vagelis81 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Χρησιμοποιω το cclean για εκκαθαριση δισκου και το defraggler για ανασυγκροτηση.Ποια αλλα προγραμματα-λειτουργειες θα προτεινατε για να διατηρηται ο δισκος και το συστημα σε καλη κατασταση;
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 μονο αυτα. αν και το ccleaner δεν το συνιστω...γενικα πιστευω δεν κανει καλο να πειραζουμε το registry.
vagelis81 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Ναι;;;;;Οχι οτι ξερω περισσοτερα απο σενα για το θεμα αλλα εδω στο insomnia υπηρχε thread που ελεγε τα καλυτερα για το cclean
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Ναι;;;;;Οχι οτι ξερω περισσοτερα απο σενα για το θεμα αλλα εδω στο insomnia υπηρχε thread που ελεγε τα καλυτερα για το cclean κοιτα..σε θεμα καθαρισμου ειναι το καλυτερο που κυκλοφορει...αλλα καλυτερο θα ηταν να μην καθαριζεις το registry..το μητρωο? καταλαβες? να καθαριζεις μονο τα αχρηστα αρχεια..cookies και τετοια δηλαδη...με λιγα λογια..οσο πιο πολυ "σκαλιζεις" το registry τοσο χειροτερευεις το pc..το ειχα και εγω πολυ καιρο το προγραμμα..αλλα το εβγαλα..
SPANK Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Για trojan/malware κτλπ προτείνω το malwarebytes και to superspyantispyware
Gennaios Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Auslogics BoostSpeed δεν υπαρχει καλυτερο να εχει ολα καθαρισμος μητροω δισκου ανασυγκροτησεις τα παντα!
saraglaki Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 θα σου προτινω το (Advanced system Care) ειναι πολυ καλο ...εχει γρηγορη συντηρηση που την κανω μερα παρα μερα και βαθια συντηρηση το μηνα μια φορα ...τη να σου πω ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο τοτε που το εχω το pc δεν κολλαει καθολου εγεινε πολυ γρηγορο....
BILL5 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 και εγω το ειδιο προγραμα χρεισιμοποιο με την sara πολυ ευχαριστημενος
Dabble Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 θα σου προτινω το (Advanced system Care) ειναι πολυ καλο ...εχει γρηγορη συντηρηση που την κανω μερα παρα μερα και βαθια συντηρηση το μηνα μια φορα ...τη να σου πω ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο τοτε που το εχω το pc δεν κολλαει καθολου εγεινε πολυ γρηγορο.... δεν ειπες ομος πια εκδοση για να μαθουμε και εμεις ι αρχαριοι :P
rfc Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Εγω παντως αν δε πειραξω registry..... δε κοιμαμαι το βραδυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα