tigersgate6 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Ασχετο φιλοι μου και συγνωμη για το εκτος θεματος .... σας εχει συμβει ποτε να παραλαβετε ενα προιον πρωτο απο καποιο αλλο που εχει σταλει πιο πριν ; Στν περιπτωση μου ενω εκανα μια παραγγελια μου την εσπασαν σε δυο μερη το ενα εσταλει απο αυτους στις 29/9 και το αλλο στις 6/10, εγω παρελαβα το δευτερο ....το πρωτο ακομα να φτασει τι παιζει ?
ArisG88 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Εξαρτάται και από τα ΕΛΤΑ. Αρ αποστολής δεν έχεις καθόλου;
tigersgate6 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Εξαρτάται και από τα ΕΛΤΑ. Αρ αποστολής δεν έχεις καθόλου; Οχι δεν εχω φιλε μου δυστηχως ....περιμενω λοιπον και βλεπουμε .... κανενας απο εσας με αναλογο περιστατικο ; υπαρχει περιπτωση να παραλαβω πιο αργα την πρωτη αποστολη ;
zacharis1955 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Οχι δεν εχω φιλε μου δυστηχως ....περιμενω λοιπον και βλεπουμε .... κανενας απο εσας με αναλογο περιστατικο ; υπαρχει περιπτωση να παραλαβω πιο αργα την πρωτη αποστολη ; Συμβαίνει συχνά αυτό με China ή Ηong Kong Post ειδικά στίς απλές αποστολές...
arxaggelos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Ναι, υπάρχει αυτή η περίπτωση. Μια φορά μάλιστα μου ήρθε αντικείμενο 2 μήνες μετά (έλεος) και μάλιστα ΠΟΛΥ μετά που ο κινέζος πωλητής μου είχε στείλει νέο δωρεάν.
Sebu Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Όντως υπάρχουν πλέον πολλές επιλογές και όσο περνάει ο καιρός οι τιμές θα πέφτουν. Αλήθεια θυμάστε -ειδικά οι παλιότεροι- πόσο στοίχιζε το USB Flash με χωρητικότητα 1GB όταν πρωτοπαρουσιάστηκε? Όσο και να σας φαίνετε απίστευτο κοντά στα €100!!! Εσυ εισαι πολυ νεούδι Αγόρασα το 1ο μου usb το καλοκαιρι του 2003 (οταν και ειχαν ερθει δειλα δειλα στην Ελλαδα, απο Στουρναρη (Πλαισιο). Τα 256MB, 60 ή 80 ευρώ (δεν θυμαμαι επακριβως). Ναι καλά διαβασατε 256mb
sattack Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 64MB Sony , σε εφαγα μεχρι και driver ειχε...
JIMBOAthens Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Εσυ εισαι πολυ νεούδι Αγόρασα το 1ο μου usb το καλοκαιρι του 2003 (οταν και ειχαν ερθει δειλα δειλα στην Ελλαδα, απο Στουρναρη (Πλαισιο). Τα 256MB, 60 ή 80 ευρώ (δεν θυμαμαι επακριβως). Ναι καλά διαβασατε 256mb Αααα, δεν τα διάβασες όλα τα post: Χαχαχα.. Είμαι, είμαι. Θυμάμαι και εγώ με πόση ευλάβεια είχα φέρει από Αμερική ένα μικρό θαύμα των 128ΜΒ πριν σχεδόν 10 χρόνια. Απλά ανέφερα το 1GB μια και είναι ουσιαστικά η σημερινή μονάδα μέτρησης...
quic307 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Συγνωμη αλλα εχω ακόμα ενα 16ΜΒ της HP δωρο με ενα συστημα αγορας server του 2000 που ειχα κανει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα