Προς το περιεχόμενο

Ψυκτρα για intelcore i-5 2500k

johnrock1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω τον επεξεργαστη intelcore i-5 2500k και εχω βαλει ως ψυκτρα αυτη που ειχε μεσα το κουτι του....ειναι καλη ή να την αλαξω με καμια αλλη?????? :huh:

Δημοσ.

Aν δεν ασχοληθείς με overclocking μια χαρά είναι η stock ψύκτρα...

οκ τοτε......γιατι μου κανει κατι θορυβους και νομιζα πως φτεει η ψυκτρα....θα την βρω τη λυση.....

Δημοσ.

Αν η ψύκτρα είναι καινούρια και τοποθετήθηκε σωστά δεν θα έπρεπε να κάνει σχεδόν τον παραμικρό θόρυβο...

δεν ξερω πιο εξαρτημα κανει τον θορυβο...αλλα ηπεθεσα πως ειναι η ψυκτρα....πως μπορω να καταλαβω πιο κανει το θορυβο?

Δημοσ.

δεν ξερω πιο εξαρτημα κανει τον θορυβο...αλλα ηπεθεσα πως ειναι η ψυκτρα....πως μπορω να καταλαβω πιο κανει το θορυβο?

ανηξε το κουτι σου και αφουγρασου αν δεν μπορεις να βρεις ακρι απο αποσυνδεσης τα περιφερειακα πουχου τους ανεμηστηρες σκληρους

ΠΡΟΣΟΧΗ οταν τα αποσυνδεεις να ειναι κλειστος ο υπολογιστης

Δημοσ.

ανηξε το κουτι σου και αφουγρασου αν δεν μπορεις να βρεις ακρι απο αποσυνδεσης τα περιφερειακα πουχου τους ανεμηστηρες σκληρους

ΠΡΟΣΟΧΗ οταν τα αποσυνδεεις να ειναι κλειστος ο υπολογιστης

δεν θα δοκιμασω να τα αποσυνδεσω.....γιατι δεν ξερω αν θα τα συνδεσω σωστα μετα.....τη συνθεση του pc την εκανε το μαγαζι απο οπου και το πιρα....

Δημοσ.

το εκανα και νομιζω πως βγενει απο την καρτα γραφικων....εχω μια asus HD 6950 DirectCUII

λαθος......κατα 70% ειναι απο τον σκληρο ο σπαστικοσ ηχος τρακ τρουκα.....και κατα 30% απο την καρτα γραφικων......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...