Προς το περιεχόμενο

Σύνθεση Tower

Yamaguchi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χερέτω! :-D

Μετά απο κάποιες μέρες lurking στο φορουμ αποφάσισα να ζητήσω

γνώμες σχετικά με μία σύνθεση πύργου πού λέω να κάνω!

Μπορώ να διαθεσω γυρω στα 800ευρα (ελαχιστα παραπανω).

Προορίζεται για Gaming, ωστόσο οχι xtreme πράματα, θαρρώ.:-P

Παίζω WoW MW2 αλλα ενδιαφέρομαι και για παιχνίδια όπως Crysis 2 ,Bad Company 2 κλπ.

Για τα τελευταία δε με mid-high settings θα ήταν μια χαρά.

Η συνθεση εχει ως εξης:

κούτα : CoolerMaster CM 690 II Basic εδώ

cpu: Intel core i5 2500k εδώ

mobo: MSI P67A-GD55 B3 εδώ

ram: Corsair Vengeance 8GB DDR3-1600 Kit εδώ

ψυκτρα: CoolerMaster Hyper 212 Plus Cpu Cooler εδώ

gpu: Sapphire 6850 εδώ

hdd: Western Digital Caviar Blue WD10EALX 1TB HDD 3.5" εδώ

optical drives: (δέν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα) Samsung DVD-RW SH-222AB Sata Black Bulk εδώ

Σύνολο: περίπου 775ευρα χωρίς το τροφοδοτικό.

Θα θελα γνώμες σχετικά με το τροφοδοτικό και την σύνθεση γενικότερα.

Αρχικά δεν θα είναι τίποτα κλοκαρισμενο για κάποιο καιρό.

Εχω οθονη 19ara Samsung syncmaster 933SN.

Ευχαριστω εκ τον προτερων για τις απαντησεις σας.

(Ελπιζω να το βαλα στο σωστο section ;p)

Δημοσ.

Αφήνεις ~25Ε για το τροφοδοτικό ?

Μόνο από το Πλαίσιο τον θέλεις ?

Στα 771Ε (INTEL)(χωρίς τα μεταφορικά από Θεσ/νίκη)

post-146708-0-34967500-1318749641_thumb.png

Στα 639Ε (ΑΜD) (χωρίς τα μεταφορικά από Θεσ/νίκη) με την δυνατότητα να χωρέσεις μια καινούργια οθόνη (μπορεί να κατέβει κι άλλο βάζοντας τον Χ4 955)

172E LG LCD LED 23'' IPS235V-BN

ή Dell UltraSharp U2312HM

ή LG IPS226V-PN 21,5"

ή LG IPS236V-PN 23"

post-146708-0-14849600-1318749901_thumb.png

Δημοσ.

+1 στην δεύτερη συνθεση του terry με την οθόνη... για gaming σε υπερκαλυπτει...

19αρα που έχεις και gaming δεν κολάνε...

Δημοσ.

Για τροφοδοτικό διαθέτω γύρω στα 50ευρω για την σύνθεση μου.

Δεν εχω πρόβλημα να προμηθευτώ απο αλλο κατάστημα και μιας και είναι Σαλονικη ακόμα καλύτερα αφου μένω πλέον εκει.

Οσο για την οθόνη μια 23αρα θα ηταν η καλύτερη επιλογή αλλά για την ώρα θα μείνω με την 19αρα η οποία ειναι σχετικά καινούργια (Λεεεμε τωρα).

Δεν εχω πρόβλημα να παίζω σε 1960x1080 αρχικά γιαυτό και επικεντρώνομαι στα χαρακτηριστικά του πύργου κυρίως.

Η πρώτη σύνθεση terry μαρεσει , γλυτώνω λεφτά από το κουτί και σκληρό και τα ρίχνω στην κάρτα γραφικών.

Η Asrock mobo με χαλάει λιγο.

Αν και δεν εχω προσωπική εμπειρία με asrock δεν εχω ακούσει γενικά καλά λογια απο γνωστούς.

Δημοσ.

50E σωστό και ποιοτικό τροφοδοτικό δεν μπορείς να αγοράσεις , πάνω από 60Ε πρέπει να πας

Το τροφοδοτικό μαζί με την οθόνη είναι οι επενδύσεις που κάνεις σε ένα σύστημα (δεν μπορείς -δεν γίνεται- να διαθέσεις λιγότερα χρήματα) γιατί θα σου μείνουν σε μια ενδεχόμενη αναβάθμιση .

Προσωπικά επειδή δούλεψα σε οθόνη με ips panel (όπως αυτές που σου παρέθεσα) αν ξανά έκανα σύστημα θα έπαιρνα 1000000% μια τέτοια οθόνη, λόγω προβλήματος στην όραση (γυαλιά κοινώς) κατάλαβα την διαφορά στη θέαση , από μια με ΤΝ panel (κοινή θνητή) ... και όσοι με ρωτούν για σύστημα, στις προτάσεις που τους κάνω κόβω από αλλού εκτός από την οθόνη.

Βάλε τον Χ4 955 με μια ψυκτρούλα(για ησυχία) ή τον Χ6 1075 (σε καθημερινές εργασίες ΔΕΝ θα καταλάβεις διαφορά)και πάρε και μια σωστή οθόνη και κάνε τη δουλεία σου , με στόχο την υγεία σου πρώτα απ'όλα , ναι ο Ι5-2500Κ είναι κορυφή ... αλλά είναι ακριβός.

Αφού δεν θέλεις και xtreme καταστάσεις ... o/c κτλ

Δημοσ.

Επειδη το pc δεν θα ειναι δικο μου ακριβώς φοβούμαι οτι επεξεργαστή και οθονη δεν μπορώ να τα αλλάξω.(η οθόνη θα αλλάξει μετα απο κάποιους μήνες)

Εχω την τάση να σκάω φράγκα στον επεξεργαστή και ας μην τον χρησιμοποιώ full.

Αυτο επειδή οταν δεν το έκανα μου στοίχισε, συν το γεγονός οτι επεξεργαστή δεν αλλάζω εύκολα σε σχέση με κάρτα γραφικών, οθόνη κτλπ.

Ξαναλεω οτι αν και δεν θα κλοκαριστει αμεσα με την πρωτη ευκαιρια θα παει στα 4.2Ghz.

Οσο αναφορά το τροφοδοτικό θα προσπαθήσω να διαθέσω κάποια παραπάνω λεφτά για να πάω σε Corsair 600 h 650.

Για μητρική η msi δεν γεμίζει μάτι? :fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...