Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Απώλεια ρυθμίσεων και επαφών σε Galaxy S

Commendatore

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όπως αναφέρει και ο τίτλος, στο official Galaxy S που έχω, χωρίς να έχω αλλάξει στο κινητό τίποτα ή χωρίς να έχω εγκαταστήσει καμία "περίεργη" εφαρμογή,

παρατήρησα πως έχουν χαθεί όλες οι επαφές μου και πως δεν μπορώ να δεχθώ κλήσεις!

Επιπλέον, δε λειτουργεί το screensaver του κινητού και ίσως κάποιες άλλες απώλειες τις οποίες ακόμη δεν παρατήρησα.

Το ακόμη πιο περίεργο είναι πως οι εξερχόμενες κλήσεις λειτουργούν κανονικά !

Έχει συναντήσει και κάποιος άλλος το πρόβλημα αυτό ή γνωρίζει κάποιος τί μπορεί να φταίει ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να βοηθήσω λίγο περισσότερο, να προσθέσω ότι στο κινητό δεν έχει γίνει root και είναι εργοστασιακό με την FROYO.

Το μόνο που έχει εγκατασταθεί είναι κάποιες εφαρμογές από το android market και τίποτε άλλο.

Διαπίστωσα πως όταν κάνω restart ενεργοποιείται μόνο το το GPS και παράλληλα απενεργοποιείται το WiFi και η προφύλαξη οθόνης

Επίσης αλλάζουν οι ήχοι κλήσης στους εργοστασιακούς, παράλληλα με την απώλεια των επαφών...

Υπάρχει η πιθανότητα να είναι θέμα λογισμικού και να λυθεί με κάποιο root, ή τζάμπα θα χάσω την εγγύηση ?

Ρε παιδιά πείτε καμια λύση, διότι να πάει στη Samsung και να μείνω χωρίς τηλέφωνο για κανένα μήνα (και αυτό με αμφίβολα αποτελέσματα) δεν παίζει...

• Moderators

Να λυθει με roοt δεν υπαρχει περιπτωση. Το root δεν κανει αυτο. Παρε ενα μπακαπ και κανε του φορματ. Παιζει να στο προκαλεσε καποια εφαρμογη.

Να λυθει με roοt δεν υπαρχει περιπτωση. Το root δεν κανει αυτο. Παρε ενα μπακαπ και κανε του φορματ. Παιζει να στο προκαλεσε καποια εφαρμογη.

Έχω κάνει ήδη 3 φορές επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από το μενού "Ρυθμίσεις--> Απόρρητο-->Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων".

Το format που προτείνεις είναι το ίδιο ή πρόκειται για κάτι άλλο ?

• Moderators

Αυτο ειναι. Περιεργο να συνεχιζει το προβλημα μετα απο αυτο. Αλλα και για hardware δεν μου πολυφαινεται. Γραψε αν θελεις μια λιστα των εφαρμογων που εχεις περασμενες μηπως φταει καποια απο αυτες.

Εγω παντως θα του αλλαζα ρομ (καποια επισημη) πριν σκεφτω σερβις κλπ...

Αυτο ειναι. Περιεργο να συνεχιζει το προβλημα μετα απο αυτο. Αλλα και για hardware δεν μου πολυφαινεται. Γραψε αν θελεις μια λιστα των εφαρμογων που εχεις περασμενες μηπως φταει καποια απο αυτες.

Εγω παντως θα του αλλαζα ρομ (καποια επισημη) πριν σκεφτω σερβις κλπ...

πέρα από αυτές που υπάρχουν διαθέσιμες, εγκατέστησα εφαρμογές μόνο από το Samsung Apps, με το φόβο μήπως και ευθύνονται εφαρμογές από το android market, αλλά απ΄ότι φαίνεται μάλλον δεν έφταιγαν αυτές...

Εγκατέστησα τις:

Adobe flash player 11.0

Calendar widget

Opera mini

Inchcm ruler

noise reader

kies air

Unit converter

Tiltangle

Springpad

μαζί με κάποια παιχνίδια.

Το σημαντικό είναι πως εγκατέστησα εντελώς διαφορετικές εφαρμογές από τις προηγούμενες και αμφιβάλλω εάν φταίνε αυτές...

...αλλά δεν ξέρω που να ψάξω την αιτία...

• Moderators

Περιεργο ολο αυτο. Με ποια rom εισαι? Αν δεν εχεις την τελευταια αναβαθμιση θα σου προτεινα να την περασεις μηπως λυθει ετσι το προβλημα. Ωστοσο εξακολουθω να μην πιστευω πως ειναι θεμα hardware...

Από τις πληροφορίες συστήματος :

Firmware 2.2

Έκδοση βασικού φάσματος 19000XXGPP

Έκδοση Kernel 2.6.32.9 root@SE-S608#1

Ποιά είναι η τελευταία αναβάθμιση ?

• Moderators

Δεν ξερω ποια ειναι για να ειμαι ειλικρινης. Αν και ειναι σιγουρα 2.3 Ρωτα εδω ομως. http://www.insomnia.gr/topic/358125-samsung-galaxy-s-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%BD%CE%B1%CF%85%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-android/

Αν και για να την περασεις αρκει να ανοιξεις το Kies, να συνδεσεις τη συσκευη με τον υπολογιστη και θα σου βγαλει λογικα το update.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...