DaniBatigol Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 καλησπερα σε ολους.εκανα μια αναβαθμιση τον υπολογιστη εχθες ο οποιος εχει τα εξης πλεον: CPUINTEL CORE 2 QUAD Q66OO(s775/2,4Ghz)550watt-24pin chieftecM/B asus P5K (s775,DDR2,P35)SVGA SPARKLE GF 8800GT 512 MB XMS CORSAIR 4GB εκανα μια προσπαθεια αλλα απετυχα οποτε τα εβαλα ολα στο default παλι και ειπα να κανω μια ερωτση εδω μηπως και καποιος ε βοηθησει γιατι εχω κλεισει 10 ωρες πανω απο τον υπολογιστη.πηρα μια ψυκτρα Α70 για την θερμοκρασια,κατεβασα το prime95 για τον ελεγχο και το core temp για την θερμοκρασια.ελπιζω καποιος να με βοηθησει γιατι εχω πλεον μεγαλο πονοκεφαλο.θελω να τον παω απο 2.8 μεχρι 3 το πολυ Ghz αν αυτο γινετε.ελπιζω σε απαντηση.ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Είναι Β3 ή G0 ο Q6600; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Ποια η διαφορα τους και που το γραφει? ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Στο cpuz μπορείς να δεις - ο G0 ανεβαίνει σαφώς πιο εύκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaniBatigol Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 GO ειναι φιλε μου.τον ανεβασα στα 2.7 GHZ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΕΒΑΖΕΙ 65 βαθμους θερμοκρασια.στα volt μου εχει το auto και δεν ξερω ποσο ρευμα εχει τωρα.αν ειναι αυτο που λεει στο cpuz ειναι 1.232ω..τι να κανω εχει πονεσει το κεφαλι μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Να αρχίσεις να παίζεις με τάσεις manually. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaniBatigol Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 το εκανα και αυτο αλλα δεν εχω καταφερει κατι λογο ελλειψης γνωσεων...σε ενα manual που βρηκα στο ιντερνετ ολοι λενε να το παω 1.275 αλλα μετα οταν ανοιγω το prime μετα απο λιγα δευτερα σταματαει ενας worker.τωρα που γραφω και βλεπω τα βολτ 1.230-1.250 και η θερμοκρασια πηγε στο 67... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα