Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, ειμαι καινουργιος στον κοσμο της Apple,,,

Εχτες αγορασα το πρωτο μου mac...και το συνδεσα με hdmi στην τηλεοραση μου,,

το προβλημα μου ειναι οτι στο αυρματο πληκτρολογιο που εχω δεν λειτουργουν τα πληκτα εντασης του ηχου...

εψαξα λιγο τις ρυθμισεις αλλα δεν βρηκα ακρη.....

Μπορει καποιος να με βοηθησει??

Ευχαριστω....

Δημοσ.

τον ηχο τον εχεις συνδεσει μεσω hdmi? (δηλ. η tv να αναπαραγει ηχους?)

Αν ναι,λογικο ειναι να μη το ελεγχει απο το keyboard αλλα απ την τηλεοραση/ενισχυτη κτλ.

Αν όχι, δηλ. εχεις συνδεσει ηχεια 2.1 στην εξοδο ηχου του mini θα λειτουργουσε κανονικα.. δες στο system preferences->Keyboard-> αν ειναι ξετικαρισμενο το Use all Φ1,F2,etc. keys as standard function keys

Δημοσ.

τον ηχο τον εχεις συνδεσει μεσω hdmi? (δηλ. η tv να αναπαραγει ηχους?)

Αν ναι,λογικο ειναι να μη το ελεγχει απο το keyboard αλλα απ την τηλεοραση/ενισχυτη κτλ.

Αν όχι, δηλ. εχεις συνδεσει ηχεια 2.1 στην εξοδο ηχου του mini θα λειτουργουσε κανονικα.. δες στο system preferences->Keyboard-> αν ειναι ξετικαρισμενο το Use all Φ1,F2,etc. keys as standard function keys

ναι τι εχω συνδεση με hdmi και ακουω ηχο απο τα ηχεια της τηλεορασης....δεν γινετε να να δουλεψει αν το εχω συνδεμενο απο το hdmi???

Δημοσ.

οχι...διοτι ο ηχος φευγει απ το macmini και καταληγει στην τηλεόραση όπου αυτη έχει τον έλεγχο του ήχου.

παλι το ιδιο δεν ειναι οταν το συνδεσω με την εξοδο (με καρφακι)....παλι δεν φευγει απο το macmini και παει στην τηλεόραση όπου αυτη έχει τον έλεγχο του ήχου.....τοτε ομως δουλευει το πληκτρολογιο...

Δημοσ.

μμμ. οντως περιεργο αυτο... να σου πω μηπως εχεις Lion [10.7] ?? (μηλαρακι->About this mac)

Γιατι σε Lion είχα κ γω καποια προβληματακια με τον ηχο πριν κανα ήχο σε Macbook Pro που τελικα ηταν Software προβλημα..

Δημοσ.

Oταν το συνδεεις με την τηλεοραση μεσω hdmi (ψηφιακο σημα) ειναι λογικο να μην μπορεις να αλλαξεις την ενταση του ηχου απο το λειτουργικο, γιατι οντας ψηφιακος ο ηχος, το λειτουργικο τον στελνει στην τηλεοραση χωρις καμμια ειδους επεξεργασια κλπ, ουτε καν την ενταση.

Μαλιστα αν προσεξεις πανω δεξια που δειχνει το εικονιδιο του ηχου, θα ειναι γκριζαρισμενο και δεν θα μπορεις να το αυξομειωσεις.

Με λιγα λογια, δεν εχει καποιο προβλημα το μηχανημα ουτε το πληκτρολογιο σου, δουλευουν οπως προβλεπεται.

Ο μονος τροπος για να τον αυξομειωσεις ειναι ή απο την τηλεοραση ή απο την εκαστοτε εφαρμογη(μαλιστα οχι παντα), πχ απο το volume control του iTunes κλπ, αλλα οχι απο το ιδιο το λειτουργικο(οχι δηλαδη το κεντρικο volume). Δυστυχως τα κουμπια του πληκτρολογιου σου ελεγχουν το κεντρικο volume, που αυτο δεν αλλαζει οταν ειναι συνδεδεμενο ψηφιακα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...