sintalkas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 από κινέζομαγαζα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solamnic Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 To pipo m3 φαινεται πολυ καλο... Εχει και καλυτερες καμερες .. Το χρησιμοποιησε κανενας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dorisvallia Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 παιδιά έχω μπλεχτεί, βοήθεια ?!?!? Τι να πάρω ainol novo hero από ipadalternative με περίπου 180,00€ ή από εδώ Ελλάδα, zenithink c93 που τρέχει και αυτό jelly bean με 200€, αλλά θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο από υποστήριξη ή προβλήματα, για χρήση παιχνιδιών και ταινίες ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 το αινολ κλάσεις ανώτερο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georsev Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 http://ipadalternative.com/el/164-onda-v972-quad-core-97-inch-retina-screen-ram-2gb-daul-camera-android-tablet-pc-16gb.html http://ipadalternative.com/el/182-ramos-w30hd-quad-core-101-inch-19201200-resolution-ips-screen-android-tablet.html http://ipadalternative.com/el/181-ainol-novo-9-firewire-quad-core-retina-tablet-97-inch-16gb.html 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgasmic Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 διάβασά διάφορα ειδα πολλά εγώ αγόρασα αυτό: Site: http://www.koroni-realestate.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=133&category_id=44&option=com_virtuemart&Itemid=1">Tablet link και απο όσο ψάξιμο και να έκανα η τιμή του με 8gb Dual Core 1.6 Quad Core Γραφικά απλά καλύτερο δεν γινόταν....στο αν τυ τυ αυτό το benchmark έχει 13500 αν θυμάμαι καλα βαθμολογία ...παιδιά σας το προτείνω χαλαρά..... το έχω ξε.....σκίσει και πάει μιλάμε σαν τρελό....αξίζει κάθε ευρώ του......149....οτι πρέπει για την εποχή μας δεν ειναι να δίνεις 500 για tablet..... και να θελαμε να το παρουμε ρε φιλε, δεν θα το παρουμε απο σενα ετσι που πας να κανεις προωθηση στο μαγαζι σου, για μαλακες μας περνας? 2 μηνυματα εχεις ολα κι ολα που λενε το ιδιο πραγμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georsev Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Slaitedroid διαβασε στο φορουμ για τα παραπανω που ανεφερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsak77 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 το αινολ κλάσεις ανώτερο! Η ταμπλέτα αυτή υποστηρίζει Ελληνικά; Σκέφτομαι να την παραγγείλω μέσω του site της εταιρίας, αλλά δεν βλέπω κάπου να υπάρχει κάποια λίστα με τις υποστηριζόμενες γλώσσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 ναι έχει κανονικά ελληνικά όπως και όλα τα android 4 και πάνω tablets... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kariotakis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) σαν το ipad δεν νομιζω να υπαρχει καλυτερο Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2013 από kariotakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalampakas. Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) σαν το ipad δεν νομιζω να υπαρχει καλυτερο ε και; ταμπλετ 200 ευρω ζηταει ο ανθρωπος οχι τη γνωμη σου για το ipad Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2013 από kalampakas. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsakias Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μεχρι 200 ευρο, με το ΦΠΑ ποιες ειναι αυτη τη στιγμη οι τοπ επιλογες? Τα αντιστοιχα εισαγωγης ποσο ποιο φτηνα θα μπορουσαμε να τα βρουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 σαν το ipad δεν νομιζω να υπαρχει καλυτερο Επιχειρήματα? Τα fanboyilikia σου εδώ σε παρακαλώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zordi Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Μεχρι 200 ευρο, με το ΦΠΑ ποιες ειναι αυτη τη στιγμη οι τοπ επιλογες? Τα αντιστοιχα εισαγωγης ποσο ποιο φτηνα θα μπορουσαμε να τα βρουμε? το ίδιο ενδιαφέρομαι να μάθω κι εγώ,από κάποιον που να έχει γνώσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filippos001 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Hi-Tech Tablet PC 9,7" - Android 4 - IPS - 16Gb http://www.zougla.gr/eshop/products/flashsale/product/hi-tech-tabletpc-97-me-android-4 200 ευρω , κ κατοπιν επικοινωνιας με τον αντιπροσωπο - εισαγωγεα 2 χρονια εγγυηση απο αυτους για επισκευη ή αντικατασταση. Καλο μου ακουγεται.Σαν specs οχι κατι τρομερο , αλλα φαινονται τουλαχιστον καλα. Εχει κανεις καποια αποψη περι του συγκεκριμενου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα