johnrock1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 εχω τον επεξεργαστη intelcore i-5 2500k και εχω βαλει ως ψυκτρα αυτη που ειχε μεσα το κουτι του....ειναι καλη ή να την αλαξω με καμια αλλη??????
JIMBOAthens Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Aν δεν ασχοληθείς με overclocking μια χαρά είναι η stock ψύκτρα...
johnrock1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Aν δεν ασχοληθείς με overclocking μια χαρά είναι η stock ψύκτρα... οκ τοτε......γιατι μου κανει κατι θορυβους και νομιζα πως φτεει η ψυκτρα....θα την βρω τη λυση.....
JIMBOAthens Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Αν η ψύκτρα είναι καινούρια και τοποθετήθηκε σωστά δεν θα έπρεπε να κάνει σχεδόν τον παραμικρό θόρυβο...
dimitrisOS Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 αν δεν εχεις πρόβλημα χρημάτων άλλαξε την
johnrock1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Αν η ψύκτρα είναι καινούρια και τοποθετήθηκε σωστά δεν θα έπρεπε να κάνει σχεδόν τον παραμικρό θόρυβο... δεν ξερω πιο εξαρτημα κανει τον θορυβο...αλλα ηπεθεσα πως ειναι η ψυκτρα....πως μπορω να καταλαβω πιο κανει το θορυβο?
dimitrisOS Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 δεν ξερω πιο εξαρτημα κανει τον θορυβο...αλλα ηπεθεσα πως ειναι η ψυκτρα....πως μπορω να καταλαβω πιο κανει το θορυβο? ανηξε το κουτι σου και αφουγρασου αν δεν μπορεις να βρεις ακρι απο αποσυνδεσης τα περιφερειακα πουχου τους ανεμηστηρες σκληρους ΠΡΟΣΟΧΗ οταν τα αποσυνδεεις να ειναι κλειστος ο υπολογιστης
johnrock1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 ανηξε το κουτι σου και αφουγρασου αν δεν μπορεις να βρεις ακρι απο αποσυνδεσης τα περιφερειακα πουχου τους ανεμηστηρες σκληρους ΠΡΟΣΟΧΗ οταν τα αποσυνδεεις να ειναι κλειστος ο υπολογιστης δεν θα δοκιμασω να τα αποσυνδεσω.....γιατι δεν ξερω αν θα τα συνδεσω σωστα μετα.....τη συνθεση του pc την εκανε το μαγαζι απο οπου και το πιρα....
johnrock1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 τοτε αφουγκράσου των φορυβο το εκανα και νομιζω πως βγενει απο την καρτα γραφικων....εχω μια asus HD 6950 DirectCUII
dimitrisOS Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 αν εχει εγγυηση ο υπολογιστης και φοβασε να τον πειραξης πηγενετο απο το μαγαζι που το πηρες
johnrock1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 το εκανα και νομιζω πως βγενει απο την καρτα γραφικων....εχω μια asus HD 6950 DirectCUII λαθος......κατα 70% ειναι απο τον σκληρο ο σπαστικοσ ηχος τρακ τρουκα.....και κατα 30% απο την καρτα γραφικων......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.