Kakao83 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω πως θα κανω τον intel ssd x-25m reset-erase. εφτιξα ενα bootable usb. εβαλα μεσα το 3.3 hdderase. στο βιος εβαλα ide mode , εβγαλα ολουσ τους σκληρους και τα drive και αφησα μονο τους 2 ssd που θελω να κανω erase.τουσ εβαλα στη sata 1 kai sata 2 αντιστοιχα. αναβω το pc bootarei απο το usb. παταω yes yes και στο σημειο που πρεπει να μου δειξει τους σκληρους για να διαλεξω ποιον θα σβησω απλα η οθονη ειναι μαυρη και λεει πανω πανω hdderase 3.3 welcome και στα σχετικα. τι κανω λαθος? ps.εχω βαλει αγγελια τουσ 2 intel για πουλημα γιατι ηθελα να παρω τον agility 3. Σκεφτηκα σατα 3 θα εχω διαφορά στις ταχυτητες.αλλα μετα διαβασα οτι για παραδειγμα η μοβο μου(gigabyte ud7) δεν υποστιριζει native sata 3 οποτε δεν θα εκμετακευτω τις ταχυτητεσ.Το προβλημα μου ειναι οτι στο raid δεν εχω trim κ πεφτουν οι επιδοσεισ των σκληρων μετα απο καιρο.(βαριεμαι να κανψ φορματ συχνα) τι προτινετε? α)μενω με το ιντελ raid0 κ ασ μην εχω trim β)αγοραζω τιν vertex 3 i agility 3 αξιζει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.