insomnier12345 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Γεια σας. Όπως λέει και ο τίτλος, ψάχνω να βρω ένα πρόγραμμα που να μεταδίδει μουσική και ήχο από το μικρόφωνο μαζί. Συγκεκριμένα, θέλω να έχω π.χ. τον banshee ανοιχτό για να παίζω κομμάτια και να μιλάω με το μικρόφωνο αυξομιώνοντας κάθε φορά τον ήχο από το banshee. Στα Windows χρησιμοποιούσα το Xsplit Broadcaster και με υπερκάλυπτε. (Είχα ανοιχτό τον vlc media player και αυξομείωνα την ένταση) Υπάρχει κάτι τέτοιο για Ubuntu? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomnier12345 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Κανείς;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Το icecast ειναι ενας server με τον οποιο μπορεις να streamαρεις μεσω ιντερνετ. Νομιζω και το mpd. Αυτα ομως δεν εχουν καποιο interface, απλα οτι τους ερχεται στην εισοδο το παιζουν, οποτε θα χρειαστει να παιξεις και με το μεικτη της εντασης λιγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 και ο vlc δεν κανει broadcasting ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomnier12345 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Πώς θα μιξάρω όμως στο icecast μικρόφωνο και μουσική??? Τίποτε άλλο πιο εύκολο και απλό???? *Εγώ το θέλω πιο πολύ για το Ustream... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Υπάρχει για το pulseaudio το veromix αλλά δυστηχώς είναι plasmoid για kde μόνο http://kde-look.org/content/show.php?content=116676 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα