Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιω το cclean για εκκαθαριση δισκου και το defraggler για ανασυγκροτηση.Ποια αλλα προγραμματα-λειτουργειες θα προτεινατε για να διατηρηται ο δισκος και το συστημα σε καλη κατασταση;

Δημοσ.

Ναι;;;;;Οχι οτι ξερω περισσοτερα απο σενα για το θεμα αλλα εδω στο insomnia υπηρχε thread που ελεγε τα καλυτερα για το cclean

Δημοσ.

Ναι;;;;;Οχι οτι ξερω περισσοτερα απο σενα για το θεμα αλλα εδω στο insomnia υπηρχε thread που ελεγε τα καλυτερα για το cclean

κοιτα..σε θεμα καθαρισμου ειναι το καλυτερο που κυκλοφορει...αλλα καλυτερο θα ηταν να μην καθαριζεις το registry..το μητρωο? καταλαβες? να καθαριζεις μονο τα αχρηστα αρχεια..cookies και τετοια δηλαδη...με λιγα λογια..οσο πιο πολυ "σκαλιζεις" το registry τοσο χειροτερευεις το pc..το ειχα και εγω πολυ καιρο το προγραμμα..αλλα το εβγαλα..
Δημοσ.

θα σου προτινω το (Advanced system Care) ειναι πολυ καλο ...εχει γρηγορη συντηρηση που την κανω μερα παρα μερα και βαθια συντηρηση το μηνα μια φορα ...τη να σου πω ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο τοτε που το εχω το pc δεν κολλαει καθολου εγεινε πολυ γρηγορο....rolleyes.gif

Δημοσ.

θα σου προτινω το (Advanced system Care) ειναι πολυ καλο ...εχει γρηγορη συντηρηση που την κανω μερα παρα μερα και βαθια συντηρηση το μηνα μια φορα ...τη να σου πω ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο τοτε που το εχω το pc δεν κολλαει καθολου εγεινε πολυ γρηγορο....rolleyes.gif

δεν ειπες ομος πια εκδοση για να

μαθουμε και εμεις ι αρχαριοι :P :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...