zazik Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Πολλοί απο μας... Ειδικά οι άνεργοι... έχουμε πάθει ένα πράγμα να μην ξέρουμε πως να γεμίσουμε την μέρα μας. Ρίχτε καμια πρόταση , στο πως , να γεμίζουμε δημιουργικά την μέρα μας. Δημιουργικές ασχολίες που θα μας κάνουνε να νιώσουμε καλύτερα.
christiana78 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Τί σου αρέσει να κάνεις γενικά; Μπορείς να ξεκινήσεις να γράφεις εκείνη την ιδέα που έχεις τόσα χρόνια , να γίνεις καλύτερος στο σχέδιο , να ξαναενώσεις το γκρουπάκι που είχατε παλία, να κάνεις μοντελισμό....
traganeus Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Να πάρεις σβάρνα τις καφετέριες να δεις μήπως μπορείς να βρεις μια δουλειά έστω και λάτζα.
Marria Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Αρχισε να μαθαινεις μια νεα ξενη γλωσσα, ασχολησου με ζωγραφικη, ακομα μπορεις να βρισκεις συνταγες μαγειρικης και να τις φτιαχνεις μετα εσυ ο ιδιος...
UpToDate_ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Pc ολη μερα κ αντε γεια. jk Οχι πραγματικα, κανε αυτο που λεει ο traganeus.. αυτο κανω και εγω περιοδικα αλλα τρωω ηττες και παω παλι σπιτακι μου... δυσκολα βρισκεις κατι πλεον.. πολυ, ειδικα αν εισαι αντρας μιας και στα καφε ζητανε μονο γκομενες.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Πολλοί απο μας... Ειδικά οι άνεργοι... έχουμε πάθει ένα πράγμα να μην ξέρουμε πως να γεμίσουμε την μέρα μας. Ρίχτε καμια πρόταση , στο πως , να γεμίζουμε δημιουργικά την μέρα μας. Δημιουργικές ασχολίες που θα μας κάνουνε να νιώσουμε καλύτερα. Aθλητισμος. Παρε μια μπαλα μπασκετ, αν ξερεις να παιζεις, και τραβα σε ενα γηπεδο που συγκεντρωνονται αλλες παρεες και παιζς καθε μερα. Διαφορετικα μπορεις και μονος να αρχισεις τρεξιμο κλπ
Aplostra Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 αν και δεν ειμαι ανεργος. Ασχολούμαι με την κολύμβηση,τένις,κανα καφε,διάβασμα,κανα σουτακι στο γηπεδο,φτιάχνω κανα μοντελο,γενικότερα ψάχνω παντα να βρω κατι να γεμίζει τον ελεύθερο μου χρόνο,συχαίνομαι το να κάθομαι σε μια καρέκλα. Εκτός βέβαια απο τις Κυριακές,όπου εκει γίνομαι Εβραίος το Σάββατο.
aghsilaos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Γράψου σε κανένα γυμναστήριο. Ασκούμενος θα ξεχνιέσαι από τα προβλήματά σου και μακροπρόθεσμα βελτιώνεις την εξωτερική σου εμφάνιση.
Holyday Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Μπορείς να παρακολουθήσεις προγράμματα - παρουσιάσεις δράσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο του εθελοντισμού για τον άνθρωπο και τη φύση.
alex_000 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Παρόλο που έχω δύο πτυχία και μεταπτυχιακό μπορώ να πω ότι η δουλειά που κάνω και ο λόγος που επιλέχτηκα να κάνω αυτή την δουλεία -αν και απόλυτα σχετική "κλαδικά" με τα πτυχία μου-, είναι η προσωπική μου ενασχόληση με το αντικείμενο -όχι σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά γνωσιολογικό- που μου έδωσε know-how που δεν παρέχεται σε κανένα πανεπιστήμιο η ΤΕΙ στην χώρα. Τώρα αν εσείς ρε παιδιά είστε άνεργοι και η λύση είναι το γυμναστήριο και το τεννις, πάω πάσο. Παρόλα αυτά προτείνω κάτι που να σας δυναμώσει επαγγελματικά (με ότι επάγγελμα γουστάρει ο καθένας). Αν θες να είσαι γραφίστας φτιάξε web pages, αν θες να είσαι στους η/υ μάθε προγραμματισμό, αν θες να γίνεις pro gamer λιώσε στο sf4 και στο starcraft ... you get my drift.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα