Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά αν γίνει κάτι δε θ' ασχοληθεί με το κατάστημα απ' όπου την αγόρασε, αλλά με την Dell απευθείας.

Εάν πάθει κάτι ο πελάτης – βοηθάνε και εκεινοι – δεν τον αφήνουν στο έλεος του κατασκευαστή – μπλα μπλα

Σε αντιθεση με άλλα καταστηματα etc.

Δημοσ.

Σήμερα το πρωί μ ήρθε(Lol).Κ έχω μια απορία, το φυλλάδιο λέει να την συνδέσω εκτός από το DVI κ με usb?Την έβαλα χωρίς το usb κ παίζει μια χαρά είναι απαραίτητο αυτό?Κ κάτι τελευταίο η gtx275 μ δεν είναι hdcp? Γτ δεν μ το δηλώνει στο control panel της nvidia.Sorry για τις ερωτήσεις αλλά είμαι noob.

Δημοσ.

Το USB είναι για να μπορείς να εκμεταλλευτείς τις 4 USB θύρες, 2 στο πλάι και 2 από κάτω.

Εμένα με έχει βολέψει καθώς έχω το πληκτρολόγιο και το ποντίκι στις κάτω.

Εννοείται ότι είναι HDCP η GTX275.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση σ.Τελικά έκανα ένα restart κ έφτιαξε.

Η οθόνη είναι απίστευτη!Πραγματικά άξιζε τα λεφτά της κ με το παραπάνω τρελό upgrade σε σχέση με την προηγούμενη 19" μ.

Χίλια thx κ πάλι! :D

Δημοσ.

Τελικά υπάρχει κάποιο υποκατάστημα εδώ (τουλάχιστον έτσι μ τα είπε ο curier) κ έγινε η παραλαβή σήμερα αλλιώς θα γινόταν σε 2-3 μέρες.Ούτε γω το περίμενα κ έβαλα τον curier να περιμένει μέχρι να πεταχτώ στην τράπεζα να βγάλω χρήμα γτ δεν είχα :P . Στο όνομα της εταιρείας πρέπει να μπεί κ η λέξη "express" αδικείται!

Btw τα preset modes πόσο θεϊκά μπορούν να είναι!!ειδικά το text σε χαλαρώνει κ κάνει το διάβασμα ευχάριστο!

Δημοσ.

μηπως παρατηρησες Buzzing οταν κατεβαζεις την φωτεινοτητα κατω απο 99 το κανει σε μενα και σε αλλους που το χω ψαξει στο google

Δημοσ.

Καταρχάς η default φωτεινότητα ήταν 75 όπως είπα κ μ φαινόταν ήδη πολύ φωτεινή οπότε την κατέβασα στα 30 χωρίς να έχω κάποιο "buzzing"(τρεμόπαιγμα ήχου φαντάζομαι εννοείς?)

Δημοσ.

εννοω οτι ακουγεται ηχος απο την οθονη μολις κατεβασω την φωτεινοτητα κατω απο 99.μαλλον θα παρω τηλ για αντικατασταση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...