Προς το περιεχόμενο

LG LCD LED 24'' E2441V-PN Full HD Black vs LG E2441V-BN LED 24''

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτη που εχω για τον υπολογιστη ειναι παλια 4ετιας και πλεον δεν κανει.Απλα δεν θελω να παρω παλι οθονη-τηλεοραση γιατι εχω μια 32αρα ,την οποια αγορασα πριν μερικους μηνες.

Δημοσ.

Αν και εχω κανει thread αλλου και ρωταω ακριβως για το ιδιο, διαβασα χτες στο Tomshardware οτι οι IPS οθονες ακομα εχουν αρκετο Total imput lag (σχεδον 80ms το λιγοτερο) και για αυτο το λογο δεν ειναι και οτι καλυτερο για gaming...ναι μεν η απεικονιση ειναι κορυφαια αλλα το lag ειναι αρκετα μεγαλο.. τι παιζει με αυτο, δε βλεπω να το αναφερεται εδω πουθενα..εκτος και αν δεν σας νοιαζει το gaming και ασχολειστε μονο με ταινιες :)

Δημοσ.

Δεν είναι έτσι πλέον τα πράγματα. Δεν ξέρω πόσο παλιό είναι το topic που διάβασες, αλλά σίγουρα δεν ισχύουν αυτά τα νούμερα. Εξάλλου το input-lag, δεν είναι μειονέκτημα μόνο των IPS, αλλά εν γέννει όλων των LCD.

To eIPS κατά βάση είναι gaming panel και τα πάει πολύ καλά σε αυτόν τον τομέα. Σε αυτό το review θα δεις ότι η U2412 έχει 9,4. Λογικά κάπου εκεί ή λίγο χαμηλότερα θα είναι και η 2312. Η LG IPS231P έχει σχεδόν το χαμηλότερο νούμερο με 6.1 Και στο συγκριτικό έχει όλα τα καλούδια ΤΝ/MVA/IPS

Δημοσ.

Το 0.6ms που αναφέρει το TFT Central λες να 'ναι μούφα;

Για ορθογραφικό μου κάνει. Ίσως να είναι κι αυτής 9.6. Δίπλα-δίπλα είναι το 0 με το 9 ;)

Δημοσ.

εγω παντος θα σου πρωτινα να πας στην u2312m αν οντος την θες κυριος για παρακολουθηση 1080p ταινιων οπως μας ειπες γιατι παρολο που εχει μια ιντσα λιγοτερη, καθος εχει native 1080p αναλυση λογικα θα σου δινει μεγαλυτερη επιφανια σε 1080p περιεχομενο χωρις τοις μαυρες μπαρες συν οτι γλιτωνεις 70€.αν ομως σε ενδιαφερουν τα παραπανω 120 pixels καθετος για αλες εργασιες πηγενε στην u2412m οπως σου ειπαν και οι υπολειπει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...