Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λολ,και αν λέει το jumperaki που ορίζει αν θα τρέχει sataI ή sataII;;(αν υπάρχει σε αυτό το μοντέλο)

Γιατί αν είσαι σε sataΙ τότε ναι, αν τον αλλάξεις σε sataII θα δεις διαφορά.(ίσως και υπό συνθήκες)

Δημοσ.

δεν το χω πειραζει κ ποτε ...οποτε μονο sata I ή ΙΙ θα κερδισω ε? (μπορω να δω με καποιο προγραμμα σε τι....SATA ειν ο δισκος?? )

Δημοσ.

Λολ,και αν λέει το jumperaki που ορίζει αν θα τρέχει sataI ή sataII;;(αν υπάρχει σε αυτό το μοντέλο)

Γιατί αν είσαι σε sataΙ τότε ναι, αν τον αλλάξεις σε sataII θα δεις διαφορά.(ίσως και υπό συνθήκες)

Έλα, καταστροφολόγε, ηρέμησε, στο ντηφολτ θα ήταν το τζαμπεράκι. Το πολύ να τον κάνει να τρέχει σε SATA1 άμα το πειράξει :ρ

Πάνος, το HDS που έχεις, λέει κι αυτό σε τί mode τρέχει ο δίσκος. Στο "information" tab, ATA information, Revision και Active Mode

Δημοσ.

Πάντως ο πρώτος μου sata που αγόρασα ήταν default σε sataI (λόγου συμβατότητας) και το κατάλαβα μετά από κάνα 6μηνο. :angry:

Για αυτό το λέω, δεν είμαι καταστροφολόγως,απλά αυτές έρχονται και με βρίσκουν...

Πάνος, το HDS που έχεις, λέει κι αυτό σε τί mode τρέχει ο δίσκος. Στο "information" tab, ATA information, Revision και Active Mode

Και για ποιο εύκολα (γιατί το HDsentinel βγάζει πολύ πράγμα) κατέβασε το CrystalDiskInfo εκεί που λέει transfer mode,πάνω πάνω αν λέει sata/300 είσαι sataII.

Δημοσ.

Πάντως ο πρώτος μου sata που αγόρασα ήταν default σε sataI (λόγου συμβατότητας) και το κατάλαβα μετά από κάνα 6μηνο. :angry:

Για αυτό το λέω, δεν είμαι καταστροφολόγως,απλά αυτές έρχονται και με βρίσκουν...

Αυτουνού είναι σχετικά νέος δίσκος γκαντεμόσαυρε. Και οι σχετικά νέοι παίζει καν να μην έχουν θέση για SATA1 mode (να γίνεται αυτόματα η αναγνώριση) - το τζαμπεράκι να είναι γι' άλλες δουλειές. Κι αν ακόμα υπάρχουν σχετικά πιν, το πιθανότερο είναι να είναι σε SATA2 θέση, μιας και ακριβώς είναι προ πολλού παλιά ιστορία το SATA1. (...σε πειράζω, καλά κάνεις και τονίζεις και το "χειρότερο σενάριο". Γενικά κι εγώ αυτό κάνω).

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Καλησπερα.

Θα ηθελα να μάθω τι είναι το Buffer Protection στους σκληρους δίσκους , και ποιο το ώφελος πρακτικα για τον χρήστη. Δηλαδη τι διαφορα θα "δω" αν εχω δισκο με 16 ΜΒ σε σχεση με 32ΜΒ ; Αν μπερδευτηκατε με την ερωτηση μου , βλεπω λογου χαρη σε καποιους δισκους να λεει 16 ΜΒ cache ενω σε αλλους 32 ΜΒ και στα specifications το εχει ως Buffer Protection !

Επισης δευτερο ερωτημα , ποια η πρακτικη διαφορα ας πουμε

αυτού

σε συγκριση

αυτού

δισκου ?

ευχαριστω εκ των προτέρων !

Εξυπηρετουνται καλυτερα οι ISRs και αποφευγονται τα overflows

android.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...