Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δεκτης MPEG-4 HD amtc 29E

Αυτός, αν και είναι αξιοπρεπής δέκτης, το τηλεχειριστήριό του είναι χάλια. Δεν πιάνει καλά υπό γωνία, τα κουμπιά του είναι γόμες, δεν κάνει καλή επαφή η μπαταρία, και μετά από λίγο καιρό χάλασε τελικά. Ίσως διορθώνεται με χακιά πάνω στις επαφές της μπαταρίας αλλά δεν είμαι σίγουρος. Δεν ξέρω αν το έχουν αντικαταστήσει με κάποιο καλύτερο στο μεταξύ.

Το προγραμματιζόμενο τηλεχειριστήριο του Lidl (silvercrest) δε συνεργαζόταν με τις συχνότητες του AMTC.

Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα το Harmony μου αν δουλεύει με το AMTC.

FYI.

Δημοσ.

Βάζεις στον AMTC το firmware για XORO 7500/7600 ή ακόμα καλύτερα για Strong 8110 και γίνεται καλός δέκτης με PVR και καλές πολυμεσικές δυνατότητες. Μειονέκτημά του ο κάπως μεγάλος χρόνος αλλαγής καναλιών (Όπως όλοι με Mstar τσιπ).

Δεν έχω ξανακούσει για πρόβλημα με το τηλεχειριστήριο, πάντα συνίσταται η αποφυγή χρήσης των Κινεζικών μπαταριών τους.

Μπορεί να μάθει το Silvercrest τις συχνότητες από άλλα τηλεχειριστήρια. Δοκιμάστε από το βιβλιαράκι να του δώσετε τον κωδικό της MTC. Ίσως δουλέψει επειδή αυτός είναι ο πραγματικός κατασκευαστής.

Γενικά λέγονται καλά λόγια στο AVCLUB γι'αυτόν όταν χρησιμοποιεί ένα από τα δύο αυτά firmware.

Βέβαια, με 40€ μπορεί κάποιος να βρει τον ολοκαίνουριο F&U DTR2301HDPVR που έχει το καινούριο Mstar τσιπάκι.

Δημοσ.

http://issuu.com/carrefourplanet/docs/17-291011_athinon?mode=window&backgroundColor=%23222222

υπαρχουν. Η τσάντα είναι πολυ καλή την είδα αλλά εχω με 15 ευρω παλια απο multirama. Οχι τοσο καλή βέβαια

ειχε κομματια απο την τσαντα; ξερουμε αν υπαρχει και σε κανενα αλλο ακταστημα; π.χ. αμπελοκηποι;

Δημοσ.

το συγκεκριμένο κατάστημα εχει συνεχώς πολύ καλές προσφορές σε ηλεκτρονικά ειδη.

βάζει εκει συχνα ~30% στις ηλεκτρονικές μικροσυσκευες. π.χ. ειχε στις εκπτωσεις

το amct 30 οταν τα αλλα Carr. το ειχαν 40.

ειχε περισυ κατι ροζ! logitech 2.1 -50% απο skroutz.

μαλλον λογω τοποθεσίας δε κανει τζίρο στα ηλεκτρονικά και ο διυθυντης σχεδον τα σκοτώνει για να πουλήσει.

Δημοσ.

Σε αυτό το κατάστημα πηγαίνω συνέχεια

Επιβεβαιώνω ότι βρίσκω πολλά πράγματα στις προσφορές που αλλου εχουν εξαφανιστεί.

Επίσσης στην Π. Ραλλη βρίσκεις αρκετά πράγματα συνήθως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...