aravager Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα έχω τον εκτυπωτή hp f2180. Tο πρόβλημα είναι το εξής: όταν πατάω το κουμπί για να σκανάρει μια σελίδα δεν το κάνει. Κανονικά έπρεπε πατώντας το κουμπί του scanner να ανοίγει αυτόματα το hp scanning και στην συνέχεια το hp photosmart essential που σου επιτρέπει να επεξεργαστείς αυτό που σκάναρες.Και λέω έπρεπε γιατί στον άλλον υπολογιστή που έχω στο σπίτι των γονιών μου καθώς και στο laptop δουλεύει μια χαρά. Να πω ότι κατέβασα όλους τους οδηγούς από το site της hp και δεν δούλεψε. Μόλις έκανα format και πάλι πέρασα τους οδηγούς κτλ από την αρχή και πάλι δεν δουλεύει. Να τονίσω επίσης ότι στο laptop με τους ίδιους οδηγούς δουλεύει άψογα. Ακόμη στο forum της Hp το μόνο που βρήκα ήταν πως μπορώ να σκανάρω μέσω του paint σαν έσχατη λύση αλλά όχι πως μπορώ να διορθώσω το πρόβλημα. Τέλος σας στέλνω photo την ρύθμιση την οποία δεν μπορώ να αλλάξω στο desktop διότι δεν μου δίνει την επιλογή!!!! Στο desktop είναι τσεκαρισμένη η επιλογή να μην γίνεται καμία ενέργεια και ΔΕΝ με αφήνει να την αλλάξω. Αυτά οτιδήποτε άλλη πληροφορία θέλετε εδώ είμαι. Ευχαριστώ. edit: ενώ στο laptop που δουλεύει μια χαρά η τσεκαρισμένη επιλογή είναι ''ερώτηση για το πρόγραμμα που θα εκτελεστεί'' edit2 : φαίνεται στην photo:P
alximistis_82 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 ακριβως τον ιδιο εκτυπωτη εχω και εγω!!! και ακριβως το ιδιο προβλημα και εγω! καποια μ@λ@κι@ συσκευης-driver θα ναι.
aravager Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Εάν δεν δούλευε καθόλου ούτε στο laptop ούτε στο άλλο desktop που έχω στο πατρικό μου θα το δεχόμουν ότι έκανα μια άχρηστη αγορά. Τώρα όμως έχω φρικάρει διότι θέλω να κάνω την δουλειά μου και δεν μπορώ. Δε μπορεί κάποια λύση θα υπάρχει.
aravager Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Κύριοι κανένας που να αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα? Όχι τίποτα άλλο σώστε τον περαστικό που θα περνάει από κάτω όταν τον πετάξω από το μπαλκόνι!
SpirtouLisS Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 συνδεσε κανονικα τον εκτυπωτη. μπες στον υπολογιστη μου. εκει θα στον εχει εμφανισει σα συσκευη. κανε δεξι κλικ και εκει θα σου εχει την επιλογη scan. επελεξε ενα προγραμμα για να σκανναρεις και κανε τη δουλεια σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα