Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα μια μητρική ASUS με το chipset της AMD 785g πριν από 1 χρόνο.

Εδώ και 2 μήνες έχω αρχίσει να παρατηρώ προβλήματα.

Στην αρχή άρχισε να χάνεται ο ήχος και μετά να επανέρχεται από μόνος του στα καλά καθούμενα.Σκέφτηκα πως ίσως χάλασε η υποδοχή και να πω την αλήθεια δεν έδωσα παραπάνω σημασία.

Αλλά σιγά σιγά άρχισαν να εμφανίζονται και άλλα προβλήματα.

Διάφορες συσκευές που έχω συνδεδεμένες στον υπολογιστή μου,άρχισαν να συμπεριφέρονται περίεργα.Για παράδειγμα άρχισε να χάνετε ο έλεγχος του πληκτρολογίου και να "κολλάει" και ενώ πατάω κουμπιά,να μη γίνεται registered κανένα κουμπί.Αυτό διορθώνεται άμα βγάλω το καλώδιο usb από τη θύρα και το ξαναβάλω.

Το ίδιο παθαίνει και το ποντίκι μου το οποίο είναι σε άλλη θύρα usb.

Με λίγα λόγια οποιαδήποτε συσκευή και αν συνδέω στον υπολογιστή μου, σε τυχαία random στιγμή θα σταματήσει να λειτουργεί,και η λειτουργία της ίσως να επανέλθει τυχαία,ή να πρέπει να τη ξεσυνδέσω και ξανά συνδέσω.

Δεν έχει ασκηθεί καμία φυσική βία στις θύρες,ειδικά του πληκτρολογίου και του ποντικιού μια φορά μονάχα έβαλα και έβγαλα τα καλώδια.

Οι drivers είναι οι σωστοί για όλα.

Υποπτεύομαι λοιπόν πως έχει αρχίσει και έχει προβλήματα το SouthBridge της motherboard.

Ευτυχώς έχω άλλον ένα χρόνο εγγύηση.Να την πάω πίσω στο μαγαζί λέγοντας πως έχει πρόβλημα το southbridge ?

Δημοσ.

Το μονο που χρειαζεται είναι να τους πεις τι προβλήματα εμφανίζει ... τώρα το αν φταίει το sb δεν το ξέρεις!!

Παντως πολυ φοβάμαι ότι επίδη το προβλημα εμφανίζεται τυχαια .. μπορει να μην το εμφανίσει σε αυτούς και να δυστολευτείς πολύ να βγάλεις ακρη!!

Δοκίμασε να κάνεις και ένα bios reset μπας και έχει φάει κανενα σκάλωμα...

Επισης πες μας λίγο πιο τροφοδοτικό έχεις ... αν έχεις την δυνατότητα να δοκιμάσεις καποιο αλλο θα ήταν καλά μιας και τα προβλήματα σου υπαρχει μια μικρη περιπτωση να οφείλονται και σε αυτό!!!

Δημοσ.

Υποπτεύομαι λοιπόν πως έχει αρχίσει και έχει προβλήματα το SouthBridge της motherboard.

Ευτυχώς έχω άλλον ένα χρόνο εγγύηση.Να την πάω πίσω στο μαγαζί λέγοντας πως έχει πρόβλημα το southbridge ?

νομίζω το ότι πρέπει να την πας για εγγύηση είναι φανερό,

την διαγνωση πως την έκανες;

δεν ειρωνευομαι, αλλά αν έχεις κάποιο λόγο να το πιστευεις γιατί δεν το λες π.χ. έχει πρόβλημα το southbridge γιατί αυτό και αυτό

Δημοσ.

Υπέθεσα πως απ' τη στιγμή που το πρόβλημα δεν το έχει μια θύρα αλλά εμφανίζονται προβλήματα σε όλες τις συσκευές που ελέγχει το SB,πως ίσως το SB έχει το πρόβλημα.

Δημοσ.

Δεν χανεις τιποτα να τους πας την μητρικη να την ελέγξουν.

Βεβαια μπορει να ειναι μια χαρα η μητρικη και να φταινε οι συσκευες που συνδέεις.

Το ποντικι και το πληκρολογιο τα συνδεεις στο απευθειας στην μητρικη η στο front panel?

Για τον ηχο,δεν ξερω τι να σου πω.

Κανε και κανενα bios update,αυτο ειναι το τελευταιο M4A785TD-V EVO BIOS 2105

Ποια ειναι η μητρικη?Αυτη της υπογραφης σου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...