Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποιον απο τους 2 θα προτεινατε να αγορασω?τον θελω καθαρα για γκαμες

τον θελω για παιχνιδια και στο τσακιρ κεφι κανα facebook kai youtube το ποσο κοντα στο χιλιαρικο και επισης εχω ακουσει τα καλητερα για τ πλαισιο αλλα και απο ποσωπικη μου αποψη!!ευχαριστω

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπέρα. κανέναν από τους δύο, δεν αξίζει να πας σε έτοιμη σύνθεση. Πες μας ποια Games παίζεις, ποια οθόνη έχεις, αν μπορείς να τον στήσεις μόνος σου και προχωράμε :)

Δημοσ.

Από ότι βλέπω το δεύτερο κουτί φτάνει στα 950€.Κοίταξε μια το παρακάτω και σύγκρινε.

57130200.jpg

+ OCZ 80GB Vertex II 136€

Σύνολο 950€

P67??? :whistle: :confused: Γιατι όχι Ζ68?? :rolleyes:

Δημοσ.

Όπως είπε το παιδί,αν ξέρεις να φτιάχνεις υπολογιστή,καλύτερα παρε τα κομμάτια και φτιάξε το μόνος,θα είναι πολύ καλύτερο και θα νοιώθεις άρχοντας!

android.png

Δημοσ.

διστυχως δεν ξερω να τον φτιαξω μονος μου!!ευχαριστω για τις συμβουλες και θα κοιταξω μηπως γινεται να αγορασω αυτα που μου προτεινετε και να μου τον στησει καποιος ιδικος!!!μια τελευταια ερωτηση ξερει κανεις αν στο πλαισιο κανεις δικια σου συνθεση κανουν δοσεις με καρτα η πρεπει μετρητοις??

Δημοσ.

διστυχως δεν ξερω να τον φτιαξω μονος μου!!ευχαριστω για τις συμβουλες και θα κοιταξω μηπως γινεται να αγορασω αυτα που μου προτεινετε και να μου τον στησει καποιος ιδικος!!!μια τελευταια ερωτηση ξερει κανεις αν στο πλαισιο κανεις δικια σου συνθεση κανουν δοσεις με καρτα η πρεπει μετρητοις??

Ναι κάνουν δόσεις με κάρτα και σε δική σου σύνθεση , όπως επισης αν το ζητησεις σου συναρμολογουν την δική σου σύνθεση δωρεαν αυτοι!!

Πριν προχωρήσεις στην συνθεση που σου προτάθηκε μισο να σου κανω μια λίγο σωστότερη συνθεση μιας και αποτι βλέπω ,χωρις παρεξηγηση, δεν γνωρίζεις και πολλά πράγματα!!

Δημοσ.

Καλή η πρόταση της καρμεν αλλα δες λίγο και την δική μου με μεγαλύτερο ssd , μεγαλύτερο σκληρό για αποθηκη, καλύτερο τροφοδοτικό και καλύτερη καρτα γραφικών!!

post-74154-0-76955500-1318857147_thumb.jpg

Δημοσ.

με προβληματιζει η ραμ π ειναι 4ΓΚΒ!και ο επεξεργαστης π ειναι ι5!αν και πιστεβω πως αμα ανεβασω λιγο αυτα τα 2 σε 8ΓΚΒ και ι7 δν θα παει πολυ παραπανω

Δημοσ.

Τα μονα που έχει ο 2600Κ παραπανα απο τον 2500Κ είναι το HT, ελαχιστα mhz παραπανω και πολύ αυξημένη τιμή που δεν δικαιολογει την ελάχιστη διαφορά στις επιδόσεις!! Ειδικά για τον σκοπο που τον προορίζεις εσύ!! Κοινώς δεν αξίζει να πάρεις τον i7... εκτός αν λειτουργεις βαριά προγράμματα όπως matlab, comsol κτλ κτλ και μας το κρύβεις!!

Από εκεί και περα τα 4GB θα σε καλύψουν άνετα αλλα η διαφορά στην τιμή είναι μικρή σε σχέση με τα 8! Εγώ απλά δεν σου έβαλα 8 για να μην ξεφύγω από το χιλίαρικο!!

Ειπες το pc το θέλεις για gaming ετσι??

Επιδή σε κώβω ότι ως μη γνώστης , όπως κλασσικά κάνει ο περισσότερος κόσμος, πιστεύεις ότι το κυριότερο κομμάτι σε ένα gaming pc είναι ο επεξεργαστής... κανεις όμως λάθος.. αν θες gaming το βάρος σου πρέπει να το ρίξεις κυρίως στην κάρτα γραφικών!!

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!!να σε ρωτισω με τις καρτες γραφικων τι παιζει ?nvidia h sapphire?για διαφωτιστε αμα θελετε!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα μονα που έχει ο 2600Κ παραπανα απο τον 2500Κ είναι το HT, ελαχιστα mhz παραπανω και πολύ αυξημένη τιμή που δεν δικαιολογει την ελάχιστη διαφορά στις επιδόσεις!!

Ξεχνάς το βασικότερο, μεγαλύτερη L3 8>6.

Edit: L2->L3 αφού δε φιλοτιμήθηκε κανένας να διορθώσει την πατάτα μου. L2 1M έχουν οι SB

Επεξ/σία από ilos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...