Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,θα ήθελα προτάσεις για την αγορά μιας motherboard για το σύστημα που θέλω να φτιάξω καθώς το προηγούμενο το φρόντισε η καλή μας η ΔΕΗ σε συνδυασμό με τη βλακεία μου(μη αγορά ups).. Έχω ήδη στα χέρια μου τα εξής

Cpu: i5 2500k

Cpu heatsink: Hyper 212

Ram: 8Gb Corsair Vengeance @ 1600 kit (2x4096)

PSU: TX 650 v2 Corsair

καθώς και κάρτα γραφικών,ssd,hdd,full hd monitor,mouse,keyboard από το παλιό Pc.Η χρήση του Pc θα είναι κυρίως gaming,οπότε θα πέσει oc στον επεξεργαστή άρα αυτόματα αποκλείονται οι h67 μητρικές. Με budget 150 ευρώ να πάω σε κάποια low end z68 mobo ή σε κάποια πιο high end με p67 chipset καθώς συνδυασμός και των 2 δεν παίζει.

Στο μυαλό μου είναι κυρίως η Asrock extreme 3 gen 3 αν και διάβασα σε κάτι forum οτι παίζει κάποιο bug όταν επιχειρείς να πας το multiplier πάνω από το χ42.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

την v θέλεις να μου προτείνεις ή την v-pro?? γιατί κ εγώ την πάτησα όταν πήγα να την παραγγείλω. είχα πατήσει p8z68 v-pro στο skroutz και μου είχε βγάλει αυτήν και μέσα στη φούρια μου πήγα να την παραγγείλω. έχεις άποψη για την gen 3 της asrock? γενικά δεν την ξέρω σαν εταιρεία,καθώς όλες μου οι μητρικές ήταν asus ή msi.

Δημοσ.

lol έχεις δίκιο λαλακία του skroutz. Ναι είναι 168 η V-Pro...

Για την Asrock διάβασα και γω κάποια πράγματα... Η Asrock είναι μια χαρά εταιρία και είναι "παιδάκι" της asus.

Πάντως αν μπορείς να τα διαθέσεις για την V-Pro είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Δημοσ.

όχι terry,περάσανε τα χρόνια ;P karmen όταν την σκρουτζαρα και την είδα σε τέτοια τιμή πήρα τηλ για παραγγελία το ίδιο λεπτό,αλλά έφαγα την κρυάδα. δηλαδή καλύτερα z68 παρά p67 έτσι; gigabyte δεν κοιτάω καν παρεπιπτόντως αν θέλει να προτείνει κάποιος καθώς χρειάζομαι Onboard switches για on/off(ξέχασα να το αναφέρω) και στην τιμή που παίζω δεν υπάρχει κάτι.

Δημοσ.

Το βασικό μου ερώτημα όμως παραμένει.. high(er) end p67 ή low end z68?? Ιδού η απορία.. Θα είχα πάρει την gen 3 της Asrock αν δεν είχε τα θέματα με το bios.. Κάρμεν η p8z68-v δεν αξίζει πιστεύεις? Μόνο για την προ αν είναι?

Δημοσ.

Και οι δύο μια χαρά είναι. Σε p67 τώρα δε θα πήγαινα μια και από ότι ακούγεται θα πάψει η υποστηριξή του. Πας σε νέο δηλαδή z68.

Τώρα αν εγώ θα έδινα το 20αρικο παραπάνω για την pro ναι θα το έδινα αλλά όχι ότι δε θα κάνεις την δουλειά σου και με την V

Δημοσ.

Εμένα πάντως στο site της asus ολόιδιες μου φαίνονται. Μόνο η pro έχει 2x IEEE 1394a connector(s) και Absolute Pitch 192kHz/ 24-bit True BD Lossless Sound τα οποία δε γνωρίζω κατά πόσο σου είναι χρήσιμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...