adi32 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Εχω 2 dvd και τα περασα στο δισκο με το dvdshrink και τα εκανα ενα dvd 2 ωρων αλλα δεν εχει μενου Μπορω με καποιο γρηγορο τροπο να προσθεσω ενα απλο μενου με 2 κουμπια για να επιλεγω το ενα η το αλλο?
TheELF Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 DVD Flick βάζεις της ταινίες και στο project settings->video->advanced βάζει να κάνει copy mpeg streams για να μην τα ξανά κωδικοποιήσει και μετά στο Menu settings βάζεις ένα απλό μενού. Το ίδιο γίνεται και με το ConvertXtoDVD αν και δεν ξέρω που έχει το copy stream αν έχει,έχει όμως καλύτερα μενού.
adi32 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Το Dvd flick μου λεει για καποια vob οτι ειναι no usable video και δεν τα βαζει μεσα Καποιο αλλο προγραμμα ?
TheELF Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Εσύ με ποιο πρόγραμμα τα έκανες dvd 2 ωρών;;;; Και τι αρχείο σου έβγαλε;;; Και αν το ανοίξεις με το MediaInfo τι σου λέει;;; Και το βασικότερο αν τα ρίξεις τα εν λόγου vob μέσα σε ένα video player π.χ. vlc mpchc κ.τ.λ. τα παίζει;;;;;;; Για να μην το ανοίγει το dvdflick κάτι τρέχει με το αρχείο,μήπως δεν βγήκε η (τυχόν)προστασία;
adi32 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Τα εκανα με το dvdshrink και τα εκανε ενα dvd με 2 κεφαλαια τα οποια παιζουν κανονικα αλλα χωρις μενου Ολα τα vob ανοιγουν κανονικα με τον KMPLAYER
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα