Προς το περιεχόμενο

καρτα γραφικων εως 250 ευρω μαξ

evagelou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερες σε ολους!αναζητω την τοπ καρτα για αυτα τα λεφτα! τροφοδοτικο υπαρχει κορσαιρ 600 βατ και οδονη 22αρα full hd και επεξεργαστης ο χ4 955...αναμενω απαντησεις !

καλησπερες σε ολους!αναζητω την τοπ καρτα για αυτα τα λεφτα! τροφοδοτικο υπαρχει κορσαιρ 600 βατ και οδονη 22αρα full hd και επεξεργαστης ο χ4 955...αναμενω απαντησεις !

και μητρικη 990fx am3+ extreme3 asrock....

Δημοσ.

με το 600ατι τροφοδοτικο υπαρχει μια στο δις να εχω κανα θεμα? αν και δεν νομιζω...

Δημοσ.

600 βατ ATX ειναι ειναι καινουργιο δεν εχει δουλεψει ακομα!και μια ακομα ερωτησουλα με τον 955 θα εχω bottleneck?ισως να τον σικωσω λιγο? εχω την Α70 κορσαιρ ...

Δημοσ.

με ξεκλειδωτο multi και τη Α70 θα ναι κριμα να μν το κανω!πιστευω θα παει ψιλοανετα ....εσυ φιλε μου τι λες? ευχαριστω κιολας για το ενδιαφερον σου!

Δημοσ.

Ειδικά τώρα που δρόσισε, τα 3.8GHz πρέπει να τα 'χεις για πλάκα, ενώ τα 4GHz πρέπει να τα αγγίξεις χωρίς πολύ κόπο.

Τσέκαρε τα σχετικά νήματα για τον επεξεργαστή σου για περισσότερα.

Δημοσ.

Εγω αυτο που θα εκανα στην θεση σου θα ηταν να παρω μια τετοια για αρχη http://www.msystems.gr/index.php?category=1646&product=11744 μιας και η μητρικη σου τρεχει crossfire.. και αργοτερα να χωσω αλλη μια μιας και το κοστος για τις 2 ειναι κατω απο 300 ευρω.

Δεν τρωνε και πολυ ρευματακι..

perfrel_1920.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...