Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω ένα τέτοιο σπάνιο ποντίκι για εμάς τους ζερβοκουτάλες :P

Θα προτιμούσα να μην πάρω universal για να κάθετε καλύτερα στο χέρι μου.

Έχετε να προτείνετε κάτι καλό?

Το μόνο που έχω βρει είναι το ΜΧ610 της logitech, το οποίο έχω ήδη και τα έχει τινάξει σχεδόν. Και ούτε καν υπάρχει στο επίσημο site. Τόσο γραμμένους μας έχουν?

Δημοσ.

Δεν θέλω να απογειωθώ στο διάστημα! :P Thanks, αλλά θα προτιμούσα κάτι πιο απλά και οχι gaming mouse!

http://www.aristeroxeiras.gr/index.php?cPath=40

Αλλά δε είναι και ότι καλύτερο από σχέδιο(τουλάχιστον για εμένα). Με το δεξί δε μπορείς καθόλου; Εγώ έχω συνηθίσει πλέον και δε μπορώ με το αριστερό :)

Ναι έχεις δίκιο. Ουτέ εμένα μαρέσει. Το θέμα είναι ότι θέλω mouse που να έχει τουλάχιστον κουμπιά back-forward δεξιά. Αν δεν έχει καθόλου τέτοια κουμπιά παίρνω και universal. Δεν έχει τρελή διαφορά.

Δυστυχώς με το δεξί δεν μπορώ καθόλου.. :(

Δημοσ.

Παντως υπαρχει και επιλογη για ρυθμιση του ποντικου, η ονομαστη και ξακουστη ''εναλλαγη πρωτευοντος με δευτερευοντος πληκτρου''...mrgreen.png

Δημοσ.

Α εγώ είναι πολύ ανάποδος αριστερόχειρας. Για κάποιο λόγο κάνω click όπως οι δεξιόχειρες. Ουσιαστικά κάνω αριστερό click με τον μέσο και όχι με τον δείκτη, οπότε τα κουμπιά τα αφήνω όπως οι δεξιόχειρες.

Για εργονομικούς λόγους και για τα κουμπιά back και forward θέλω mouse για αριστερόχειρες :P

• Like 1
Δημοσ.

Α εγώ είναι πολύ ανάποδος αριστερόχειρας. Για κάποιο λόγο κάνω click όπως οι δεξιόχειρες. Ουσιαστικά κάνω αριστερό click με τον μέσο και όχι με τον δείκτη, οπότε τα κουμπιά τα αφήνω όπως οι δεξιόχειρες.

lol :P :P

Δημοσ.

Είναι εργονομικά αντίστροφα φτιαγμένο από ότι αυτά για δεξιόχειρες και τα κουμπια είναι από τη δεξιά μεριά αντί στην αριστερή.

Δημοσ.

δηλαδή αυτό ισχύει για ποντίκια με κουμπιά έξτρα

ένα απλο συμετρικό ποντίκι το μόνο που θέλει είναι αλλαγή μέσα απο το λειτουργικό

ωστε να λαμβάνει το δεξί για το αριστερό και το ανάποδο

σωστά?

Δημοσ.

δηλαδή αυτό ισχύει για ποντίκια με κουμπιά έξτρα

ένα απλο συμετρικό ποντίκι το μόνο που θέλει είναι αλλαγή μέσα απο το λειτουργικό

ωστε να λαμβάνει το δεξί για το αριστερό και το ανάποδο

σωστά?

Ακριβως...

Αυτο που ποσταρα και παραπανω...

Δημοσ.

Απότι με βλέπω παω για universal... Προς μεγάλη μου έκπληξη δεν υπάρχει ουσιαστικά σχεδόν τίποτα για αριστερόχειρες από τις μεγάλες εταιρείες. Μόνο αυτό της Logitech που έχω ήδη, το οποίο τώρα πια δεν το βρίσκω πουθενά :(

Αν ξερει κάνεις κάτι που μου ξέφυγε είναι ευπρόσδεκτος

Δημοσ.

εγώ έχω το ms Intellimouse και είναι universal δεν είναι σχεδιασμένο ούτε για δεξιόχειρες ούτε για αριστερόχειρες είναι συμμετρικό και όταν κουραστεί το δεξί μου χέρι μπορώ άνετα να το δουλέψω με το αριστερό.

Παλιό μοντέλο αλλα καλο, έχει κουμπιά αριστερά δεξιά και είναι και φτηνό

http://www.mikesaysmeh.com/uploads/2011/09/vg85191_123950-Gadget32-Intellimouse_b.jpg

Δημοσ.

φίλε πέρνα και από την κάνιγγος & ακαδημίας που έχει διάφορα για αριστερόχειρες

παίζει να ναι μαρκα με 'καψες καθώς εκεί θα βρεις και μπρίκια και κούπες και...και...

αλλά που ξέρεις;

αλλιώς http://www.skroutz.gr/s/302331/Trust-Agiloo-Slimline-Mouse.html

http://www.skroutz.gr/s/58288/Razer-DeathAdder.html?keyphrase=left

• Moderators
Δημοσ.

Απότι με βλέπω παω για universal... Προς μεγάλη μου έκπληξη δεν υπάρχει ουσιαστικά σχεδόν τίποτα για αριστερόχειρες από τις μεγάλες εταιρείες. Μόνο αυτό της Logitech που έχω ήδη, το οποίο τώρα πια δεν το βρίσκω πουθενά :(

Αν ξερει κάνεις κάτι που μου ξέφυγε είναι ευπρόσδεκτος

Καλημερα.

Και εγω αριστεροχειρας, και εγω κανω τα κλικ "σαν δεξιοχειρας" και εγω εχω το Logitech MX610 left handed.

Δυστυχως ειχα ενα θεμα με τη κινηση του ποντικιου, επρεπε ο πομποδεκτης να ηταν πολυ κοντα στο ποντικι, αλλιως εκανε σπασιματα η κινηση του, οποτε εδω και χρονια εχω βολευτει με universal ποντικακια. Πρεπει να το παρεις αποφαση :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...