angelob7 Δημοσ. 10 Μαΐου 2003 Δημοσ. 10 Μαΐου 2003 Το e-shop έχει προσφορά το NEC DVD+R/RW με τελική τιμή 214 ευρώ(bulk) και με έχει βάλει σε σκέψεις.Το έχει κανένας να μας πεί τις εμπειρίες του Αν δεν ήταν + ίσως να μην το σκεφτόμουνα καθόλου και να το χτύπαγα.Δεν έχει βέβαια και software αλλά όλο και κάπου θα το βρούμε Αξίζει?
colorpc Δημοσ. 10 Μαΐου 2003 Δημοσ. 10 Μαΐου 2003 to format - minus deixni na exei pleonektima stin agora enanti tou + , i gnwmi mou einai na dwseis 20000 drx parapanw kai na pareis ena - . tha ta aposbesis auta ta lefta dioti ta dvd-r diskakia einai ligo pio ftina .
Nfountou Δημοσ. 10 Μαΐου 2003 Δημοσ. 10 Μαΐου 2003 an thumamai kala to infoshop to exei akoma pio fthna.....
georgeadams Δημοσ. 11 Μαΐου 2003 Δημοσ. 11 Μαΐου 2003 Το Nec αυτό έχει τον ίδιο μηχανισμό με το Plextor (ανάποδα τα είπα, το Plextor έχει τον ίδιο μηχανισμό με αυτό ). Οπότε, τα καλά λόγια που λένε όλοι για το Plextor, πρέπει να ισχύουν και γι' αυτό. Τώρα, σχετικά με το κλασικό ερώτημα του + ήτ ου -, μιας και τα δισκάκια DVD+R είναι ακόμα πολύ ακριβότερα από τα DVD-R, αν γράφεις πολλά, τα λεφτά που θα γλυτώσεις παίρνοντας το NEC αντί για κάποιο DVD-R, θα τα πληρώσεις σε δισκάκια...
trustfm Δημοσ. 11 Μαΐου 2003 Δημοσ. 11 Μαΐου 2003 8elw na kanw mia parathrhsh pou isws fusika na pesei teleiws e3w . Parathrhsa oti oi +r markes bgalan combo +/-r . Px plextor/nec/sony enw palia eixan mono + twra ta nea modela tous einai +/- . Auto isws na shmainei kapoioa diolhs8ish twn + pros to -. Anti8eta osa htan - paramenoun - den pane kan se combo . Auto isws shmainei kati isws apla na einai tuxh . Mporei kallista na kanw la8os sto sullogismo mou ...
pakhs Δημοσ. 13 Μαΐου 2003 Δημοσ. 13 Μαΐου 2003 Έχω το NEC δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα και είναι και γρήγορο. Στο συνιστώ
Toufas Δημοσ. 13 Μαΐου 2003 Δημοσ. 13 Μαΐου 2003 kati eixa akousei gia firmware tou nec pou to ekane +-r
georgeadams Δημοσ. 13 Μαΐου 2003 Δημοσ. 13 Μαΐου 2003 Έχω την εντύπωση πως τελικά αυτό δεν γίνεται. Πάντως, η Nec έχει βγάλει ένα νέο μοντέλο, το ND-1300 που έχει δυνατότητα για DVD±R και κάπου άκουσα για φήμες για ένα νέο μοντέλο της Plxtor που θα κάνει το ίδιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.