Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, ξερω οτι εχει ξανασυζητηθει το θεμα αλλα θελω και τις δικες σας αποψεις.

Εχω ενα λαπτοπ και μεχρι προσφατα ειχα συνδεδεμενη μια 22αρα για πιο ανετη χρηση των εφαρμογων γραφειου.

Την εδωσα ομως διοτι για ταινιες δε βοελευε καθολου και ξενερωνα αφανταστα.

Ψαχνω λοιπον να αγορασω μεγαλη οθονη που θα με καλυπτει για ταινιες αλλα και να μπορω να τη χρησιμοπιησω για τις συνηθεις εφαρμογες γραφειου word-internet.

Θελω λοιπον full hd σιγουρα το προβλημα μου ομως ειναι οτι δεν ξερω τι να κοιταξω: οθονη υπολογιστη με δυνατοτητες τηλεορασης ή τηλεοραση 32αρα ?

Ιδανικα θελω καποια led αλλα οι 27αρες led για υπολογιστη κοστιζουν οσο οι 32αρες tv-led.

To budget θελω να παιξει οσο χαμηλοτερα γινεται, καπου στα 250-300€. Δεν θελω να δωσω παραπανω χρηματα για χαρακτηριστικα που δεν τα πιανει το ματι μου, προτιμω να τα δωσω αλλου.

Κοιταξα και σε μεταχειρισμενες και ο καθενας ζηταει οτι θελει, μαλλον επειδη οι 27αρες εχουν ζητηση. Αλλα 200€ για 27αρα μεταχ ειναι κακο deal οταν καινουρια εχει 260.

PS το καλο ειναι οτι δε βιαζομαι και μπορω να περιμενω μεχρι να βρω κατι που θα με καλυπτει σε δυνατοτητες με την αντιστοιχη τιμη

Δημοσ.

χμ

εγω θα λεγα να κρατησεις αυτη που εχεις και για ταινιες να πηγαινες σε αρκετα μεγαλυτερη

η 27-30 και μικρη θα ειναι για ταινιες,και πολυ μεγαλη για καθημερινη χρηση...

Δημοσ.

Την 22αρα την πουλησα οποτε ειμαι με τη 15αρα του λαπτοπ.

Πριν 4 χρονια ειχα 32αρα στο δωματιο συνδεδεμενη στον υπολογιστη (desktop τοτε) αλλα με τη μετακομιση την πηγα στο σαλονι οποτε και πηρα την 22αρα προπερσυ.

Η 32αρα απλα μου πιανε πολυ χωρο (ειχε μεγαλο βαθος) και δεν με βολεευε γι αυτο σκεφτομαι για κατι σε led που θα μπει στον τοιχο, ωστε να εκμεταλευτω ολο το χωρο.

Κινηματογραφικα πιστευω πως η 32αρα με καλυπτει. Εχω δει ομως οτι σε πολλους προτεινεις μεγαλες οθονες για ταινιες ακομα και σε δωματια. Εχεις καποιο ιδιαιτερο λογο?

Η αλλη λυση ειναι να παρω μια φθηνη 24αρα για desktop computing και μια τεραστια πλασμα για ταινιεςη ακομα εναν προτζεκτορα. Αλλα νομιζω οτι ξεφευγω ετσι και στο τελςο δε θα εχω δωματιο αλλα techno-freak room.

H 27αρα-32αρα ειναι κουραστικη σε απλη χρηση desktop με αποσταση 1-1,5 μετρου??

Δημοσ.

H 27αρα-32αρα ειναι κουραστικη σε απλη χρηση desktop με αποσταση 1-1,5 μετρου??

Εγω φιλε οταν ειχα αγορασει την 26αρα για τον υπολογιστη μου , μου ειχε φανει μεγαλη ( πριν ειχα 19αρα !! ) αλλα μετα απο 1-2 μερες την ειχα συνηθησει πληρως! Πλεον οταν πηγαινω σε φιλους / στο γραφειο / και εχουν μικροτερη απο 26 ιντσες μου φαινεται η διαφορα και δεν "αντεχω".

Δημοσ.

Την liyama την εχω δει κι εγώ και την σκέφτομαι σοβαρά. Όμως είναι πολύ κοντά στις 32αρες led που έχουν και δέκτη και usb.

Μπλέξιμο ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...