Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες τώρα τελευταία αρχίζει κ σκουραίνει η οθόνη(φέτος έκλεισε τα 6) μ με αποτέλεσμα να με κάνει να σκέφτομαι να την αλλάξω. Είχα μια 21" philips κ σκέφτομαι να πάρω μια στα ίδια "κυβικά" περίπου χωρίς να δώσω πάνω απο 200Ε.

Αυτή την στιγμή λιγουρεύομαι αυτήν : http://www.skroutz.gr/s/272385/Dell-Ultrasharp-U2311H.html .

Έχετε να μ προτείνεται κάτι καλύτερο?

Υ.Γ ελπίζω να μην χαντακώσω το pc(στα games) απο την μεταφορά 1440x900 σε 1920x1080 με q6600 κ gtx275(μη clockαρισμένα λόγο motherboard) :mrgreen:

Δημοσ.

Έχε υπόψιν σου και την Dell U2312HM. Μοιάζει πολύ με την U2311H, αλλά είναι LED.

Στην αναφέρω απλά για να την έχεις υπόψιν σου, δεν ξέρω αν είναι καλύτερη από την U2311H. Αυτό καλύτερα να περιμένεις να σου το απαντήσει κάποιος που ξέρει.

Δημοσ.

Τελικά επέλεξα την Dell U2312HM διαβάζοντας τα άλλα post, λόγο σχεδιασμού κυρίως.

Επειδή όμως δεν έχω ξανα αγοράσει απο το skroutz, ψάχνοντας βρήκα δύο τιμές. 193Ε απο comsodata(3 έτη εγγύηση) κ 203Ε απο Special prize(2 έτη εγγύηση)-μαζί με μεταφορικά.Θα είχα πάρει το πρώτο αλλά στην ιστοσελίδα του skroutz είχε μόνο 2 αστεράκια σε σχέση με το άλλο π έχει 4.Ακούγεται αστείο αλλά θέλω να είμαι απόλυτα σίγουρος οταν αγοράζω απο κατάστημα π δεν ξέρω..200Ε είναι αυτά.

Δημοσ.

Εγω Dell θα αγοραζα apo MSystems/MGManager.. κυριως απο την 1η βεβαια.

Εκει ειχα παρει την u2311, οπως και σχεδον ολο το υπολοιπο insomnia, και δεν υπηρξε ουτε ενα θεματακι με after sales support.. δες και τις αξιολογησεις

Δημοσ.

Τα MSystems έχουν καταπληκτική αξιολόγηση αλλά η τιμή του προιόντος σε αυτήν είναι 199Ε + 15Ε μεταφορικά :shifty: οπότε το αφήνω.Αντιθέτως τα MGmanager είναι στα 201 συνολικά οπότε μάλλον το κλειδώνω αν κ με παραξενεύει ακόμα η χαμηλή τιμή στο cosmodata...

Δημοσ.

Εκτός αθήνας(Κρήτη) κ 7 κιλά σχεδον η οθόνη.(9Ε-εως 3 κιλά + 1.5Ε για κάθε ένα παραπάνω == 15Ε )

MGmanager:

περιφέρεια: Πέρα από τη δυνατότητα εξόφλησης κατά την παραλαβή από το κατάστημά μας, για την επαρχία και τα νησιά υπάρχει η δυνατότητα της αντικαταβολής, της κατάθεσης χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό ή της πληρωμής σε πιστωτική κάρτα. Σε κάθε περίπτωση η χρέωση γίνεται μετά από επικοινωνία επιβεβαίωσης με τον πελάτη. Υπάρχει η δυνατότητα έως και 36 δόσεις, στην περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα. Στην περίπτωση χρήσης μεταφορικής εταιρείας, κάτι που συμφέρει τον πελάτη μας λόγω χαμηλών μεταφορικών εξόδων, η χρέωση έχει άμεση σχέση με τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας! Τα έξοδα αποστολής είναι €11 (με ΦΠΑ 21%) για βάρος 4 κιλών, ενώ κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεται με €1,60 (με ΦΠΑ 21%). Επιπλέον, η εξόφληση της παραγγελίας πρέπει να έχει ολοκληρωθεί πριν την αποστολή! Η παράδοση με κούριερ την ημέρα του Σαββάτου χρεώνεται επιπλέον με €4 (με ΦΠΑ 21%)
.
Δημοσ.

Έχεις δίκιο κ σε αυτό σε βιάζουν αλλά η αρχική τιμή είναι 3Ε λιγότερα οπότε έχει ίδια τιμη με αυτήν του MSystem τελικά.

Απλά εγώ κοιτούσα τα SpecialPrice και Cosmodata π είναι 10Ε κ 4.6Ε(!!) τα μεταφορικά αντιστοίχως όπου μαζί με αυτέςτις τιμές είναι πιο ελκυστικές απο αυτές των MSys η ΜGman.

edit:Στο Iking είναι 9Ε.

Δημοσ.

Δεν ξερω man. Προσωπικα θα κοιτουσα το after sales support του καθε μαγαζιου για την περιπτωση που συμβει κατι με την οθονη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...