Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια, θελω να διαλέξω ενα modem/router με δυνατότητες ιδιες με του προηγουμενου ή ακομα καλυτερο ακομα σε χαρακτηριστικά και να εχει καλη υποστήριξη (π.χ. σε θέματα ενημερώσεων). Πρεπει να ειναι αναγκαστικα απο το πλαίσιο γιατι απο εκει ειχα παρει το προηγουμενο το οποιο ηταν απο τα καλυτερα που εχω δοκιμασει.

Εμενα σε αναζητηση που εκανα μου αρεσαν 2 μοντέλα

1)netgear dgn2200

2)netgear dgn3500

εδώ όλη η λίστα με τα modem/router

plaisio

αν εχει καποιος ενα απο αυτα τα 2 αν ειναι δυνατον να ανεβασει φωτο για να δω ή να μου πείτε τη γνώμη σας ποιο είναι καλύτερο σαν συσκευή και απο αποψη software

Δημοσ.

αν θες κατι απο αυτα τα 2 πας στο 3500.αν θες κατι καλυτερο και πιο φτηνο πας στο vigor 2700vg (απλα δεν εχει wireless n) απο το www.ebw.gr του αλλαζεις το firmware και με 25 ευρω εισαι κομπλε.αλλιως αν θες κατι καλυτερο απο ολα πας σε vigor 2710 η 2820..φωτο να σου ανεβασουν με τι?επισης θα βρεις απειρα θεματα εδω στο Insomnia.netgear Οκ καλα ρουτερ καποτε τα εδινε και το πλαισιο με lifetime warranty

Δημοσ.

+100 στο vigor 2700vg και το 2710, 2820 που λέει ο poulinos και σου προτείνω να κοιτάξεις πέρα απο το Πλαίσιο

Δημοσ.

τελικά αγόρασα το 3500 (μου έκαναν πίστωση 65€ , τόσο είχα αγοράσει το προηγούμενο) απο 109€ στα 44€

το ειχες παρει απο εκει το παλιο οπως ειπες και το γυρισες πισω μεσα στην εγγυηηση και σου εκοψαν πιστωτικο)?αν ειναι ετσι οκ τοτε καλα εκανες και πηρες απο το πλαισιο αν και το πιστωτικο θα μπορουσες να το βαλεις στο λογαριασμο σου και να παρεις οτιδηποτε μετα

Πολυ καλο αυτο που πηρες. Ισως το μονο καλο της εν λογω εταιρειας.

ενταξει γενικα τα Netgear ειναι καλη φαση δεν ειναι ασχημα.σιγουρα υπαρχουν καλυτερα και σιγουρα χειροτερα(crypto,air ties,sagem,philips,netfaster και γενικα ολα τα δωρεαν)

ειναι απο τα νορμαλ που ειναι σε καλα λεφτα σχετικα και μια κατηγορια πανω απο τα δωρεαν.καλο θα ειναι ο φιλος μας να κοιταξει και για firmware update γιατι βγαινουν αρκετα κατα καιρους.αν και πλεον ολα τα netgear οταν μπαινεις στο net Κοιτανε μονα τους για firmware update οποτε οταν μπει στο Interface θα ψαξει και θα του πει για αν υπαρχει.καλο θα ειναι να το περασει απλα να ειναι συνδεδεμενος με καλωδιο οχι wireless καλου κακου.

συγχρονισε περισσοτερο η λιγοτερο απο το previous netgear αμα θυμασαι.αφου του περασεις νεο firmware δεστο γιατι μπορει με το παλιο πχ να συγχρονισει πιο χαμηλα.βεβαια και το αναποδο μπορει να συμβει.

Δημοσ.

Σήμερα το πήρα . Το netgear "φυσάει" Κλειδώνει παραπάνω στο upload από 700 σε 828 από download είμαι στα ίδια αλλα σταθερά 4096mbp/s (μια φορά είχα κλειδώσει στα 4120). Απο firmware ειχε το 1.00.28 το έκανα update στο 1.00.33. Εκανα σχεδόν 5 restart για να κανω κάποιες ρυθμισεις και η ταχυτητα δεν ειχε πεσει καθολου.

και φωτογραφια http://oi53.tinypic.com/vn17ox.jpg

Δημοσ.

Σήμερα το πήρα . Το netgear "φυσάει" Κλειδώνει παραπάνω στο upload από 700 σε 828 από download είμαι στα ίδια αλλα σταθερά 4096mbp/s (μια φορά είχα κλειδώσει στα 4120). Απο firmware ειχε το 1.00.28 το έκανα update στο 1.00.33. Εκανα σχεδόν 5 restart για να κανω κάποιες ρυθμισεις και η ταχυτητα δεν ειχε πεσει καθολου.

και φωτογραφια http://oi53.tinypic.com/vn17ox.jpg

μια χαρα.μεγιες μεγιες.

καλο ειναι που εκανες firmware update.απο chipset σε chipset οπως και απο μοντελο σε μοντελο θα δεις διαφορες και αφου ανεβηκε εστω και λιγο sto upload τοτε μια χαρα.γιατι καποιοι εχουν παρει πιο νεα μοντελα και εχουν χασει σε συγχρονισμο.εγινε παρομοια περιπτωση εδω στο forum που καποιος ειχε το netgear 2000 πηρε το 2200 και εχει μικροτερη ταχυτητα.απλα σιγουρεψου οτι ειναι Pppoe/llc και κλειδωσε και το ασυρματο με wpa2 η εστω wpa.μακρια απο wep.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...