Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!!να σε ρωτισω με τις καρτες γραφικων τι παιζει ?nvidia h sapphire?για διαφωτιστε αμα θελετε!!

Δεν είναι nvidia vs saphire αλλα nvidia vs amd (παλαι ποτε ΑΤΙ). Απλά η saphire κατασκευάζει κάρτες με gpu της amd!

Τωρα τι ακριβώς θέλεις να μάθεις για της καρτες??

H gpus που είναι κατάλληλες για gaming από καθε εταιρεία από την πιο αδύναμη στην πιο δυνατή παει περίπου ώς εξής...

AMD

6770<6850<6870<6950<6990

NVIDIA

560<560Ti<570<580

Από άποψω σχέση τιμής προς απόδοσης συμφέρουν καλύτερα η AMD .. για αυτό και βλέπεις να προτείνονται περισσότερο μέσα στο forum.

L2 δληλαδη πρακτικα τι διαφορα εχει απο τον αλλον??

Για την χρήση που τον θέλεις εσύ πρακτικά καμια!!

Η L2 είναι μια εσωτερική μνήμη του επεξεργστή!!

Ξεχνάς το βασικότερο, μεγαλύτερη L2 8>6.

Καλά για εμένα το βασικότερο είναι το ΗΤ, την L2 δεν την αναφερα για να μην τον μπερδέψω ακόμη περισσότερο!!

Το θέμα είναι ότι .. ότι παραπανω και να προσφέρει ο 2600 δεν δικαιολογει την κατά πολύ υψηλότερη τιμή του ειδικά για την χρήση που το θέλει το παιδί!!

Δημοσ.

stm κόψε σε κάρτα βάλε την 6850 (και αυτή υπερβολή είναι απλά αν αλλάξει οθόνη) μια και η ανάλυση που παίζει είναι χαμηλή (μου είπε την οθόνη του και τα games που παίζει) και βάλε του μία ψύχτρα

Δημοσ.

stm κόψε σε κάρτα βάλε την 6850 (και αυτή υπερβολή είναι απλά αν αλλάξει οθόνη) μια και η ανάλυση που παίζει είναι χαμηλή (μου είπε την οθόνη του και τα games που παίζει) και βάλε του μία ψύχτρα

Χμμμ .. μαλιστα ζηλέυω .... εμεις δεν είχαμε το προνόμιο να ξέρουμε περισσότερες λεπτομέριες σαν καποιες καποιες προνομιούχες!! :lol: :lol: :P :P

Αν μιλάμε για χαμηλές αναλύσης τότε κανε αυτά που λέει η καρμεν.. από την αλλη αν μιλάμε για καμιά τραγική αναλυση σε φαση 1280Χ1024 τότε εγώ προτείνω να χώσουμε καμιά σοβαρή οθονούλα μέσα στο χιλιαρικάκι και να κόψουμε απο πουθενά αλλού!!

Δημοσ.

ναι ναι συμφωνω.

Ρίξε μία ματιά στο θέμα μου. Αλλάζω τροφοδοτικό τώρα μπας κ σου έρθει καμια ιδέα

Δημοσ.

καλησπερα παιδια!!πιστευεται δηλαδη οτι με ετοιμο υπολογιστη δεν θα βγαλω τον χρονο στα παιχνιδια!!θα χρειαστει αναβαθμηση?? ενοω παιχνιδια βαρια τυπου call of duty f1 dota και τετοια στην καλυτερη αναλυση τους!!!

Δημοσ.

Γιατι επιμενεις στον έτοιμο?? Δεν είναι θέμα αν θα βγάλεις το χρόνο ή όχι... είναι το θέμα ότι με τα ίδια λεφτά μπορεις να παρεις κατι κατά πολύ καλύτερο!! Που κολάς ακριβώς, αφου σου είπα στο πλαισιο στο συναρμολογούν δώρεαν!!

Συνήθως στα έτοιμα βάζουν ενα εξαρτημα κράχτη... συνήθως επεξεργαστή και όλα τα υπολοιπα εξαρτήματα είναι γτπ...

Δημοσ.

Χμμμ .. μαλιστα ζηλέυω .... εμεις δεν είχαμε το προνόμιο να ξέρουμε περισσότερες λεπτομέριες σαν καποιες καποιες προνομιούχες!! :lol: :lol: :P :P

Αν μιλάμε για χαμηλές αναλύσης τότε κανε αυτά που λέει η καρμεν.. από την αλλη αν μιλάμε για καμιά τραγική αναλυση σε φαση 1280Χ1024 τότε εγώ προτείνω να χώσουμε καμιά σοβαρή οθονούλα μέσα στο χιλιαρικάκι και να κόψουμε απο πουθενά αλλού!!

η δικια μου ειναι 1620 ή1680 επι 1024 νομιζω!!και εγω σκεφτομουν για οθονη αλλα ετσι δν θα πεσουμε πολυ στα αλλα γιατι μια καλη οθονη κανει γυρω στο 200αρι??

Γιατι επιμενεις στον έτοιμο?? Δεν είναι θέμα αν θα βγάλεις το χρόνο ή όχι... είναι το θέμα ότι με τα ίδια λεφτά μπορεις να παρεις κατι κατά πολύ καλύτερο!! Που κολάς ακριβώς, αφου σου είπα στο πλαισιο στο συναρμολογούν δώρεαν!!

Συνήθως στα έτοιμα βάζουν ενα εξαρτημα κράχτη... συνήθως επεξεργαστή και όλα τα υπολοιπα εξαρτήματα είναι γτπ...

Μπα δεν κολαω στον ετοιμο απλα ρωταω για να μαθω!!!μηπως θα μπορουσες να μου φτιαξεις μια συνθεση και με οθονη αν δεν βαριεσαι.τον θελω βσκ για cod kai τετοια παιχνιδια

Δημοσ.

1680Χ1050 μαλλον εννοεις ... καλά δεν είναι και τραγική αναλυση... και εγώ ο δυστυχισμένος ακόμη με τετοια αναλυση είμαι...

Οθόνη

http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=12761

(δυστυχως το πλαισιο δεν έχει καποια ανταξια της σε αυτή την τιμή)

post-74154-0-11011700-1318880130_thumb.jpg

Δημοσ.

να ρωτισω κατι αμα κανεις δικη σου συνθεση εχεις και την εγγοιηση του πλαισιο η του καθε κατασκεβαστη μονο??

να ρωτισω κατι αμα κανεις δικη σου συνθεση εχεις και την εγγυηση του πλαισιο η του καθε κατασκεβαστη μονο??

1680Χ1050 μαλλον εννοεις ... καλά δεν είναι και τραγική αναλυση... και εγώ ο δυστυχισμένος ακόμη με τετοια αναλυση είμαι...

Οθόνη

http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=12761

(δυστυχως το πλαισιο δεν έχει καποια ανταξια της σε αυτή την τιμή)

post-74154-0-11011700-1318880130_thumb.jpg

σε ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

να ρωτισω κατι αμα κανεις δικη σου συνθεση εχεις και την εγγοιηση του πλαισιο η του καθε κατασκεβαστη μονο??

Αν θυμάμαι καλα χωρίς όμως να είμαι σίγουρος νομίζω ότι ναι έχεις και την εγγύηση του πλαισίου αν στο συναρμολογίσουν αυτοί!!

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλα χωρίς όμως να είμαι σίγουρος νομίζω ότι ναι έχεις και την εγγύηση του πλαισίου αν στο συναρμολογίσουν αυτοί!!

οκ σε ευχαριστω

Δημοσ.

αν στον συναρμολογησουν στο πλαισιο ουσιαστικα εχεις ολα τα προνομια ενος turbox χωρις να παρεις ετοιματζιδικο.

εμενα κολλησαν και στο κουτι της επιλογης μου του αυτοκολλητο turbox....

το κουτι σου παιρνει κωδικο αριθμο για οτι περιλαμβανει μεσα και παρνεις και βιβλιο συντηρησης...οπως τα αμαξια

εχεις 3 χρονια εγγυηση για οτι εχει μεσα ασχετα αν καποιο επιμερους κομματι εχει λιγοτερο

τον 1ο χρονο εχεις και δωρεαν τα εργατικα ενω τα τα υπολοιπα 2 οχι νομιζω

οτι γινει στο κουτι σου γραφεται στο βιβλιο και υπογραφει ο τεχνικος. και επισης 24ωρη τεχνικη υποστηριξη που οσο και αν μερικοι τη βριζουν αν πεσεις σε τσακαλο τεχνικο κριμα να εχουν τα φορουμ...σε εμενα δεν δουλευε το πανελ ηχου που εχει πανω το κουτι και ψαχνομουν 10 μερες σε φορουμ και τετοια γιατι βαριομουν να παρω την υποστηριξη. τελικα οταν πηρα ο τεχνικος μου εξηγησε πριν κανω οτιδηποτε τι παιζει και τι πρεπει να κανω για να δουλεψει.και φυσικα το εκανα και δουλεψε αλλα πιστεψτε με δεν ηταν κατι απλο το τι συνεβαινε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...