nervosa Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά καλησπέρα, έχω adsl conn-x με εξοπλισμό ένα ενσύρματο sagem. Δε θέλω να σκάσω 50 ευρώ για ασύρματο. Μια φίλη μου έδωσε ένα ασύρματο router της wind, το ZTE ZXV10 H108L. Μπορώ να το συγχρονίσω; Δε με βοηθάνε ούτε από την connx, ούτε φυσικά από τη wind, και είμαι άσχετη. Διαφωτίστε με σας παρακαλώ!
poulinos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά καλησπέρα, έχω adsl conn-x με εξοπλισμό ένα ενσύρματο sagem. Δε θέλω να σκάσω 50 ευρώ για ασύρματο. Μια φίλη μου έδωσε ένα ασύρματο router της wind, το ZTE ZXV10 H108L. Μπορώ να το συγχρονίσω; Δε με βοηθάνε ούτε από την connx, ούτε φυσικά από τη wind, και είμαι άσχετη. Διαφωτίστε με σας παρακαλώ! 2 Λυσεις.η κανεις το zte access point και το συνδεεις πανω στο sagem η βαζεις μονο το zte. απλα πρεπει να μπειςμεσα στο μενου του zte να βαλεις Pppoe/llc vpi 8 vci 35(Λογικα θα τα εχει ετοιμα) και βαζεις απλα username kai password και εισαι ready.πρεπει βεβαια να κλειδωσεις και το ασυρματο με wpa Κλειδωμα . και καλως ηρθες στο forum. και ναι απο καμια εταιρεια δεν θα σε βοηθησουν γιατι α .η οτενετ δεν δινει το zte και η wind δεν σε εχει πελατη.και ουτε για την δευτερη λυση θα σε βοηθησουν
nervosa Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 θα δοκιμασω τη δευτερη λυση. username kai password? tou zte? της συνδεσης? kalws sas brika!
stivi1981 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 καλωσηρθες....λογικα τους κωδικους που ζητας τους εχει γραμμενους απο κατω το μοντεμ σου!!!για κοιτα το λιγο την διαδικασια την ξερεις...συνδεσου στο μοντεμ ασυρματα η ενσυρματα....ανοιξε εναν browser πατα στη διευθηνση 192.168.1.1 και βαλε τους κωδικους που εχει απο κατω το μοντεμ...μετα καπου θα σου εχει setup και εκει θα βαλεις τα δικα σου στοιχεια της εταιριας που εχεις κανει συνδεση το internet που τα γραφει στην αιτηση που σου στειλανε μαζι με το μοντεμ...αν δεν τα εχεις μπανεις στο παλιο μοντεμ,,,,βρισκεις το username και παιρνεις τηλεφωνο στον οτε και σου δινουνε καινουριο password
nervosa Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Τα κατάφερα! Απλώς έπρεπε να μπω στο 192.168.1.254 για το ΖΤΕ. Βρήκα όλα τα usernames και passwords και όλα καλά! Μεγάλη ικανοποίηση, σας ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 θα δοκιμασω τη δευτερη λυση. username kai password? tou zte? της συνδεσης? kalws sas brika! αν και τα εφτιαξες απλα τα λεω λιγο γενικοτερα. ενα ρουτερ παντα εχει ενα Username kai password για να μπεις στο μενου.αυτο ειτε το γραφει αποκατω ειτε το γραφει στο manual>λιγα ρουτερακια δεν εχουν καθολου Password για το μενου β.μια Ip για να μπεις στο μενου η οποια σε καθε μοντελο /μαρκα μπορει να ειναι διαφορετικο. πχ το ενα να ειναι 192.168.1.1 το αλλο 192.168.1.254 το αλλο 192.168.0.1 το αλλο 192.168.2.1 .γενικοτερα παιζουν τα 2 πρωτα γ.ενα ssid και εναν κωδικο για το wireless που ειτε ειναι ο default,ειτε τον γραφει και αυτον απο κατω ειτε τον βαζεις εσυ. δ.ενα Username kai ena password απο τον Provider σου στην συγκεκριμενη περιπτωση του οτε που τα βαζεις μεσα στο μενου του ρουτερ για να καταφερεις να συνδεθεις με την εκαστοτε εταιρεια.καποιες εταιρειες Hol κτλ δεν εχουν καθολου Username kai password.δηλαδη οτι και να βαλεις συνδεονται. Τα κατάφερα! Απλώς έπρεπε να μπω στο 192.168.1.254 για το ΖΤΕ. Βρήκα όλα τα usernames και passwords και όλα καλά! Μεγάλη ικανοποίηση, σας ευχαριστώ αψογος.τωρα εχεις και wireless.αν εχεις προβληματα υπαρχει και η πρωτη λυση που ειναι πιο δυσκολη αλλα αμα χρειαστει θα την καταφερεις.
Tzini_Gr Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 καλησπερα στην ομαδα, για να μν ανοιγω νεο thread... εχω ρουτε απο οτε vdsl ενα sagem, πηγα στην wind, αλλα δυστηχως δεν συγχρονιζει... ουτε το wireless του ρουτερ λειτουργει ωστε να εμπαινα ετσι, υπαρχει αλλος τροπος; εχω ηδη μιλησει με την wind και περιμενω εντος 2 ωρων τηλεφωνο απο τεχνικους
The_Judas Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Η wind δεν σου δίνει εύκολα ρυθμίσεις για μη συμβατά routers.
Tzini_Gr Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 υπαρχει τροπος να συνδεθω η οχι; αφου ηρθε τεχνικος μ πε οτι το ρουτερ ειναι χαλασμενο και η γραμη ειναι μια χαρα, αφου ουτε reset δεν κανει το ρουτερ.. περιμενω λογικα αυριο για να μου φερουν ρουτερ καθως οταν ζητησα αδεια να παω απο το καταστημα και ενα χαρτι δικο τους να παω να το παρω για να μην χρονοτριβουμε, μου ειπε δεν γινεται αυτο γτ στελνεται απο την αποθηκη,,,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα