Προς το περιεχόμενο

Αγορά Tablet μέχρι 200 ευρώ; Τι προτείνετε;

kistos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ευχαριστω πολλυ, για αυτο τι εχεται να πειτε?

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0609953&catid=010900

Το τεράστιο μειονέκτημα του είναι το Android 2.1 που δεν υποστηρίζει flash.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικα θα παρω αυτο που θελεις και εσυ φιλε Kistos. Θελω να βαλω μια ζελατινα προστασιας. Ξερετε που μπορω να βρω? Ευχαριστω εισται καταπληκτικοι!

Το τεράστιο μειονέκτημα του είναι το Android 2.1 που δεν υποστηρίζει flash.

το android φιλε δεν ειναι σαν το ios της apple...

παιζει και παραπεζει flash....ενα αρχειο του τρεχεις και ειναι κομπλε το μηχανημα..

το android φιλε δεν ειναι σαν το ios της apple...

παιζει και παραπεζει flash....ενα αρχειο του τρεχεις και ειναι κομπλε το μηχανημα..

Ευτυχώς που δεν είναι σαν το iOS :)

Παρ'ολ'αυτά όμως το Android απέκτησε επίσημα υποστήριξη flash από την έκδοση 2.2 και μετά.

Παιδιά ποιό tablet θα προτείνατε για αναπαραγωγή κυρίως ταινιών HD? Εκτος apple.

Στις 7 ίντσες το QuickSilver C7 όπως έχω προαναφέρει.

Υπάρχει και ένα καλό review εδώ, αν έχεις χρόνο να το διαβάσεις.

Για το Lenovo IdeaPad K1 τι γνώμη έχετε?

Φαίνεται δυνατό και πολύ όμορφο. Το Engadget έχει full review στα αγγλικά όμως.

Εναλλακτικά, αν προσανατολίζεσαι στις 9.7 - 10.1 ίντσες, θα μπορούσες να δεις το MID M12 και Flytouch Capacitive που είναι σαφώς οικονομικότερα και πολύ πιο φορτωμένα από εισόδους σε σχέση με το Κ1.

Αυτό το Flytouch Capacitive το έχω στα υπόψη αλλά δε ξέρω παίζει HD video?To έχει κανείς να μας πεί εντυπώσεις?Κανα Review?

Προσωπικά και εγώ περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον ένα review ή τουλάχιστον πρώτες εντυπώσεις από το συγκεκριμένο tablet. Αν θυμάμαι καλά έχω πετύχει αναφορές κάποιων που το έχουν παραγγείλει και μάλλον μέχρι το τέλος του μήνα θα δούμε κάτι γραμμένο.

Το quicksilver c7 τι λέει σαν ebook reader;

Επίσης, υπάρχει κανένα πρόβλημα στο playback .avi, .mkv, 720p, υποτιτλους κλπ;

Ευχαριστω

Είναι πολύ καλό ανάλογα βέβαια και με το ποια εφαρμογή χρησιμοποιείται για την ανάγνωση βιβλίων. Σχετικά με το video παίζει τα πάντα. Σε μία απάντηση μου παράπανω έχω link για ένα πολύ καλό review. Τσέκαρε αν θέλεις και το video review.

Εγώ το βρήκα απολύτως αντιπροσωπευτικό των δυνατοτήτων του Quicksilver, αν και το είχα ήδη όταν βρήκα αυτό το review.

Τελικά το QuickSilver C7 φαίνεται αρκετά καλό και οικονομικό κυρίως.Η camera είναι μπρόστα στην οθόνη?

Για αγορά μόνο στο e-tablet υπάρχει?

Η κάμερα είναι επάνω δεξιά ακριβώς εκεί που τελειώνει η οθόνη. Δεν το έχω βρεί κάπου αλλού μέχρι στιγμής για να σου πρότεινα και κάποιο άλλο site.

Είναι πολύ καλό ανάλογα βέβαια και με το ποια εφαρμογή χρησιμοποιείται για την ανάγνωση βιβλίων. Σχετικά με το video παίζει τα πάντα. Σε μία απάντηση μου παράπανω έχω link για ένα πολύ καλό review. Τσέκαρε αν θέλεις και το video review.

Εγώ το βρήκα απολύτως αντιπροσωπευτικό των δυνατοτήτων του Quicksilver, αν και το είχα ήδη όταν βρήκα αυτό το review.

Ευχαριστώ πολύ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...