Προς το περιεχόμενο

DealExtreme - Sandisk Cruzer Edge USB Flash Drive (8GB) - ~6 EUR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ασχετο φιλοι μου και συγνωμη για το εκτος θεματος .... σας εχει συμβει ποτε να παραλαβετε ενα προιον πρωτο απο καποιο αλλο που εχει σταλει πιο πριν ; Στν περιπτωση μου ενω εκανα μια παραγγελια μου την εσπασαν σε δυο μερη το ενα εσταλει απο αυτους στις 29/9 και το αλλο στις 6/10, εγω παρελαβα το δευτερο ....το πρωτο ακομα να φτασει τι παιζει ?

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εξαρτάται και από τα ΕΛΤΑ. Αρ αποστολής δεν έχεις καθόλου;

Οχι δεν εχω φιλε μου δυστηχως ....περιμενω λοιπον και βλεπουμε .... κανενας απο εσας με αναλογο περιστατικο ; υπαρχει περιπτωση να παραλαβω πιο αργα την πρωτη αποστολη ;

Δημοσ.

Οχι δεν εχω φιλε μου δυστηχως ....περιμενω λοιπον και βλεπουμε .... κανενας απο εσας με αναλογο περιστατικο ; υπαρχει περιπτωση να παραλαβω πιο αργα την πρωτη αποστολη ;

Συμβαίνει συχνά αυτό με China ή Ηong Kong Post ειδικά στίς απλές αποστολές...

Δημοσ.

Ναι, υπάρχει αυτή η περίπτωση. Μια φορά μάλιστα μου ήρθε αντικείμενο 2 μήνες μετά (έλεος) και μάλιστα ΠΟΛΥ μετά που ο κινέζος πωλητής μου είχε στείλει νέο δωρεάν.

Δημοσ.

Όντως υπάρχουν πλέον πολλές επιλογές και όσο περνάει ο καιρός οι τιμές θα πέφτουν.

Αλήθεια θυμάστε -ειδικά οι παλιότεροι- πόσο στοίχιζε το USB Flash με χωρητικότητα 1GB όταν πρωτοπαρουσιάστηκε?

Όσο και να σας φαίνετε απίστευτο κοντά στα €100!!!

Εσυ εισαι πολυ νεούδι :rolleyes:

Αγόρασα το 1ο μου usb το καλοκαιρι του 2003 (οταν και ειχαν ερθει δειλα δειλα στην Ελλαδα, απο Στουρναρη (Πλαισιο). Τα 256MB, 60 ή 80 ευρώ (δεν θυμαμαι επακριβως). Ναι καλά διαβασατε 256mb :-D

Δημοσ.

Εσυ εισαι πολυ νεούδι :rolleyes:

Αγόρασα το 1ο μου usb το καλοκαιρι του 2003 (οταν και ειχαν ερθει δειλα δειλα στην Ελλαδα, απο Στουρναρη (Πλαισιο). Τα 256MB, 60 ή 80 ευρώ (δεν θυμαμαι επακριβως). Ναι καλά διαβασατε 256mb :-D

Αααα, δεν τα διάβασες όλα τα post:

Χαχαχα.. Είμαι, είμαι. Θυμάμαι και εγώ με πόση ευλάβεια είχα φέρει από Αμερική ένα μικρό θαύμα των 128ΜΒ πριν σχεδόν 10 χρόνια. Απλά ανέφερα το 1GB μια και είναι ουσιαστικά η σημερινή μονάδα μέτρησης... :rolleyes:

:-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...