε ένα μικρό κλιπάκι στον σκληρό σου και τρέξε το MediaInfo για να δεις τα bitrate. Μετά πας εδώ και βλέπεις ποια ταχύτητα χρειάζεσαι. http://en.wikipedia.org/wiki/Secure_Digital#Speeds
PCharon Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Για 720p@30fps κατά κανόνα θες αυτή που γράφει class 6.
TheELF Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Κάτσε ρε εδώ ταινία από Bluray rip και δεν έχει 6Mb/s ,τι κινητό να έχει;Ακόμα και τα iphone γύρο στα 2,5Mb/s(άντε 3) βίντεο τραβάνε.
PCharon Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Εγώ σε φωτογραφική που τραβάει τέτοιο βίντεο πρότεινε στο manual class 6 (με μέσο bitrate 3,5 που είδα ένα δείγμα μόλις τώρα που έχω τραβήξει). Δεν είναι μόνο η μέση ταχύτητα του bitrate, ενδεχομένως να χρειάζεται κάποιος «αέρας» γι άλλους λόγους. Εγώ πήρα class 10 διότι σκέφτηκα και το χρόνο αντιγραφής στο PC κάθε φορά, να μη σπάζομαι.
The_Judas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Ας πάρει μια class 10 καλύτερα. Μικρή η διαφορά τιμής σε σχέση με class 6. Βοηθάει πολύ και στην μεταφορά δεδομένων σε pc.
esertas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Εγώ πήρα αυτή από αυτό το μαγαζί και σώθηκα και από ταχύτητα και από χωρητικότητα Γράφει 10MB διαβάζει 20MB.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα