diplo Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Genuine Sandisk Cruzer Edge USB Flash Drive - Blue (8GB) 100% Genuine Sandisk Cruzer Edge flash disk Ultra thin and compact retractable design Great to store your photos, music or other data 8GB built-in memory with high speed transfer rates Στον τσιγκούνη ξεκινάει από 14 ευρω Το μαγαζί είναι αξιόπιστο αλλά ενώ σε κάποιες παραγγελίες είναι ταχύτατο, σε μερικές άλλες είναι ποιο αργό και από το θάνατο.
kamui Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Βλέπω πολύ ανταγωνισμός στα flashakia...πολύ Sandisk ακόμη και τα Crazy sundays βγαλαν 16άρι Sandisk σε προσφορά
diplo Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 τώρΑ που οι περισσότερες τηλεοράσεις παίζουν ματρόσκες από usb, είναι λογικό τα στικάκια μικρής χωρητικότητας να περναν σε αχρηστία. δε θα με χάλαγε καθόλου να δω να πέφτουν και οι τιμές στα 16+ GB όμως για αυτούς που τα έχουν ως εργαλεία δουλειάς για μεταφορά αρχείων, είναι gg
Nahock Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Το μαγαζί είναι αξιόπιστο αλλά ενώ σε κάποιες παραγγελίες είναι ταχύτατο, σε μερικές άλλες είναι ποιο αργό και από το θάνατο. Αξιόπιστο εννοείς ως προς την συναλλαγή αλλά ως προς την αξιοπιστία των προϊόντων διαθέτουν αποκλειστικά είτε απομιμήσεις είτε χαμηλής ποιότητας. Για θήκες και screen protector πάντως είναι καλό μαγαζί.
karasardelis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Sold out στα 50 τεμάχια... ωραία προσφορά κάνανε... ούτε 1 ώρα δεν θα κράτησε φαντάζομαι...
Dbzakias2 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Στον τσιγκούνη ξεκινάει από 14 ευρω Βασικα ξεκιναει απο 8.99 €
diplo Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Ας κλείσει το θέμα μιας και έγινε sold out. οταν το πόσταρα είχε 7 παραγγελίες. δυστυχώς δεν αναφέρει το στοκ τα αντικείμενα που είναι σε προσφορά. το "αξιόπιστο" πήγαινε στο "θα πάρεις αυτό που παρήγγειλες", στο θέμα ποιότητας/αξιοπιστίας προιόντων είναι οι κλασσικές κινεζιές αλλά και πάλι, περι ορέξεως κολοκυθόπιτα .
medgio01 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Βασικα ξεκιναει απο 8.99 € οντως απλα αν βαλεις και μεταφορικα παει 14. Για καποιον ομως που μπορει να τα αποφυγει ειναι 9 ευρω! επισης προσφατα ο πατερας μου αγορασε αυτο Kingston DataTraveler 100 G2 8GB. Δεν ξερω ομως αν ειναι προσφορα απλα νομιζω ειναι σε καλη τιμη
JIMBOAthens Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Όντως υπάρχουν πλέον πολλές επιλογές και όσο περνάει ο καιρός οι τιμές θα πέφτουν. Αλήθεια θυμάστε -ειδικά οι παλιότεροι- πόσο στοίχιζε το USB Flash με χωρητικότητα 1GB όταν πρωτοπαρουσιάστηκε? Όσο και να σας φαίνετε απίστευτο κοντά στα €100!!!
diplo Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Βασικα ξεκιναει απο 8.99 € για κάποιον που μένει επαρχία ή απλά το θέλει στο σπίτι του έχει 5 ευρώ τα μεταφορικά = 13,99
scullyist Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Αλήθεια θυμάστε -ειδικά οι παλιότεροι- πόσο στοίχιζε το USB Flash με χωρητικότητα 1GB όταν πρωτοπαρουσιάστηκε? Όσο και να σας φαίνετε απίστευτο κοντά στα €100!!! 1GB? Δεν είσαι τόσο παλιός φαίνεται =P Τo πρώτο μου φλασάκι ήταν 128mb κ το είχα πάρει 50Ε. Αυτό, έχω ακόμη το 'κέλυφος' του LOL
JIMBOAthens Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 1GB? Δεν είσαι τόσο παλιός φαίνεται Χαχαχα.. Είμαι, είμαι. Θυμάμαι και εγώ με πόση ευλάβεια είχα φέρει από Αμερική ένα μικρό θαύμα των 128ΜΒ πριν σχεδόν 10 χρόνια. Απλά ανέφερα το 1GB μια και είναι ουσιαστικά η σημερινή μονάδα μέτρησης...
tigersgate6 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Ακομη περιμενω πραγματα απο τις 26/9 Τουλαχιστον δεν ειμαι ο μονος και εγω περιμενω απο τοτε μερικα πραγματα και μου εσπασαν και την παραγγελια σε δυο μερη ....αναμενουμε λοιπον ...
alexzzz Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Όντως υπάρχουν πλέον πολλές επιλογές και όσο περνάει ο καιρός οι τιμές θα πέφτουν. Αλήθεια θυμάστε -ειδικά οι παλιότεροι- πόσο στοίχιζε το USB Flash με χωρητικότητα 1GB όταν πρωτοπαρουσιάστηκε? Όσο και να σας φαίνετε απίστευτο κοντά στα €100!!! 1GB? Δεν είσαι τόσο παλιός φαίνεται =P Τo πρώτο μου φλασάκι ήταν 128mb κ το είχα πάρει 50Ε. Αυτό, έχω ακόμη το 'κέλυφος' του LOL και τα 128 θυμάμαι αλλά και την πρώτη φορά που είδα 512mb τέρας τεχνολογίας. θυμάμαι πάντως ακόμα το 2004 που αγόρασα για 80€ το 1gb μου το οποίο και έγω ακόμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα