Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βλέπω πολλές "προσφορές" να μπαίνουν στο ομότιτλο θέμα και ειλικρινά αλλοιώνουν τον χαρακτήρα του θέματος

όταν κάτι είναι προσφορά για μια βδομάδα πρέπει κατά την γνώμη μου να έιναι και το φθηνότεο στην αγορά αλλιώς ποιο το νόημα να έχει προθεσμία; καθώς το αγοράζω φθηνότερα και όποτε θέλω από άλλο κατάστημα

ακόμη, από την στιγμή που επισημαίνεται αυτό αλλά ο κόσμος συνεχίζει να ποστάρει άχρηστες -ακόμα και απατεωνίστικες- προσφορές, προτείνω να δημιουργηθεί θέμα "Αντιπροσφορές" (μέσα στο θέμα προσφορές ή και από κάτω)όπου θα μπάινουν οι παραπλανητικές προσφορές

Δημοσ.

εικονικες προσφορες/υπερτιμολογησεις

το ξεκινησα εγω περσι και εκτος οτι με ψιλοκραξανε που το εβαλα στο φορουμ προσφορων....επεσε του κοσμου το σπαμ κανεις δε το συνεχισε και επισης ο mod το μετεφερε στην ενοτητα διαδικτυο/internet. αφου δε το μετεφερε και στο μπλα/μπλα....καλα ηταν

ps.αν γινει κατι τετοιο θα πρεπει να ειναι sticky στο φορουμ προσφορων

Δημοσ.

Εβαλα σε όλους από +1 γιατί πολύ απλά όλοι έχετε δίκιο. Ακριβώς τα ίδια λέω και γω. Το ότι ένα μαγαζί γράφει ότι έχει προσφορές δεν σημαίνει ότι είναι κιολας. Σκέτη διαφήμηση του κάθε πικραμένου έχει καταντήσει.

Οχι, όταν το Α μεγαλομάγαζο έχει μια τηλεόραση 600 ευρώ αρχική και στην προσφορά ( όπως λέει ) την δίνει 500 ενώ στο σκρουτζ η ίδια τηλεόραση ξεκινάει από 450, δεν είναι προσφορά.

Δημοσ.

Αυτο ειναι κατάντια να ψάχνεις το φτηνότερα κατα μερικα ευρω τρομερή τσιγγουνια

αν εσενα σου περισσευουν για να τα σκορπας σε καθε επιτηδειο τουλαχιστον μη λες τους αλλους τσιγγουνηδες...

δεν εχουμε πετυχει και λιγα θεματα προσφορων στο ινσομνια που τα ανοιξαν οι ιδιοι που ειχαν το εν λογω μαγαζι για να τσιμπησουν κοροιδα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...